Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Kuća Ines von Salome

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kuća Ines von Salome

Kuća Ines von Salome Snapshot20100920200359

Omanja kuća na kraju ulice okružena četinarima. U njoj stanuje Ines von Salome.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nije prošlo mnogo vremena otkad sam napustila hram gde sam ponovo rođena. Grad je omogućio da se smestim u svoju novu kuću. Mogla sam biti srećna što imam krov nad glavom.

Trebaće mi još vremena da shvatim šta želim. Da li je to običan posao u gradu, pomaganje ili krađa? Ili pak odlazak odavde? Ko zna. Za sad ću ispitati situaciju, život u gradu i ljude u njemu.

Misli su mi nadolazile dok sam ispijala čaj u maloj dnevnoj sobici, na niskoj žutoj fotelji. Dan samo što je počeo.

Idem da se prošetam kroz kraj. Prijaće mi svež vazduh.

Izašla sam na ulicu i zaključala ulazna vrata.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Damon i ja stigli smo ispred moje kuće. Potražila sam ključeve u svojoj torbi i najzad otvorila vrata. Upravo sam shvatila da sam zaboravila da ostavim otvorene prozore. Moraću da izluftiram malo prostor.

Dobrodošao u moj skromni dom. Izuj se ispred. Evo ovde ću te smestiti.
- pokazala sam na trosed u dnevnoj sobi.

Ja odoh sad pod tuš.

Skinula sam tanku jaknicu sa sebe i izula se. Krenula sam da podižem i majicu usput, idući ka kupatilu, ali onda sam se setila da nisam sama, pa je samo ostavih tako na pola i uđoh.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kuca je bila skromna, ali lepo uredjena. Izuo se kao sto mu je i naredila, pa je usao unutra. Seo ja na kauc gde ce spavati, a onda pogledao u nju kada je krenula da se skida. Medjutim, nakon sto je shvatila da je Damon tu, samo je se zaustavila i otisla u kupatilo. Nasmejao se i bolje zavalio u kauc koji je bio prilicno udoban. Izgleda da je bio umorniji nego sto je ocekivao i tako u tom sedecem polozaju je polako utonuo u san.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Taman što sam završila s kupanjem, neko je zazvonio. Brže bolje sam se obukla i s mokrom kosom izašla iz kupatila. Otvorila sam ulazna vrata. Ispred je bio mladi momak s kutijom u ruci. Upitao me je da li sam ja naručila picu.

Tako je, izvoli novac. Hvala ti. Ćao!

Zatvorila sam vrata i sela u dnevni boravak. Damon je zaspao. Nisam želela da ga budim, pa sam otvorila kutiju i uzela parče.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Cuo je Ines da je izasla iz kupatila, ali je bio suvise lenj da otovori oci ili se pomeri. Pricala je sa nekim, ali mu nije bilo razumno sta, tek se probudio. Otvorio je oci i video da jede. Rekao je pospanim glasom koji je bio hrapaviji nego inace.

"Vidim picu si htela bez mene da pojedes, a? Imas neki alkohol u kuci?"

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Pa naravno, nije kao da si zaslužio!

Nasmejala sam se na njegovu prozivku a onda ustala da vidim ima li nekog pića sa sve picom u ruci. Bila je zaista fantastična. Otvorila sam nekoliko ormarića i najzad u jednom našla viski. Uzela sam ga i odnela do stola.

Ah, ko će sad uzeti čaše, bile su mi pune ruke. Posluži se sam, ja neću piti.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Video je da je raspolozenija nego sto je bila danas. To mu se svidjalo. Donela mu je flasu, ali nije donela case. Nasmejao se kada mu je rekla da se posluzi, pa je uzeo flasu, otvorio i uzeo veliki gutljaj.

"Pa ajde i nije toliko los. Sto neces da pijes?"

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Ne prija mi previše, a i već smo pili danas, kako možeš opet...

Ustala sam sa fotelje i prišla polici s knjigama. Bilo ih je bar stotinu, što se meni baš svidelo. Jedva sam čekala da otvorim neku pred spavanje.

Vratila sam se nazad i uzela još jedno parče. Baš sam bila gladna.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Volim da pijem."

Nasmejao se, a onda cutao kad je Ines nastavila sa jelom. Uzeo je jos gutljaj pica, a potom ga spustio na sto. Udahnuo je i seo na ivicu kauca tako da joj je bio blize. Kada ga je pogledala, on je skrenuo pogled, izvinjenja mu nisu isla dobro.

