Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Kuća Ines von Salome - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kuća Ines von Salome

First topic message reminder :

Kuća Ines von Salome - Page 2 Snapshot20100920200359

Omanja kuća na kraju ulice okružena četinarima. U njoj stanuje Ines von Salome.

Ne znam. Možda u park, možda na ulicu, a možda na trg. Ili pak u pekaru. Samo što ja više ne želim jesti sa tobom, nerviraš me i stalno nešto pričaš dok jedemo.

Pogledala sam se u ogledalo koje je bilo pored vraata, a onda odmerila Damona.

Okej, vidim da si spreman, izvoli napolje! Šalim se, izađi prvi pa da zaključam.

Damon je izašao, a onda i ja za njim. Zaključala sam ulazna vrata i otišli smo.

Broj reči: 94

Jedva se probudio tog jutra, da nije bilo sunca još bi ostao da leži u krevetu. Glava ga je ubijala pa je odlučio da skuva kafu. Sišao je do kuhinje, ali nije je bilo tamo. Mrzelo ga je da ide do prodavnice pa se dosetio da može da pita nekog komšiju. Šta sad neće ga niko ubiti za malo kafe, ako treba i platiće samo da je popije danas.

"Zdravo komšija, jesi li kući?"

Pokucao je dva tri put, a onda je malo glasnije povikao ne bi li ga ovaj čuo.

Jutro je bogami bilo mamurno za mene. Ko zna kad sam legla i šta se sve izdešavalo sinoć. Ma neću ni da mislim o tome. Samo što sam oči otvorila a neko mi je pokucao na vrata. To se još nije desilo ovde, ali ne bi me čudilo da je onaj momak kome sam dala adresu. al gde baš ovako rano da dolazi.

Ustala sam iz kreveta i obula sobne papuče i ogrnula se mantilom. Laganim koracima stigla sam do hodnika i otvorila vrata najzad.

Ja jesam kući, ali nisam znala da smo komšije. Izvolite ući ako želite. Sveže je još, jedva da je sunce izašlo. - rekoh to liku narandžaste kose preda mnom. Još nisam bila dovoljno svesna da ga odmerim. Pomerila sam se u stranu pokazujući mu da uđe.

Planirao sam da se okrenem i pokušam na nekim drugim vratima pošto niko nije odgovarao. Ali pre nego što sam krenuo začuo sam korake unutra pa sam sačekao da neko otvori.

"Ni ja nisam znao da imam komšinicu."

Kako sam bio siguran da sam pre nekoliko dana tu čuo muški glas očekivao sam nekog muškarca pa me je situacija malo zatekla. Od nekuda mi je devojka ispred mene bila poznata, ali verovatno smo se samo u prolazu sreli.

"Ovaj hteo sam pitam da li možeš da mi pozajmiš malo kafe."

Nisam još ulazio unutra već sam čekao da vidim šta će mi odgovoriti.

Kakvo iznenađenje, baš imam interesantnog komšiju. Primetila sam da se i on malko zbunio. Nasmejala sam se na njegovu konstataciju o komšinici.

Ne samo da imam, nego te i pozivam na jednu, ako si sam kod kuće naravno. Ja sam tek sad ustala, pa bi mi baš prijalo. Ulaz je i dalje otvoren, pa izvoli.

Čekala sam i nadala se da će prihvatiti ponudu. Zaista bih volela da imam neko jutarnje društvance.

"Preduhitrila si me pitanjem tako da pijemo kod tebe ovog puta. Ma samo što sam ustao, sam sam."

Odgovorio sam joj na pitanje, a onda ušao u kuću u pravcu kojem je ona pokazala rukom. Kuća mu se svidela na izgled, ništa preterano kič taman po njegovom ukusu.

"Lepo ti je ovde, ali bilo bi nam lepše kod mene u dvorištu."

Više bi mi prijalo da pijem u prirodi kafu, ali neće mi ništa faliti ni ovde.
Pa hvala. Ako hoćeš možemo otići iza kuće, ali još nije sređeno tamo. Nije prošlo baš mnogo vremena otkad sam se uselila. Uzgred, kako se zoveš? Nešto si mi poznat.

Kuhinja je bila otvorenog tipa, povezana sa dnevnom sobom, tako da me je novi komšija mogao čuti kako pričam dok stavljam kafu kod ognjišta.

"Svejedno mi je stvarno, mada možemo ispred."

