Imao sam sreće, za sada niko od prisutnih nije primećivao mrtvo telo. Nadam se da me neće otkriti. Zavučen u travi sam vrebao priliku da ubijem još jednog, nisam bio u prilici da izbrojim tačan broj ninji koje su činile ovu grupu. Ne smem da dopustim da se još više približe oblasti koju treba da čuvam.
Šunjao sam se po travi ne primetno i uspeo sam da priđem mom plenu, izvadio sam kunai i još jednog sam uspešno ubijo, nisam hteo da napravim istu grešku, te sam ovog puta sakrio mrtvo telo. Nadam se da ga neće naći. Podigao sam malo glavu i video sam da ih je još trojica ostalo, ovo znači da ih je bilo samo petorica.
Ostala trojica su gledala gde su im kolege. Razmak između njih je bio jako veliki i svaki od njih je čuvao leđa drugom. Ovo će biti najteža meta do sada pomislio sam. Moram da sačekam da se razdvoje da bih imao čistu priliku da ih pobijem.
Video sam kako se jedan kreće prema mestu gde sam se skrivao i odlučio sam da to iskoristim u moju korist. Kada je bio dovlljno blizu postavio sam moje telo kao zamku preko koje može da padne. Kada se sapleo od mene, video sam da moram brzo da reagujem nemam vremena da vadim kunai, moram ručno da ga zadavim, što sam i uradio. Još dvojca su ostala pomslio sam gledajući u njih.
Dvojica preostalih ninji nisu uzimali ništa za slučaj, pretraživali su svaki deo trave. ono čega sam se bojao jeste da je trava ostala povijena od toga kako sam gazio, tako da su mogli lako da me nađu. Pomislio sam kako treba da se brzo sakrijem. Nisam video nigde gde mogu da se zavučem, a da me ne ptimete, ništa ostalo je da se pobijem sa njima dva na jedan. U takvom razmišljanju video sam kraičkom oka jedanu stenu. Krenuo sam prema tom kamenu ali bio je problem u tome što su ova dvojica već krenuli mojim koracima. Moram da požurim ako hoću da uspem na ovoj misji.
Koraci dvojice ninji u bili sve bliži i bliži, moram da uhvatim šprint ako hoću da ih uhvatim na foru i da ih ubijem. U neizvesnom trenutku pridigao sam se iz trave i uhvatio sam šprint, ne pamtim da li sam ikad ovako brzo trčao. Nekako sam uspeo da se domognem te stene, moje srce je kucalo kao bubanj, sad ili ništa, jedan je zašao kod stene da me nađe, ali ja sam skočio njemu na vrat i ubo sam ga direktno u živu kuckalicu, krv je šikljala na sve strane.
Kada je video to drugi ninja, uspaničio se i počeo je da beži, u njegovom bežanju nije video leš njegovog saborca i sapleo se preko njega. Ovo mi je bila odlučna prilika da ubijem zadnjeg ninju. Uspeo sam pomislio sam, uspeo sam da zaštitim regijon koji je trebalo.