" Izvini za moje kretensko ponasanje. Nisi lujka. Super si i ne zasluzujes da se ponasam tako prema tebi."

Rekao je najiskrenije moguce.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Što? Imaš neko loše sećanje iz prošlog života pa ga zalivaš alkoholom? - našalila sam se.

Brzo sam pojela i drugo parče.

Imao si sreće što je zabranjeno ubijati u gradu, inače sad ne bismo bili ovde. Šalim se, pripazi na svoje ponašanje, trebalo bi da poštuješ svakog koga upoznaš. A ja ću ti se već nekad osvetiti zbog ovog!

Naslonila sam noge na kraj stola i blenula u plafon.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nasmejao se na njene reci bilo mu je drago da su opet u dobrom odnosu. Medjutim posle nekoliko trenutaka postade mu dosadno, pa on uze jos gutljaj pica, a onda baci cep od flase da probudi Ines iz dubokih misli. Trznula se i besno ga pogledala na sta je on rekao :

"Dosadna si kad cutis."

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Pa malo pre sam samo ja pričala. Zar baš toliko ne možeš bez mog glasa?

Uzela sam čep sa poda i vratila mu istom merom, možda ga malo jače gađajući.

Ako si ti toliko zanimljiv, osmisli šta ćemo raditi.

Ustala sam po čašu vode. Ispila sam jednu čašu do kraja, a zatim opet sipala i vratila se na mesto.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Smejao se kada ga je nazad gadjala cepom trudeci se da to bude jako. Sada je trebalo da osmisli kako bi oni mogli da se zabave. Nista pametno mu nije padalo bas na pamet, pa je to i rekao.

"Najiskrenije nemam ideju. Opisi sebe. Da sam ti, zapoceo bih sa lujka."

Rekao je smejuci se i uzimajuci jos jedam gutljaj viskija koji ga je i pored ostalog pica tog dana poceo da hvata.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Sreća pa nisi ja! Hmm, mogu opisati sebe kakvu pamtim od pre. Ne znam još kakva ću sad biti, s obzirom na novu priliku za život. Volela sam da trčim i čitam. I volela sam životinje, posebno pse. Imala sam jednog malog jazavičara. Možda je i sad živ u nekom drugom svetu, bar se nadam. Ne volim zimu. Volim kupanje i tople izvore, saune i masaže.

Eto to je ono što mi je palo na pamet prvo. Sad ti! I uzmi picu, ohladiće se... - rekla sam mu to kao da ga opominjem.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Ma nema nista specijalno vredno pomena. Ziveo sam sa jednim ciljem i zeleo vise od svega da ga ostvarim, a zavrsio sam u lokvi sopstvene krvi. Verovatno telo iz proslog zivota stoji tamo i truli, nije kao da bi ga neko pokupio."

Smejao se iako nije bilo smesno, pa je uzeo jos gutljaj gorkog pica koje mu je pocinjalo mutiti vid.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Ih, pa mora da ima nešto. Umro si relativno mlad. Ja sam imala 27 godina, pa sam ipak najluđe dane proživela pre osamnaeste godine. Nervira me što i dalje ne znam koliko si sad star...

Ustala sam da pogledam šta imam u ormaru, i tamo našla loptu, onu najobičniju. Zgrabila sam je i bacila na Damona.

Hvataj! - povikala sam.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Izvadila je loptu iz ormana i bacila mu, a on je krenuo da je uhvati iako je imao flasu u ruci. Em nije uhvatio loptu, em se ceo ispolivao. Poceo je glasno da se smeje, a onda je utihnuo i drzeci flasu i pokazivajuci na nju rekao:

"Ovo sranje me ubilo. Nisam uspeo kao ninja i postao sam alkoholicar. Pijan sam pravio probleme i terao ljude od sebe. Niko me nije voleo. Imao sam 25 godina, a vec sam bio alkoholocar kome nema leka. Zamerio sam se pogresnim ljudima i zavrsio ubijen iza birtije gde sam pio. "

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Smejala sam se kada sam ga pogodila. Očekivala sam da će uhvatiti.

Au... baš tužno. Moraću da ti konfiskujem to piće onda. Što da ponavljaš greške iz prošlosti, ako sad možeš da kreneš ispočetka?

Stala sam ispred njega i pružila mu ruku, očekujući da mi da flašu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Pruzila je ruku da mu uzme flasu, ali on joj ne dade. Uzeo je jos jedan veliki gutljaj i drzao flasu u ruci koja je bila dalja od nje. Mozda je ovo i imalo smisla sto je ona pricala, ali on nije mogao da razmislja o tome jer je vec uvekilo bio pijan. Nasmejao se kada je uzimao jos jedan gutljaj, a onda joj odgovorio:

"Ja drugacije ne umem."