Sedeo je na kauču dok je to izgovarao. Onda me je podsetila da se nisam predstavio na ulazu. Gde mi je pamet pomislio sam u sebi.

"Ja sam Ichigo. I ti si meni poznata, verovarno smo se sretali tu po kraju pošto sam se i ja skoro uselio u tu kuću."

Pričao sam malo glasnije kako bi me čula i komšinica

U tom slučaju, hajdemo nazad, tamo su dve stolice. Nemam baš stočić, ali tanjirići će poslužiti da se ne opečemo.

Spremila sam šolje u koje ću sipati kafu. Shvatila sam da nemam mnogo inventara u kući. Samo dve šolje su bile na polici, i to narandžasta i roza.

Pa Ichigo, koju ćeš boju? Ja sam Ines inače.

Rekoh mu to malko hrapavim glasom. Još nije došao sebi.

"Ma dobro samo da smo u prirodi. Ja ću ovu narandžastu ona mi se više slaže uz kosu."

Malo sam se našalio, a onda uzeo šoljicu iz njenih ruku i pustio je da vodi lroz kuću do izlaza u dvorište. Njegovo dvorište gotovo da se celo videlo odatle.

"Čudno mi da se sada srećem prvi put komšinice, a tako smo blizu. Nego kaži mi šta radiš noćas jel si slobodna, postaje mi dosadno kući, a nemam ni sa kim do grada ili bar piće u dvorištu da popijem?"

Pokazao sam u pravcu svoje kuće kako bi komšinica saznala gde ja živim.

U pravu si, ide uz tebe! Hahaha.

Nasmejala sam se na njegovu foricu. Baš mi je lepo počeo dan. Za promenu, uz osmeh. Kafa se ubrzo skuvala i ja stavih šoljice na tanjiriće, pa ih ponesoh u dvorište.

Pa znaš kako, nije baš da sam mnogo izlazila u dvorište. Kao što vidiš, samo sam ga pogledala od useljenja. Jedino što sam uredila po mom ukusu je moja soba. Večeras nisam planirala ništa, pravo da ti kažem. Preko dana ću vežbati nekakve magije, a kasnije nemam nikakav plan. Može piće, ali stvarno ne smem mnogo. Sinoć je bilo burno....

Rekoh mu to uz nekakav kiseo osmeh, možda sam se malko postidela. Čekala sam da se kafa malo ohladi, a onda potrčala po šećer i donela ga.

Izvini, skroz sam zaboravila na šećer. Posluži se.

"Aha tako znači, to objašnjava neke stvari. Ova kafa će taman lepo da ti legne sada."

Uzeo sam dve kockice šećera i stavio u kafu, a onda sve to lepo promešao i dunuo malo da se ohladi. Sunce koje je se probijalo kroz grane nekog drveta iz okoline prijalo mi je više nego ikad.

"Kako sam se nadao nije toliko loša."

Kafa je bila lepa, ali davanje komplimenata stalno može da smori tako da sam želeo da je malo cimnem da vidim kako reaguje.

"Magije?"

Verovatno je to još samo jedna od moći iz ko zna kojeg sveta, ali nisam se sretao sa time do sada.

Uf, pa zar ja delujem kao loša domaćica? - rekoh mu šaljivo.

I ja sam uzela mešati svoju kafu. To sam više radila iz navike, kada se spremam da je pijem, ne bi li malo pene nadošlo gore. Prijala mi je gorčina i ta toplota. Još su i ptičice nešto čavrljale, ma nije moglo biti bolje. Vratila sam pogled na svog novog komšiju i nastavila razgovor.

Pa da, magiju. To je moja posebna sposobnost. Dobro, nisam baš veštica po prirodi, nemoj me pogrešno shvatiti, nego eto, mogu je kontrolisati. Nego, pričaj mi, šta si planirao za večeras? - znatiželjno ga upitah.

"Hahaha, samo u početku, ali pošto znam šta si noćas radila oprošteno ti je sve komšinice."

Prihvatio sam njenu šalu i nadovezao se na taj razgovor. Atmosfera i ceo taj ambijent mi je baš prijao, bol koji sam osećao u predelu glave sada je potpuno nestao, što zbog kafe što zbog toga što nisam obraćao pažnju na njega.

"Pa ne deluješ mi kao veštica. Obično su to neke stare babe ili lepe mlade žene."

