Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Bakery Golden Grain

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Bakery Golden Grain

Bakery Golden Grain Thumb-350-863917

Pekara Golden Grain poznata je kao prva pekarska radnja koju vodi porodica Misaki. Njihovo pecivo važi za najsvežije i najukusnije u celoj regiji. Ljudi koji žure na posao mogu se zaustaviti i kupiti obrok za poneti, a oni koji imaju malo više vremena rado sedaju i obeduju uz prvi jutarnji zrak. Svež miris peciva širi se ulicama i tako privlači sve koji prođu baš tuda. Porodica Misoki uvek će vas rado uslužiti najboljom poslasticom.

Šetali smo zajedno ulicom i konačno našli ono što tražimo. Bilo je predveče i mnogi ljudi su završavali svoje poslove. Pa ipak, ova pekara radila je danonoćno, što je bilo idealno i za putnike i za ljude koji vole jesti pecivo u bilo koje doba dana poput mene. Usput sam kupila svoju paklu cigareta i šibice. Zajedno smo ušli u pekaru.

Dobar dan. Dva bureka sa sirom, moliću. Da, ako može, donesite nam.

Pošla sam ka prvom slobodnom stolu i sela čekajući svoj obrok.

Dosli su do pekare u kojoj je mirisalo prelepo. Miris peciva na ovom svetu je lepsi nego na onom, ili mu se samo tako cinilo. Dok su cekali pitao ju je.

"Jel mislis da nas dolazak vamo ima svrhu? Ne mislim dolazak u pekaru, vec na ovaj svet."

Pitao ju je ono sto fa je zanimalo od pocetka.

Da li je prošli život imao svrhu? Samo ako si je sam izabrao sam. To ja mislim.

Taman je stigla naša porudžbina.

Izvinite, zaboravila sam. Možete li nam doneti i dva jogurta?

Blago sam se nasmešila, nadajući da će radnica uslišiti moju želju.

Nemoj previše razmišljati. Pusti da se nešto desi, pa onda reaguj.

Zvučala sam sebi kao mudrac, ali to je bilo ono što mi je tad okupiralo um. Ponovo sam odmeravala Damona, pokušavajući da se setim da li sam ikad srela nekog sličnog njemu.

Nakon sto je usao u pekaru, nije mogao da odoli mirisu raznih peciva koji su se nalazili unutar nje. Prvo je zeleo da pojede burek sa mesom, ali na kraju odluci da prosiri njegovu kupovinu. Dosao je do prodavacice te joj se obrati.

”Dacete mi burek sa mesom, i jedan kroasan sa virslom. Takodje moze i jogurt od pola litre.”

Laganim korakom bi ušao u pekaru te bi razgledao šta ima u izložbi, izabrao bi hljeb te bi ga uzeo i seo na jednu stolicu i počeo bi da jedem hljeb, Razgledao sam pekaru i poprilično je velika i ima dosta mjesta za sjesti, nastavio sam da jedem svoj hljeb koji sam uzeo iz izložlbe

Klimnuo je glavom na njene reci. Mozda ne treba bezpotrebno razmisljati i zamarati se pitanjima na koja nema odogovre.

"Pa ovo mi je prvi put da jedem burek sa devojkom."

Rekao je najiskrenije moguce. Burek je mirsao odlicno, a koliko je mogao da vidi nije ni bio puno masan, taman kako voli.

Dok je dalje hodao gradom mogao je primetiti jos prodavnica obicno nije bio alav za hranom i ako je izasao iz svoje kuce mogao je primetiti da ima jos jedna pekara,i ako je pre toga jeo burek za svaki slucaj je imao svoje pare a takodje zatvorio vrata od svoje kuce,onoga sto je sledilo jeste da je hteo da udje tako da je gurnuo vrata lagano dok je pregledavao dok je mahao radnicima.dajuci im znak da samo gleda ovu pekaru,sigurno je imalo jos hrane osim burek sa sirom.

