Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Most Pervana

Most Pervana 1fc2768cac4de48a0faff926edd5be511d6fad47_high

Most Pervana je elegantna struktura koja premošćuje Reku Racu na njenom najužem delu. Most je napravljen od kamena, sa lukovima koji se uzdižu iznad reke i reflektuju se u njenoj vodi. Lukovi su prekriveni bršljanom i cvećem, što mostu daje prirodan i romantičan izgled. Ograde mosta su izrađene od kovanog gvožđa, sa delikatnim ukrasima u obliku lišća i vinove loze. Most je dovoljno širok da omogući prolaz pešacima i malim kocijama, a noću je osvetljen lampama koje daju toplu, zlatnu svetlost, stvarajući magičnu atmosferu.

Most Pervana SD0xUWH

Stajao je na sredi Pervan mosta, posmatrajući mirnu reku koja se protezala ispod mosta. Sunčevi zraci su se odbijali od površine vode, stvarajući blještave refleksije koje su ga nakratko zaslepile. Bio je ovde da napravi kratku pauzu, oslobodi misli i sakupi snagu za predstojeći zadatak. Odbijanje pomoći od strane Akumetsua ostavilo je gorak ukus u njegovim ustima, ali nije imao vremena da se prepušta razočaranju.

Dok je stajao tamo, lagani vetar mu je donosio miris reke i šumove okolne prirode. Bio je duboko u mislima, preispitujući sledeće korake i kako će samostalno krenuti u potragu za Fujinom. Napetost je bila prisutna u njegovom telu, ali i odlučnost koja ga nikada nije napuštala.

Iznenada, na kraju mosta, uočio je poznati lik. Isprva je mislio da ga oči varaju, ali kako je osoba prilazila bliže, postajalo je sve jasnije. Bio je to Kirei, njegov mlađi brat kojeg je napustio pre mnogo godina, zajedno sa roditeljima. Srce mu je na trenutak preskočilo, a zatim je osetio kako mu se na lice širi osmeh, iako su uspomene na njihovo poslednje vidjenje bile ispunjene gorčinom.

Kirei, konacno se srecemo bez ociju javnosti. - pozvao ga je glasom koji je nosio težinu godina razdvojenosti.

Most Pervana SD0xUWH
Dok sam uživao u svome vremenu "tragajući" za infamoznim Fujinom, došao sam i do mosta koji bi me neprijatno iznenadio. Sa druge strane plavušan meni itekako poznat je uzviknuo sav presrećan da me opet vidi. Iskreno nije mi bila jasna njegova sreće koliko se sjećam otišli smo jedan od drugog na ratnim nogama.

"Začuđujuće kako me uvjek uspiješ naći, neko bi pomislio da me pratiš..."

"Imaš li izgovor za ovaj put Yashine?"

Gledao sam u njega oprezan, spreman svakog momenta da mi pokaže zube i pošalje grom u grkljan.....od njega nebi više očekivao. Niti bih tražio nakon što je pregazio naše obećanje kao da je obična prašina. Kad smo kod toga sad tek vidim koliko neodgovorenih pitanja imam za njega. Nažalost ne držim velike nade da će mi odgovoriti na njih.
Most Pervana 2024061315554745

Ni na nebu, ni na zemlji.

Majka mi je uvek govorila da pazim na tebe, samo ispunjavam njenu želju. - reče kroz smešak na licu, zadirkivajući svog mlađeg brata.

#card1366

Vide li tvoje oči bolje od mojih? - bilo je prvo što je izgovorio nakon što se Sharingan pojavio u njegovim ocima, mogla se osetiti velika promena u tonu njegovih reci, kao da je tenzija postajala sve napetija, a sam vazduh sve tezi.

Vidim da još uvek lutaš svetom bez svrhe. Još uvek tražiš svoje mesto medju živima, brate? - zapoceo je sa svojim provokacijama, ne bi li video bes Kirei-a. Uopste nije bio raspolozen zbog situacije u Akumetsu, te mu je ovo doslo kao popravka.

Mislio sam da si dovoljno pametan da shvatiš koliko si nebitan. Ako želiš da se pokažeš, sada je tvoj trenutak. Nema nikoga okolo ko bi nam mogao smetati. - stajao je mirno gledajuci na Kirie-ia sa visine. Njegov glas je bio poput leda, hladan i bezosećajan

Most Pervana 33d27fa5f7506658ef9486903f4714262723fcb3

Most Pervana SD0xUWH
Riječi hladnokrvnog dušmana me nisu omele, može se reći da sam navikao na njegove provokacija još prije nego što su mi dlake počele rasti tamo. Uvjek smo se takmičili ko će postati jači shinobi, i svaka druga nam je bila nekakva forma izazova izmedju nas.