Nekako mi se svidelo da je zezam malo pa sam nastavio. Što se tiče provoda večeras nisam imao ništa na umu, ali već ćemo smisliti nešto.

"Pa možemo ili nešto tipa kućne varijante ili izlazak u neki kafić. Ne znam za šta si više ti?"

Ijao, nije valjda bilo toliko očigledno? E baš me sramota sad.

Nasmejala sam se na njegov komentar i malo pocrvenela. Nije to bilo baš ni strašno koliko se sećam, ali nisu još ljudi navikli na moje ispade, pa se ne čudim.

Vidim ja da si ti nešto vickast od ranog jutra. Mora da je tebi baš dobro protekla noć, a?

Ispila sam još malo kafe koja je bila mlaka. U tom trenutku se pojavila i moja kuca.

Pa gde si ti bebo? Jao, opet si se isprljala!! Ovo je inače Milkica. E pa vidiš ja sam više za kućnu varijantu i malo privatnosti. - pomazila sam dobru kuciku.

"Nema čega da se stidiš. Pa provod je za nas mlade. Ako ti je ležanje kući spada u tu kategoriju, onda možemo da kažemo da sam se lepo proveo. Mada moj provod ne može da se meri sa tvojim komšinice."

Kako se kafa brzo hladila mogao sam da je pijem bez nekog preteranog mešanja i hlađenja, tako da sam ispio koji gutljaj i odložio nazad na tanjir koji mi je bio u krilu.

"Sviđa mi se njeno ime baš. Gde si je našla? Onda noćas svrati kod mene kad god ti odgovara, neću mrdati iz kuće celu noć. Ako imaš neke drugarice, drugove, dečka, devojku možeš i njih povesti. Čak je i Milkica dobrodošla."

Pas se okrenuo na pomen imena pa sam je malo pomazio po delu gde nije bila prljava.

Pa ništa onda, moram ti promeniti tu naviku. Kod mene je svako veče nekakav lumperaj, a danju se oporavljam pa sve u krug. Kad već imam drugi život, provodim ga maksimalno što se kaže.

Završila sam svoju šoljicu kafe, a onda otišla na kratko po cigarete i šibice. Izvadila sam jednu i zapalila, a zatim ponudila Ichiga.

Izvoli komšija. Došla je sama ispred, pa sam je udomila. Milkicu ću povesti, i ona poludi kad popije pa ti vidi šta će biti večeras. Nemam nikog posebnog, ali znam jednog alkoholičara pa ako ti odgovara, zovem ga odmah.

Uzela sam dubok dim a onda izdahnula. Tek sad mi je glas bio strašan i hrapav, ali šta da se radi. Mamurluk je i dalje bio tu, ali sam se ja bar razbudila. Tek sad sam odmerila Ichiga od glave do pete. Nije loš.

"Ja sam za da mi promeniš tu naviku. I taman onda imaš društvo i uveče za grad i ujutru za mamurluk. Ovako uz kaficu u prirodi se najbolje leči."

Nisam do sada pušio, probao jesam par puta, ali ništa više od toga. Ali ni kafu nisam pio tako često pa je sada pijem.

"Inače ne pušim, ali ne mogu da te odbijem komšinice."

Izvadio sam cigaretu, a zatim se poslužio i šibicama. Prvi dim me je zagrcnuo malo pa sam se zakašljao, ali brzo sam se prilagodio.

"To će biti dve žene na mene jednog nije baš fer. Možeš pozvati i tog alkoholičara da izjednačimo snage što se mene tiče. Prethodni vlasnik je ostavio pića koliko voliš imaće za sve."

Primetio sam da me odmerava, ali samo sam se blago osmehnuo na to i uzeo gutljaj kafe.
Uf, pa rado. Vidim da ćemo se baš lepo družiti. Osim ako se ne preseliš iznenada. To bi bila baš šteta. - slegnuh ramenima.

Nisam mogla a da se ne nasmejem na njegov kašalj. Uvek mi je bilo simpatično to, valjda zato što se meni to nije nikad desilo.

Verujem da ne možeš, ne sreće se ovakva svakog dana.

Nastavila sam da duvanim posmatrajući dvorište. Bogami, bilo je tu svačeg da se popravi.

Pa žena nikad dosta, zar ne? Ili si ti više za muške? Nije ni to problem, ne brini, naći ćemo već nekog.

Forice su se ređale jedna za drugom. Osećala sam se maltene kao da sam na pijanci, osim što nema alkohola. Kako prijatan čovek, pomislih.