Nakon sto mu je sve lepo stavila na tanjir, preuzeo ga je u svoju ruku te drugom naplatio svoju nabavku i naravno ostavio joj baksisa. Nakon toga je seo na prvo slobodno mesto. Prvo sto je uradio jeste muckanje jogurta, a zatim je krenuo da jede kroasan, zalivajuci svaki griz jogurtom.

zasto li radnici ne lete?

postavio je sebi pitanje dok je tiho progovorio u sebi i ako hrana su mu bile cudne obicno kod njega nije bilo tako da radnici samo hodaju vec su brzo radili i bili drugacije hrane,alikako se ispostavilo bile su i ovde lepe bez letenja i zacaranih,videvsi jednog decka za stolom shvativsi da njegov pogled govori sve te je dosao da ga upita.

Hej covece imam pitanje,da li su ovde ukusne hrane i jel svi probavaju ovde u pekari?

cekajuci odgovor dok se drzao distance da ga ne uznemirava.

Pa, okej valjda. Nisam ni ja imala priliku da jedem s nekim, bar ne u ovom životu. - rekoh to iskreno i pomalo tužno. Sve je bilo i dalje čudno.

Isekla sam svoj burekčić na komade, a onda se setila da sam rekla da ću uzeti samo pola. Toliko o tome. Bio je zadivljujuće ukusan i svež. Izgleda da stvarno važi ono što piše na ulaznim vratima.

Reci mi nešto o sebi. - pukne iz nje kao iz vedra neba.

Nastavio je da jede svoj kroasan, kad mu odjednom pridje jedan mladic koji mu postavi pitanje. Kratko i jasno mu odgovori.

”Kao sto vidis dosta sam peciva uzeo, sto ti govori sve o ukusu hrane.”

Te pojede svoj kroasan i predje na burek sa mesom, lagano ga je seckao i jeo, zalivajuci ga jogurtom kao i kroasan.

Oooo pa divno,mada posto nisam odavde jer sam pa nekim cudom dosao ovde da mi objasnis malo vezano za grad ako znas.

povukeo je jednu stolicu koja je bila pored njega a zatim je otisao po radnika koji je prodavao jogurte tako da je platio jogurt jer ipak nije ni jeo uopste mada se ni sam nije ni secao dal je probao a zatim je dosao do stolice koju je seo i rekao kratko.

valjda ti nece biti problem da sednem.

”Nov sam ovde, znam samo osnovne informacije koje sam dobio na ulazu u grad. Nije problem, slobodno sedi.”

Te pojede svoj burek i popi zadnje kapi svog jogurta. Sada je bilo najbolje vreme da zapali cigaretu, posle dobrog masnog bureka nema niste lepse od toga. Izvuce paklu iz svog kaputa, te je zapali uzivajuci u njenim cimovima.

Smejao se dok je nespretno sekla burek. Burek je bio vreo tako da ga je ostavio da se malo prohladi pre nego sto ga pojede. Iznenadilo ga je njeno pitanje.

"Pa ne znam sta bih rekao. Umro sam u devetnaestoj godini u proslom zivotu. Reinkarnirao sam se u crvenokosog visokog momka. Otisao da popijem pice i naisao na neku plavu ludacu."

"Our bodies get bigger, but our hearts get torn up." :
Hm to je jako divno siguran sam da se moze navici na ovaj grad,nego zovem se Riomarido ali me zovi rio,a kako se ti zoves?

prekrstio je jednu nogu dok je otvarao jorgurt imajuci kasicicu malu ali je ipak hteo da pije ovako,nakon sto je popio mali gutljaj ostali su mu brkovi od jogurta te je ubrzo obrisao nesto poput ubrusa mada svidelo mu se ali nije navikao drugaciji ukus je bio.

Iju davno nisam pio jogurt cak imam osecaj kao da je malo kiseo.

”Moje ime je Jotaro, mozes me zvati Jojo, sto se tice jogurta, ne znam bio sam previse gladan da bi primetio neke nedostatke u vezi hrane ili pica.”

Nakon sto je to rekao ubrzo je zavrsio sa svojom cigarom te vise nije imao razloga da se zadrzava ovde, laganim koracima je ustao, mahnuo rukom u znak pozdrava i napustio pekaru.

Ocigledno Rio nije dovoljno uzivao u jogurtu cim je primetio nedostatke ili ih nije voleo,mada sto se tice jojoa simpaticno mu je bilo tak oda je mahao i seo na stolici jos neko vreme dok je pio svoji jogurt i dalje ali sto se ticalo nadalje istrazivanja verovatno ga zanimalo jos tako je i pio svoji jogurt dok je izasao napolje kad je otvorio vrata i otisao nadalje gde su ga nose nosile sa jogurto koji je pio.