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Pa ja ću te naučiti. Ne bih baš volela da mi obojiš tepih za par sati. Daj mi flašu.

I dalje sam držala ispreužeu ruku, čekajući da mi vrati flašu. Polako me je hvatao sa, ali iasm ga mogla ovakvog ostaviti i otići. Nadala sam se da će se smilovati i poslušati me.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Zao mi je, ali ne mogu ti dati. Idi spavaj."

Bio je iznenadjen da je jos uvek moga govoriti razumno jer ga je vec uveliko hvatalo. Nije trebalo da se ponasa tako u gostima, bilo je nekulturno ali nije mogao protiv sebe. Uzeo je jos jedan gutljaj."Our bodies get bigger, but our hearts get torn up." :
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Dobro onda, uništavaj sebe. Baš me briga!

Odustala sam od njega mrzovoljno i otišla da zaključam vrata. Donela sam mu ćebe i jastuk i stavila ih pored. Nisam više htela da se bavim njime. Otišla sam u svoju sobu i zalupila vrata.

U mojoj sobi čekala me je knjiga, odmah pored stočića do kreveta. Zavalila sam se i počela da čitam.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Iznervirala se. Opet ju je iznervirao iako se ona prilicno lepo ponasala prema njemu. Zaista je trebalo da se popravi, makar svoje ponasanje prema njoj. Ustao je sa flasom u ruci i nekako otisao do spoljnih vrata koja je uspeo nekako da otkljuca. Izasao je i seo na stepenice, te zagledan u daljinu uzeo jos gutljaj pica, koje je polako ali sigurno nestajalo iz flase."Our bodies get bigger, but our hearts get torn up." :
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Čitanje mi je išlo od ruke neko vreme, dok u jednom trenutku očni kapci ne poče da se spuštaju sami. Zaspala sam s knjigom u ruci. Nažalost, to je bilo kratko, jer sam se cimnula i odmah probudila. To je bio onaj pred san, kako ga ja zovem, koji služi da te pripremi za nezamislive avanture u glavi.

Uzela sam ćebe i pokrila se. Legla sam na desnu stranu i ubrzo zaspala.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Noc je polako odmicala, a on je idalje sedeo na stepenicama i pio. Jedva je drzao oci otvorene, ali je resio da je to to. Ovo je poslednji put da pije i kada zavrsi ovu flasu, a ostao je jos gutljaj, zavrsava sa picem. Bar se nadao da ce tako biti. Vrata na Inesinoj sobi su bila otskrnuta, verovatno ih je promaja otvorila. Video je iako mu je sve bilo mutno da je bila otkrivena. Usao je i pokrio je, a potom izasao i tiho zatvorio vrata. Legao je na kauc i zapitao se kako neko moze biti dobar prema potpunom neznancu."Our bodies get bigger, but our hearts get torn up." :
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Novi dan je svanuo. Bilo je oko sedam sati kada sam otvorila kapke. Ležala sam tako neko vreme, razmišljajući šta danas raditi. Zaista, moj život je bio neodređen. Nisam znala mnogo o svetu oko sebe, pa samim tim ni šta ću sa sobom. Za sad ću životariti, pa sve dok ne dođe vreme da se odluči moja putanja.

Najzad sam ustala iz kreveta i otvorila prozor da uđe svež jutranji vazduh. Tek tad sam se setila da imam gosta u kući i da bi valjalo posetiti ga. Pošla sam u kuhinju i sipala dve čaše vode, a onda ih odnela u dnevnu sobu. Tamo je ležao Damon. Odlučih da ga probudim.

DOBRO JUTROOOOOO! NOVI DAN JE! USTAJ USTAJ! Donela sam ti čašu vode da dođeš sebi. - glasno sam govorila ne bi li se trgnuo.

Ako ne ustaneš ova voda će završiti na tvom licu!!!


Bila sam ozbiljna u svojoj nameri. Mora se raditi nešto danas.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nenormalna galama , vika i cika ga je probudila. Uobicajeni bol u glavi, ali ga je njen glasni glas povecavao nekoliko puta. Ocekivao je da mu zaista prospe vodu na lice, pa je odlucio da se zastiti i izvukao jastuk na kom mu je bila glava i stavio preko glave. Rekao je mamurnim glasom koji je bio prigusen jastukom:

"To ne moze malo tise?""Our bodies get bigger, but our hearts get torn up." :
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Ne može, ne može! Moramo nešto raditi danas. Neće se ručak sam spremiti. Na noge lagane pa da krenemo. Danas je na meniju pica, i to kaprićoza. Voliš li je? Meni je omiljena. Hajde, čekam te u kuhinji!