Jel umeš sa popravkama? Možda bismo mogli da učinimo jedno drugom nešto. - predložih mu.

"Neću se seliti, ali biću van grada neko vreme možda, da sam znao da imam tebe za komšinicu ne bih ni podnosio zahtev za izlaženje van."

Nasmejao sam se malo, društvo sa njom mi je baš prijalo i oraspoložilo u potpunosti.

"Ja bar nisam pre tebe nijednu sreo. Nisam probao muškarce i ne planiram stvarno, a što se tiče žena slažem se što više to bolje. Zato sam ti u nabrajanju prvo drugarice pomenuo."

Uzeo sam još jedan dim, ovog puta je to bilo nešto profesionalnije, bez kašljucanja.

"Mogu da probam mada nisam neki ekspert, a šta bi ti za mene učinila."

Razne misli su mi prošle kroz glavu, ali gutljaj kafe me je vratio u trenutnu situaciju.

Eh kakva šteta, a samo što smo se sreli. Čini mi se da bismo baš dobar tandem bili.

Pomazila sam Milkicu koja se vrtela oko mojih nogu, a onda je podigla u krilo da se malo smiri. Baš je bila živahna danas. Vratila sam fokus na svog finog komšiju.

Onda dobro, mada nije loše probati sve. Ovaj život mi je kao bonus, pa ga i ne živim po nekom moralu i principima. Ko zna, možda se to sutra promeni, ali za sad je tako i odgovara mi. - otresla sam pepeo dole.

Pa vidi, mogućnosti su razne. Ti reci, pa ćemo videti šta mogu da učinim. Meni bi samo trebala jedna muška ruka u dvorištu, a možda i kući.

Reči koje sam upravo izrekla bile su sve, samo ne jednoznačne. Ostavila sam Ichiga da sam shvati to kako želi, a i volela sam da se igram rečima. Završila sam cigaretu najzad i uzela odmah za njom još jednu. Ta je bila iz navike.

"U provodu verovatno bi bili odlični. Još kada bi me ti uhvatila pod svoje ne bi nam bilo ravnih u celom Keonu pa i šire."

I meni je sada donekle bilo krivo što idem. Konačno sam našao nekog sa kim mogu da razgovaram opušteno i da se zezam.

"Sama pomisao na to mi je gadna. Bljak. Slažem se da većinu stvari treba probati u životu, ali ne treba preterivati."

Trudio sam se da što pre završim razgovor o gejevima pošto mi je to baš bilo odvratno. Doduše lezbejke mi nisu smetale.

"Kao na primer. Moram da znam šta si sposobna da uradiš. Mogu da probam da ti pomognem, ali zahtevna si dosta. Ne želim previše da se umaram ipak nas čeka duga noć."

Dvosmislenost reči u njenoj rečenici je bila i više nego uočljiva, ali prihvatio sam igru pa ćemo videti gde će nas to odvesti.


Dobro, dobro. Ako baš toliko ne voliš dečake, nećemo preterivati, ali nije ni to kraj sveta. - ponovo sam se nasmejala. Bio je baš sladak tako dok negoduje gejeve, kao da je to nešto najstrašnije što mu se može desiti.

Spustila sam Milkicu dole pošto se baš dosta vrpoljila, pa neka je nek se istrči kad je već sva takva.

Pa znaš kako, maltene sve što se u kući može raditi, samo da nije neki ručni rad. A ne moraš mi odmah pomoći, možemo to odložiti pa kad se vratiš iz sveta, da osetiš kućne poslove posle velike avanture.

Više nisam mogla sakriti osmeh pa prasnuh u smeh.

"Baš ih ne volim, a ti izgleda da ih obožavaš. Ne ispuštaš ih iz usta."

Cigara mi je izgorela više od pola. Otresao sam pepeo i povukao još jedan poslednji dim. Moram priznati da mi je prijala. Opušak sam stavio u tanjirić na kome je stajala prazna šolja kafe.

"Samo ti zajebavaj, videćeš ti svog Boga."

Ta naša igra rečima i meni je bila smešna tako da ni ja nisam mogao da se suzdržim posle Inesinov smeha.

"Ja bih krenuo komšika, ne moraš da ustaješ znam gde je izlaz. Ti uživaj u pogledu. Samo mi daj šolju ako si popila da vratim u kuću."