Ušao je u pekaru, a prijatan miris svežih peciva mogao se osetiti još sa vrata. Stao je ispred pulta i razgledao šta sve imaju u ponudi. Pekara je stvarno bila raznovrsna. Što slanih što slatkih peciva. Poručio je par i nakon što je platio vratio se za jedan od praznih stolova i seo kako bi na miru pojeo.

Kada je usao u pekaru mogao je igrom slucaja da primeti Ichiga koji je sedeo za stolom gde je on ostavio svoju paklu cigara, no na tom stolu nije bilo ono po sta je dosao, odluci da se obrati Ichigu da vidi da li ih je mozda on pokupio.

”O Ichigo, prijatno. Da li si mozda video na ovom stolu paklu cigara.”

Taman kada je zagrizao svoje drugo pecivo poznati glas mu se obratio. Podigao je glavu i ugledao Jotaroa kako stoji iznad njega.

"Hmm ne sećam se da sam video ovde negde cigare."

Okrenuo se ka drugim stolovima ne bi li ih potražio pogledom.

"Pitaj ovog radnika, možda on zna gde su."

Nakon sto je dobio preporuku od strane Ichiga otisao je do radnice koja je radila,te je upitao da li je mozda uzela paklu sa njegovog stola. Na njegovu srecu tako se ispostavilo. Uzeo je njegovu paklu, te odluci da sedne pored Ichiga da mu pravi drustvo dok jede, uzeo je cokoladno mleko cisto da ne bi praznih ruku sedeo.

”Nadam se da ti ne smetam”

"Naravno da ne, slobodno sedi. Hoćeš nešto da pojedeš?"

Ponudio mu je neko od svojih peciva koja su još stajala na tanjiru netaknuta, a zatim krenuo da jede ono svoje koje je počeo još dok Jotaro nije ušao.

"Našao si paklicu. Nisam znao da pušiš."

Progovorio je nešto čisto da ne bi sedeli u tišini.

Ne, hvala. Vec sam bio ovde da doruckujem nisam gladan. Da, to mi je bila jedna od omiljenih uzitaka u proslom zivotu.

Te izvadi jednu iz pakle i pripali je. Pijuckao je cokaladni napitak, i pusio cigaru razmisljajuci o tome kada ce se baciti na trening, posto je sve njegove moci izgubio kada je dosao u ovaj svet.

"Ja se još uvek ne sećam svega što mi se desilo u prošlosti. Verovatno će se vremenom fragmenti sećanja spojiti u konačnu slagalicu. Koliko dugo si ti u ovom svetu?"

Nije mu baš bilo jasno da li su svi došli istog trenutka ili su neki ovde već neko vreme. Ova druga solucija bi objasnila zašto se ne seća svog prošlog života već samo nekih delova.

Sigurno ces vremenom povratiti secanja, nisam dugo ovde, manje od meseca dana. Meni se vremenom vracaju secanja iz proslosti, ali se secam svih najbitnijih stvari.

Nakon sto mu je to rekao polako je zavrsvao svoju cigaru kao i cokaldno mleko.

"Aha tako znači, ja sam ovde praktično nov onda."

Pojeo je i svoj poslednji zalogaj, a onda kada je video da je i Jotaro završio sa cigaretom i napitkom koji je pio predložio je da odu na neko drugo mesto kako ne bi zauzimali prostor za nove mušterije.

"Krenuo sam ka gradu, pa ako želiš možeš samnom."

Nakon sto je zavrsio sa cokoladnim napitkom i cigarom, cigaru je ugasio u pepeljaru, a pakovanje iz kog je bio napitak je bacio u kantu za otpatke. Nakon toga odluci da se pridruzi Ichigu u setnji kroz grad. Ipak ga nije obisao celog tako da ce mu dobro doci.

”Nemam nista protiv, jos nisam obisao ceo grad.”

Molim? Ponovi ono što si rekao na kraju, mislim da nisam dobro čula.

Damon me je svakom svojom dosetkom sve više nervirao. Biće da je ovo kap koja je prelila čašu. Ustala sam i prišla mu, spuštajući se blizu njegovog lica.

Možda bi i trebalo da iskalim tu svoju ludost na tebi, šta misliš?