"Znao sam da su te uvjek štedili starci, da nisu možda i ne bi ispao ovakva nakaza."

Nažalost ta vremena su odavno prošla, nije bilo vrjedno energiu trošiti na stara sjećanja. Jer ispred mene stoji perfektan primjer ukiseljene arogancije. Kao što kažu "možeš birati svoje prijatelje ali porodicu ne." Yashinov rječnik je idalje bio sačinjen 80% od uvreda i 20% sarkazma. Njegove oči sada sa 3 tomoe u sebi su stvorile pitanje da li se brat podigrava samnom ili idalje nije otključao Mangekyo varijantu. Odlučio sam učestvovati u njegovom poigravanju.

#card1366

"Jesi siguran da ovo želiš?"
"Ja za razliku od tebe nisam besposlen Yashine."

U sledećem momentu vazduh na mojoj prošloj poziciji je poleteo da ispuni vakum, jer se ja prosto više nisam tamo nalazio.

#card416

"Pitaću te još jednom."
"Jesi siguran da nemaš pametnija posla."

Moj glas je prvi stigao do njega, čak prije zvuka paranja zraka koji ga je čekao ispred.

Ostao je nepomičan, posmatrajući Kireiove manevre bez ikakvog uznemirenja. Njegove crvene oči su pratile svaki pokret brata, a na licu mu je bio gotovo neprimetan osmeh, kao da je očekivao baš ovakvu reakciju.

Nisi besposlen? Da li izdaju sela, osnivanje propale organizacije i trenutno bezciljno lutanje, nazivas poslom? -  prozborio je, glasom koji je nosio tonu sarkazma, ali i prikrivenog bola i razocaranjena kojim je putem krenuo njegov mladji brat.

Lagano je zakoračio napred, ne žureći, nabijajuci svoju glavu tik pored njegove, gotovo kao da uživa u svakom trenutku. Njegov Sharingan je ostao fiksiran na Kireiovu novu poziciju, oči su mu sjale s onom uobičajenom samouverenošću.

„Pametnija posla?“ - ponovio je tiho, dok mu je osmeh postajao širi. Veruj mi, Kirei, ne postoji ništa pametnije od toga da ti pokazem gde je tvoje mesto.

Zastao je na trenutak, kao da uživa u toj tišini koja je zavladala između njih dvojice. Njegov ton je postao gotovo zastrasujuc, a oči oštre kao nož.

Ako misliš da si dostigao moj nivo, slobodno pokušaj, mali brate. Hocu da vidim snagu koju je tvoja mrznja izrodila. Ali, ne ovde. Za nedelju dana u ovo vreme, napusteno Ucihha skroviste, cekacu te tamo.

#card4

Potom se lagano povukao, kao da mu daje priliku da razmisli. Obojica su znali da ce jednog dana morati doci do borbe izmedju njih dvojice, te je zelo da to uradi na prikladnom mestu.

Tvoja odluka, KireI. - zaključio je, spreman da odgovori na bilo kakav potez koji bi njegov brat mogao povući.

Most Pervana SD0xUWH
Njegove riječi nisu bile ništa više nego obično preseravanje, nešto meni priča o izležavanju a za njega ne znam da li je ikad uradio više od raznošenja tuđih para. Imam odma problema sa pritiskom kad se sjetim koliko sam se iskičmao u onom prokletom restoranu dok je on dangubio naokolo.

"Nikad nisam žudio za 'tvojim nivoom' nemoj si laskati toliko."
"Ako tvoj ponos ne može da izdrži poraz bolje se ne pojavljuj tamo."

Sa tim rječima nastavio sam dalje svojim putem, ostaviviši usamljenika samog na mostu. Ponekad se zamislim kako bi izgledala realnost da se nikada nismo razdvojili na našem ninja putu. Medjutim brzo bi se probudio od takvih snova. Davno sam izrastao iz tih godina gdje sam imao taj luksuz.

Most Pervana 60660a5bd8be6f569e23f20f571c2ffb

"Nemoj se prehladiti do tad."