Ustao sam i krenuo da uzmem njenu šolju, ako mi je pruži, a onda sam se zaputio ka izlazu.

"Vidimo se večeras komšika."

Jaoooo što si bezobrazan. Pa ja sam samo liberalnih shvatanja, ništa više, hihi!

Nasmejala sam se na njegovu reakciju. Fascinanto mi je što nisam nikada upoznala muškarca koji je bio otvoren za tako nešto. Izgleda da još nije došlo vreme za tako nešto. Ako ništa, bar mu ne smetaju dve dame.

Ajde, ajde. Priznaj da ti je zabavno! Ne može se jutro započetim ozbiljnim stvarima, pa nema smisla.

Kako se Ichigo spremao da krene, htedoh da ga ispratim, a onda se setih da je odmah tu, pa zastadoh.

Važi onda. Videćemo se već, ako ništa, bar kad se presvlačiš na prozoru. Očekuj me negde oko deset, i obuci se laganije.

Namignula sam mu iz šale i mahnula mu nakon što sam mu dala šolju. Bilo mi je baš prijatno. Sad je dan mogao započeti fino. Ustala sam i ja i ušla u kuću ubrzo.

"Pa ništa baciću ja neki kamenčić u tvoj prozor onda da znaš kada budem počeo. Mislim da će šorc i majica odgovarati tvojim zahtevima."

Dok sam ostavljao šolje u sudoperu dobacio sam joj još nešto, a onda se polako iskrao iz kuće i nastavio svojoj kući. To jutro bilo mu je najinteresantnije od kada se "ponovo rodio" u tom gradu. Sigurno će ga dugo pamtiti.

Vratila sam se kasno. Nisam bila dobro. Glavobolja je przila svaki deo moga mozga i cekala kada ce puci. To se fizicki nije moglo desiti. Otkljucala sam nekako ulazna vrata i usla, ponovo ih zakljucavajuci. Posla sam u kuhinju, ali pri sledeca dva tri koraka, srusila sam se na zemlju.
.
.
.
I sad, tama. Muk. Šta se dešava? -Ništa se ne dešava. Pa šta je ovo onda bre? -Pa to sam ja, sama sa sobom, šta ti nije jasno. Kakva su ovo vrata? Hoću da izađem odavde. -Ne može. Ma kako bre ne može, šta nije u redu s tobom? -Sa mnom je sve u redu, ali ti ne izlaziš odavde. Sklanjaj se odavde odmah. I zašto izgledaš kao ja? To je nemoguće. -A što ne bi bilo moguće? Ne znaš ni gde smo. Ne, ja neću da prihvatim ovu neslanu šalu. Ovo je san.-Jesi li bila nekad u snu iz kog se ne izlazi? Znaš ono, sanjaš, padaš, i onda tik pre pada odlaziš u svoj svet, osećaš iskrivljen jastuk na kom ti je glava, malo hladnoće i znoja, otkrivena si do pola, ali je sve u redu, onako kako treba. I to je samo ružan san. E pa ovo nije to. Hoću odgovore čoveče. -Eh eh, Ineska moja, moraš da se smiriš. Neću da se smirujem. -Kako ne shvataš da odavde nema izlaza? Ja sam ti. I zauvek ću biti s tobom. A možda dođe i još neko, nikad se ne zna. Šta ti pričaš ženo božija? -Ah, ti baš sporo kapiraš ludice. Ja ću te pratiti gde god da ideš, naravno ako se izvučeš iz ovoga, a možda budeš imala i druge posetioce. JA to ne prihvatam. Ti ne postojiš, ovo ništa ne postoji. I ko da ima posetioce? Ne bre, to se ne dešava. Ti, da nisi ti neki đavo, a? Pa me okušavaš nešto. Jel to zato što sam se odrekla nekakvih moralnih načela, jel zato? Govori. -Hahhahahahhahahahahhahahahahahhahaha, asi luda. Prekini da se smeješ i daj mi odgovor. -Taj odgovor i sama znaš mila. Ja nemam nikakav problem s tvojim načelima, ko još može suditi šta je dobro a šta ne? Imaš nekakve zakone, ljudske, šta ti ja znam. Ja nisam tu zbog toga. PA zašo si onda tu? -Pa da bi me upoznala. Družićemo se mi još dugo kako mi se čini. Zašto imaš moj oblik? -Da bi shvatila da smo zauvek vezane, ili vezani. Ja i nemam pol. Ne mogu. Ovo se ne dešava. Zašto mi kog đavola lupa srce? A tek glava. Ti znaš moj prošli život, jel da? -Valjda si to već shvatila do sad. Ali ne brini, ja sam tu da te podržim, i u dobru i u zlu. Hahahaha. Šta je potrebno da me oslobodiš odavde? Ovde je mrak, ništa sem tebe ne vidim.-Hoćeš da ti pokažem svet onakvim kakav zapravo jeste? Vrlo dobro. Pogledaj svu tu tamnu energiju. I te duše koje lete. Njima nema pomoći. A svi će jednog dana postati to, samo duše koje lete. Čini mi se da si bila malo nevaljala ovih dana. Uništavala si sebe, digla ruku na druge, a onda zamisli, zaljubila se. Jesi li svesna šta to znači za tebe? Tebi bre nije dobro. I nikad neće ni biti. Znam da ne možeš da prihvatiš nov život, koliko god da govoriš da je ovo nova prilika, bla bla. Ti i dalje patiš za starim, i za onim što se nije završilo tamo negde. Kakve to veze ima sa bilo čim? - Ti i dalje ne prihvataš sebe. Bokte, al će ovo biti zanimljivo. Prekini da se čudiš kao malo derište. Ja sam tu da ti pomognem, ili potpomognem, kako god da odlučiš. Ti sviraš, ja igram i svi srećni. Ali pre toga ti dajem mali poklončić, lisice. Da budemo vezane. Da te nikad ne napuštam i da me svuda vidiš. Da te potresam i nagovaram, iznerviram i usrećim. Samo malo jače. Kao droga, ako ti je dobro biće ti još bolje, ako ne, pa jebiga, život je surov. A posebno onaj drugi, koji nisi birala a svesna si ga. Pa šta će biti, da te pojede tama ili ja? Kako? Kako se ovo desilo, jebote. Nije mi svejedno, ali, kako da se odlučim? I šta da odlučim? Ja ne znam ni šta pričam. Ne mogu ja ovo... A zašto ne bih mogla, ako i drugi imaju tu priliku za životom? Šta sam ja lošija od drugih? A ko kaže da sam lošija? Pa ja sebe smatram i boljom. Ali to nije u redu. Ali tako je. Pa dobro, odluči se više. A šta da odlučim?...