Dodirnula sam svoj nož čekajući pravi trenutak da ga iskoristim, u zavisnosti od toga šta će mi reći.

Damon je gledao kako se nervira i ustaje sa nozem. Iako je trebalo da bude ozbiljan i izvini se njegov osmeh je postao glasniji neko ikad i brzo je ispunio celu prostoriju. Bilo mu je smesno koliko je lako bilo iznervirati je, ali opet je i na trenutak pomislio da je zna kratko vreme i da taj noz ubrzo moze zavrsiti u njegovom stomaku.

"Smiri se lujko svi te gledaju."

A onda nastavi da joj se smeje direktno u lice.

Spustila sam nož, a onda pomazila Damona po glavi. U sledećem trenutku, tanjiri sa stola završili su razbijeni na podu. Osećaj je bio zaista divan. Zabacila sam kosu i laganim koracima prišla kasi.

Zadržite kusur.

Platila sam i više nego što je potrebno i bez reči izašla iz radnje. Nisam mogla dozvoliti takvo nepoštovanje. Izgleda da sam pogrešila u vezi njega.

Damon je ragoracenim ocima gledao ono sto se desavalo ispred njega. Nije ocekivao da ce neko uraditi tako nesto. Izasla je iz pekare ostavivsi sav nered za sobom. Damon duboko izdahnu, a zatim ustade i ode do prodavacice.

"Izvininjavam se zbog moje drugarice, ustala je na pogresnu nogu."

Osmehnuo se prodavacici koja je uzvratila istom merom, iako bi bilo ocekivano da bude besna zbog svog nereda. Izasao je iz pekare i video kako Ines ide istim putem kojim su dosli i viknu za njom:

"Cekaj!"

Njene noge su postale hladne poput snega i drhtavica je prostujala kroz njeno telo uprkos tome što je napolju bilo jedva osetno hladnije nego obično. Temperatura njenog tela je bila na normali, a osetila je i ponovnu glad i umor, kao da je predugo šetala i da više nema snage ni za šta. Duboko u dubini svoje duše zažalila je što više nije mlada devojčica, koja se može sakriti ispod kaputa svog brižnog oca, koji ju je štitio od svega i ugušavao sve brige.

Toplota koja je izbijala iz obližnje pekare naterala je da se zaustavi i tu utoli svoju potrebu kao i potroši još malo vremena pre nego što se vrati kući.

Poceo je mahati radnicima koji su vredno radili svoji posao tako je smireno prosao pored te pekare Ali nije naravno hteo nista kupiti,prosli put je hrana bila dobra kod niih sto je bilo zadovoljavajuce sa ozbirom kakav je bio jogurt.razmisljajuci gde bi ponovo mogao sledeci put kad ogladni ili mozda kod svoje kuce jesti.

Bas kada su oboje isli po pekaru,tako pravci koji su isli bio je pravi da ozbirom da je mogao pamtiti ulicu I gde su se ljudi najvise kretali,bas u trenutku su stigli do pekare I pogledajuci Cezara tako se nasmesio dok je drzao vrata da udju,nakon sto su usli rekao je.

pa evo nas,ovde sam taman probao jogurt u ovoj pekari,mada nisam siguran sta da uzmem a od setanja sam gladan.

Seo je na slobodnu sto.

Nije im trebalo dugo da stignu do pekare.. Pogledao sam na natpis.. "Golden Grain". Kako su stigli ispred nje, rekao je Riu

"Hvala ti za pomoć Rio, ja častim ovaj put."

Prišao sam pultu te sa naslonio na isti. Radila je neka plavušica niska koja bi ga ubrzo uslužila.

"Ja ću jedan.. Ovo pecivo sa formaggio. Jao kakoo ide ime"

Pokazao je na burek sa sirom kako ne bi došlo do zbrke

"A moj prijatelj će?"

Okrenuo se ka Riu, očekivajući njegovu porudžbinu.

Broj reči: 101

Nema na cemu.

Gledao je nesto sto bi mu dobro doslo,gledajuci sta je uzeo Cezar shvatajuci da sigurno ima nesto sa sirom jer iovako drugo mu nista nije palo na pamet,setio se fornete sa sirom tada se okrenuo prema prelepoj plavusi,izgled poput sunca.

zelim ove tamo nekoliko forneta sa sirom.

