Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Bakery Golden Grain - Page 4

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Bakery Golden Grain

First topic message reminder :

Bakery Golden Grain - Page 4 Thumb-350-863917

Pekara Golden Grain poznata je kao prva pekarska radnja koju vodi porodica Misaki. Njihovo pecivo važi za najsvežije i najukusnije u celoj regiji. Ljudi koji žure na posao mogu se zaustaviti i kupiti obrok za poneti, a oni koji imaju malo više vremena rado sedaju i obeduju uz prvi jutarnji zrak. Svež miris peciva širi se ulicama i tako privlači sve koji prođu baš tuda. Porodica Misoki uvek će vas rado uslužiti najboljom poslasticom.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kisuke se setao po gradu gde je vidio ovu pekaru.Nije mu se dalo da ju posjecuje tako da je nastavio sa svojom setnjom.Krenuo je ka svovjoj kuci,da se malo odmori od ovog svega.Sunce je lagano sijalo.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Usavsi u pekaru, miris sveze pecenog peciva nadrazivao je njegove nozdrve koje su momentalno slale signale membranama u mozgu i dalje u stomak koji je zavijao kao kakva ranjena, divlja zver. "Burek sa mesom i 2 case jogurta, molim." rekao je mladic pokusavajuci da bude sto prijatniji, ne bi li se zamerio nekome i stekao neprijatelje pre nego sto utoli zelju za glad. Svez burek vec je bio ispecen. Prodavac je upakovao dva fino secena komada i pruzio kesu Hashirami, uzmajuci slobodnom rukom novac kojim je mladic placao ovo zadovoljstvo. Hashirama je klimnuo glavom i uz lagane korake uputio se ka izlazu iz pekare, nazad na ulicu.Quote :

Theme :
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon sto je sa ulice stigao negde dalje mogao je primetiti jednu pekaru koja mu se na orvi pogled svidela a naravno tako da pre toga je stavio svoji brain kacket na glavu i bila je taman sveza tako da se uklapalo i nebi se zasad video rog.nakon sto je usao trazio je burek da ponese i jednu limenku pepsija te je rekao pekarki dok je poceo izlaziti nakon sto je kupio i otisao do kafane da razgleda.

Mogla bi i ti da uzmes Pepsi da budes seksi.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Hodajuci do pekare kako bi video prodavnicu te kako je prilazio malo se ispricao se sa radnicom i radnikom koji su tu radili i naravno pozdravio ih je i ako je pre toga poceo da gleda sta sve ima na izlogu kako bi sledeci put kupio,te je naravno otisao i isao ka drugoj kafani.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++