Sati su prolazili polagano, kao da se promenila sama metrika. 5 sekundi je postalo 5 sati u ovom svetu i trenutku. Ineska je i dalje ležala na podu. Krv koja je potekla kad se srušila već je bila zgrušana.

Dobro, nije mi dobro. Znam da ništa ne znam. Shvatila sam, jel me čuješ? Trebaš mi. Odgovori mi. Ne mogu više sama. Ne ignoriši me. Stani bre, koga ja molim za bilo šta? Kako me nerviraš, dozovi se pameti. Ti nikog ne moliš. Ajde ustaj, i otvaraj ta vrata. Stojiš tu već ko zna koliko, a nisi čak ni pokušala da ih otvoriš. Kreći odmah. Ali,... Ma idem bre. I ne treba mi njen odgovor. Ona će mene tražiti sigurno, kad je već sama i došla nepozvana.

Neki mrak je obuzeo Inesino srce. Biće da je to ili izgubljen slučaj, ili neka nova nada. Sve je više ličilo da to naginje na ovo prvo. Ko zna šta će biti s njom.

Otvorila sam oči. Kako divan plafon, jedino mi se ne sviđa što je boja počela da se skida s njega. To treba srediti. Ustaj Ineska, nečim se mora zalečiti ova glavobolja. Neću bre alkohol, to mi je dosta za sad. Moram videti Ichiga. Šta pričaš bre, pa ne želiš da ga vidiš sad, nakon onog. Sačekaj da se to slegne. Da, u pravu si. Pa kako da pomognem onda sebi jebote? Pa otkud ja znam, sigurno postoje još neke kuće gde možeš otići po pomoć. Ajde, na noge lagane pa kreni. Dobro bre nemoj da me smaraš. Ajde.


Ines je ustala, teške volje ali jeste. Otključala je ulazna vrata i izašla, a onda ih zaključala i pošla u komšiluk, u nadi da će se srediti.