Pokazao je ka izlogu gde su bili puno forneta i ako je znao da ce mi prijati dovoljno,tako dok je cekao plavusa da usluzi tada rece Cezaru.

prvi put je da probas burek sa sirom?nego sta ima novo kod tebe.

Broj reči: 104

"Što svežije, ako može."

Nasmejao bih se mladoj prodavačici i sačekao bih da donese tanjire hrane do pulta, koje bih sam odneo Riu i sebi. Seo bih za sto preko puta Ria i rekao bih mu

"Piacevolmente Rio!"

Na šta bih zario svoje zube u svež burek sa sirom.

Broj reči: 61

Bas u trenutku na stolu dok je donesen tanjir videvsi fornete koje su bile na stolu Ali kad ih dodirnuo bile su malo vruce sto je bilo normalno cekao je da bude nekoj sredini vruce kako bi uzeo griz,a onda shvatajuci da je Cezar ignorisao pitanje o bureku sto je znacilo da je prvi put barem po njemu.

sa obzirom da pricas italijanski probacu I ja u biblioteci da nadjem neku knjigu pa da se bacim na ucenje,bice zanimljivo da te razumem.sigurno nije tesko nauciti zar ne?

Tada je poceo malo da duva u fornete,ne valja previse vruce,cekajuci odgovor.

Broj reči: 107

Riovo pitanje prethodno mu je samo prošlo kroz glavu. Naravno da je probao ranije burek sa sirom, koji psihopata nije? Samo se nije setio pravog imena za pecivo, ono njegovo. Uzeo sam još jedan griz bureka, te rekao

"Bolje ti je da usmeriš tempo u nešto produktivnije, poput tvog treninga ili bilo čega drugog. Pre ćeš se vratiti nazad u svoj svet nego uspeti da gukneš rečenicu italijanskog."

Bakery Golden Grain PLQXuBs

Broj reči: 84

Svojom rukom je uzeo jedno forneti kada je zagrizao u trenutku osecao je zadovoljstvo a sir je prekrio celu forneti od korica sto mu se svidelo sve dok nije pojeo cak i sir sto mu se svidelo,nakon toga malo se nasmejajuci na Cezarov odgovor jer je cak bila istina,al dal je izvodljivo.

stvarno mislis da je izvodljivo da se vratim u svet,ili bilo ko?sa ozbirom da nema neki portal tako nesto.ali imacu na umu da nastavim sa svojim treningom.

Nakon toga uze jos jedan deo te je uzeo komad griza.

Broj reči: 98

Moja reč me je i zaintrigirala iskreno. Otkud to da mi je palo na pamet da se mogu vratiti u svoj svet ako sam već mrtav? Možda postoji neki način, ovde se osećam podjednako živ. Al dal mi je to trenutno bio prioritet? Ne baš.

"Ne znam Rio, možda ima možda nema. Al uvek se isplati posvećivanje treningu."

Uzeo sam još jedan griz, uskoro ću biti gotov sa burekom.

Broj reči: 80

Saslusao je reci ali je tako po nekoliko minuta dok je jeo svoju hranu tako je uzeo griz po griz dok je pojeo ovo je vec bio drugi tako je uzeo i treci sa ozbirom da ima sigurno jos 4 kolko je izbrojao,mada ipak je uzivao.mada i dalje nije znao koliko su oni razlika u godinama.

kolika je razlika nasih godinama ovako mogu prepostaviti da imas....24,pogodio?

Bilo je zanimljivo da pokrene neku temu barem pa je cekao odgovor dok je dalje zvakao svoju hranu.

Broj reči: 91

Potapšao sam dlanovima iznad tanjira kako bih skinuo deliće kore sa njih. Bio sam gotov, no hteo sam da ostanem još malo da ispoštujem Ria.

"Ni blizu, venti anni, odnosno dvadeset godina. A ti Rio? Deluješ mi dosta mladje"

Skoro spreman za polazak, sačekao je Ria da pojede svoju hranu.

Broj reči: 59

Kada je pogledao u tanjir videvsi da od vrucine izlazi sir koji se topio sto mu se nije svidelo,tako je jedan naslagao na drugi praveci sendvic,sa ozbirom da nije veliko tako je uzeo griz koji je pojeo nakon zvakanja.

dobro je da mi neko kaze da Sam mladji,imam 18 godina

Tad se naslonio na stolicu pa rece.

fiju al sam se najeo a ostala su mi ova jos dva,mada topi se sir.