Dan je bio kao i svaki drugi - mučenje. Nisam podnosila ovu svakodnevnicu, mrtvilo, tugu i besmisao. Rutinski sam ustala, pogledala se u ogledalo i spremila za novi dan. Mahnula sam Es koja je bila u odrazu i namignula joj. Biće da sam danas entuzijastična, očekujući lepe vesti. Svakoga dana sam ih priželjkivala bezuspešno. Da nisam negde pogrešila? Možda prijava nije ni poslata. Ja, ja se ne sećam.

Ta misao nestala je iz moje glave istom brzinom kojom se i javila, kao da je nekakav crv proždirao sećanja. Nisam znala koji je dan danas. Spremna da odem da treniram, pomazila sam svoju kucu, Loki, i izašla iz kuće, zaključavajući ulazna vrata.

Komšijska kuća u kojoj je nekada živeo Ichigo počela je da odaje utisak sablasnosti. Očekivala sam da će jednom promeniti izgled i tako najaviti njegov povratak, ali od toga ništa nije bilo. Ko zna gde li je sad...

ujjjuuukkkuu

Dan je bio kao i svaki drugi - mučenje. Nisam podnosila ovu svakodnevnicu, mrtvilo, tugu i besmisao. Rutinski sam ustala, pogledala se u ogledalo i spremila za novi dan. Mahnula sam Es koja je bila u odrazu i namignula joj. Biće da sam danas entuzijastična, očekujući lepe vesti. Svakoga dana sam ih priželjkivala bezuspešno. Da nisam negde pogrešila? Možda prijava nije ni poslata. Ja, ja se ne sećam.

Ta misao nestala je iz moje glave istom brzinom kojom se i javila, kao da je nekakav crv proždirao sećanja. Nisam znala koji je dan danas. Spremna da odem da treniram, pomazila sam svoju kucu, Loki, i izašla iz kuće, zaključavajući ulazna vrata.

Komšijska kuća u kojoj je nekada živeo Ichigo počela je da odaje utisak sablasnosti. Očekivala sam da će jednom promeniti izgled i tako najaviti njegov povratak, ali od toga ništa nije bilo. Ko zna gde li je sad...

Dan je bio kao i svaki drugi - mučenje. Nisam podnosila ovu svakodnevnicu, mrtvilo, tugu i besmisao. Rutinski sam ustala, pogledala se u ogledalo i spremila za novi dan. Mahnula sam Es koja je bila u odrazu i namignula joj. Biće da sam danas entuzijastična, očekujući lepe vesti. Svakoga dana sam ih priželjkivala bezuspešno. Da nisam negde pogrešila? Možda prijava nije ni poslata. Ja, ja se ne sećam.

Ta misao nestala je iz moje glave istom brzinom kojom se i javila, kao da je nekakav crv proždirao sećanja. Nisam znala koji je dan danas. Spremna da odem da treniram, pomazila sam svoju kucu, Loki, i izašla iz kuće, zaključavajući ulazna vrata.

Komšijska kuća u kojoj je nekada živeo Ichigo počela je da odaje utisak sablasnosti. Očekivala sam da će jednom promeniti izgled i tako najaviti njegov povratak, ali od toga ništa nije bilo. Ko zna gde li je sad...

Dan je bio kao i svaki drugi - mučenje. Nisam podnosila ovu svakodnevnicu, mrtvilo, tugu i besmisao. Rutinski sam ustala, pogledala se u ogledalo i spremila za novi dan. Mahnula sam Es koja je bila u odrazu i namignula joj. Biće da sam danas entuzijastična, očekujući lepe vesti. Svakoga dana sam ih priželjkivala bezuspešno. Da nisam negde pogrešila? Možda prijava nije ni poslata. Ja, ja se ne sećam.

Ta misao nestala je iz moje glave istom brzinom kojom se i javila, kao da je nekakav crv proždirao sećanja. Nisam znala koji je dan danas. Spremna da odem da treniram, pomazila sam svoju kucu, Loki, i izašla iz kuće, zaključavajući ulazna vrata.

Komšijska kuća u kojoj je nekada živeo Ichigo počela je da odaje utisak sablasnosti. Očekivala sam da će jednom promeniti izgled i tako najaviti njegov povratak, ali od toga ništa nije bilo. Ko zna gde li je sad...

asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as

asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as
sadfasdasdasd

asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as
sadfasdasdasdasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as
sadfasdasdasd

tgd tgd tgd tgd tgd tgd tgd tgd tgd tgd

Aaaaaa

asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as

asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as

asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as

asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as

asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as

asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as

asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as

asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as asasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas asasasfas as