Broj reči: 82

Riu je ostalo još malo, a meni su se polako gomilale misli o treningu i tim glupostima. Svidja mi se kako se nisam toga sam setio već sam našao da solim pamet ostalim poznanicima kako bi trebali to ovo ono. Ajde malo da preuzmem stvari u svoje ruke.

"Ej Rio, ja bih stvarno trebao da krenem, hvala ti još jednom."

Ostavio bi nešto malo para dovoljno da plati za obojicu pecivo, a zatim se uputio nazad ka ulicama.

Broj reči: 85

(s kilom znoja na licu, posle ludoga poduhvata Shinraia, konacno mesto koje smo trazili, lupivsi vratima, zajedno s njim udjoh i sedoh na najblizu stolicu, prodavacica me je sa cucedjem gledala, no ja sam je ignorisao, jer da sam bilo sta rekao, bio bih jos sumnjiviji nego sada.. Ako je to bilo kako moguce. Ipak, pametna je bila ideja ukrasti novcanik bakice, delovala je kao puna love, mozda zavrsim u zatvoru, ne znam.. Ali dan mi je jebeno ulepsan. Odusevljen izgledom divne pekare, ustajem sa stolice, mogla su se namirisati najsvezija peciva u luku od 20 metara, mozda me je i ovaj miris poput orhideje dovukao do ovde. Zamolio sam prodavacicu sa smirujucim tonom, te sacekah kakvu ce shinrai ludost ovoga puta izmisliti)

Dva bureka sa mesom, molicu.. Zahvaljujem unapred. Zivi bili.

ubrzo stigli smo u pekaru malo umorni i nadrkani ali ipak smo stigli novcanik bese pun love ovoliko novca cak ni cela moja rodbins nije vidla moj saborac poruci par bureka a ja ustadoh videvsi sav novac preskicih stand te stado do pekarke i pogledah je smelo pokazujuci novcanik pun love i njoj i Sangwou

Ej mala jel bismo ja i moj drug mogli zamesiti nesto znas ovde ima i vise nego dovoljno hehe

pekarka me sramotno gledala ali videvsi novcanik shvatila je sta joj je ciniri te pozva mene i sangwoa da je pratimo do ostave

Broj reči: 100

(Shinrai je upravo potvrdio sve sto sam mislio o njemu, pa on stvarno nije normalan.. Devojka koja je radila tu, izgledala je kao da se sprema da nas pobije, Shinrai se izgleda ponadao da ce zbariti nesto, ali za njega takvog nema nista od toga. Mlada devojka, svetlo plave kose i ociju, koja je definitivno moj tip, otpratila nas je do ostave, rekavsi "evo, nadam se da sada vas dva kretena mozete da idete" to stvarno nije bilo u redu, ja nista nisam skrivio.. Sto sam ja kreten.. Odgovorio sam)

U redu.. U redu, unapred se izvinjavam zbog Shinraia, ima bipolarni poremecaj, nadam se da razumete (klimnuvsi glavom prodavacica peciva nas je napustila)..

(Shinrai i ja smo proveli neko vreme razgledajuci prostoriju, puno posudja i hemikalija za ciscenje.. Nikada nisam bio u ostavi, izgleda zanimljivo.. Nakon sto se burek zavrsio, napustio sam prostoriju i otisao po iste, znajuci da kad se vratim Shinrai ce me sacekati sa nekom jos ludjom pizdarijom napravljenom. No nisam mogao da jos cekam i gledam, gladan sam poput vuka, uzeo sam novcanik pun novca, te ga predao prodavacici, malo i vise nego sto sam trebao, te se uputio da vidim sta to Shinrai idalje ori u ostavi).

Broj reči: 202

shinrai znajuci da ce morati da ispusti ventil dok je ovaj otiso da jede burek prodavacica navrnu do ostave shinrai se brzo skinu i navuce nesto pod imenom durex obori prodavacicu na pod pocepa joj odecu a zatin poce da kidiss, prodavacica je vristala od bolova i molila da shinrai prestane a on joj opali samar i nastavi s poslom a ubrzo i zavrsi nakon toga polako poce da se navlaci znajuci da ce morati da bezi

ehh bese mi lepo
al dobro i drugi put ce hehe

Broj reči: 88