Rekoh mu to najbrže što sam mogla, žureći od uzbuđenja što je ovo moj prvi ručak koji pravim, bar h ovom životu. Čekala sam da ustane.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Mucise se dvae's pet godina, umres, i dodjes na neki svet da pravis kapricozu sa nekom lujkom."

Pricao je tiho, jer bi ga glava bolela od jaceg, ali dovoljno glasno da ga Ines cuje. Otisao je u kupatilo i video bledo, ispijeno lice sa dugim, tamnim podocnjacima. Crvena kosa je bila neuredna i trebalo mu je dosta vremena da je dovede u normalu. Obavio je sve u kupatilu i dosao do nje.

"Zene spremaju da se jede, a koliko znam u ovoj kuci je samo jedna zena. Dacu ti mali nagovestaj. To si ti.""Our bodies get bigger, but our hearts get torn up." :
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Mnogo si ti nešto vickast od ranog jutra. Informisaću te onda da žene prave hranu za sebe, tako da možeš slobodno da prošetaš do one pekare i kupiš sebi šta hoćeš, jer ovde nećeš jesti.

Prestala sam da se nerviram zbog ovog umišljenog lika. Ravnodušno sam otišla do kuhinje i počela da spremam testo. Posle nekog vremena već sam mogla posložiti sastojke. Ubrzo je pica bila u pećnici i čekala da se zarumeni. Gledala sam vatru koja gori, razmišljajući o budućnosti.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Covece bas nisi za salu. Kako god. Imas nesto za pice ili moram do kafane cak?"

Pitao je dok je sedeo za stolom i posmatrao je kako blene u vatru kao tele u sarena vrata. Voleo je i on da gleda vatru, bilo je umirujuce, ali nije imao taj blago teleci pogled dok je gledao. Izvadio je paklicu cigara i zapalio jednu."Our bodies get bigger, but our hearts get torn up." :
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Takve seksističke šale zadrži za sebe. Nema alkohola, a ne bih ti ni dala da ima.

Ukstila sam ruke i spremila tanjir na koji ću staviti jelo. Vatra je bila jaka, tako da se pica brzo ispekla. Njen miris širio se kroz celu kuću. Jedva sam čekala da uzmem zalogaj. Otvorih ormarić i izvadih pepeljaru. Stavila sam je ispred Damona, na sto i sela u fotelju pored.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Covece, ala te je tesko skapirati. U jednom trenutku krece nozem na mene, u drugom me poziva da spavam kod nje. Bas si teska za skapirati ."

Rekao je Damon potpuno iskreno kada je tresao pepeo cigare u pepeljaru, a zatim povukao jos jedan dug dim."Our bodies get bigger, but our hearts get torn up." :
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Pa bar ti nije dosadno, priznaj. - osmehnula sam se rekavši to.

Malo sam se izvila i dohvatila pakovanje cigareta sa stola kao i šibice. Zapalila sam cigaretu i povukla dubok udah. Prijala mi je prva cigareta ujutru, a sve posle toga su bile samo navika za ruke. Podigla sam noge na sto i odmeravala Damona.

Ljudi nisu predvidljivi, a kamoli jednostavni. Navikni se na to.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Los sam sa navikama. Mogla si da vidis po ponasanju sinoc. Je l imas neke karte ili nesto slicno da ubijemo dosadu, jer tesko da cemo negde dospeti dubokim razgovorima o mom alkoholizmu."

Rekao je dok mu se jedan kraj usne izvijao u osmeh, a drugi kraj ostano na mestu. Vilica mu dodje do izrazaja."Our bodies get bigger, but our hearts get torn up." :
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Pa znaš kako, nisam sigurna. U svakom slučaju, možemo se zabavljati i drugačije. Igra ide ovako: kazeš nisam nikad pa nešto, a ja treba da pogodim da li je istina ili laž. Ako pogodim, imam pravo da tražim nešto od tebe, ako ne pogodim ništa. Hajde, ti prvi.

Ustala sam i sela odmah do Damona, dodirnuvši ga po ramenu izazivački.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Okej. Poznata mi je ta igra i prilicno sam siguran da se igra sa dosta alkohola ali dobro, kako god. Nikada nisam probao burek sa mesom."

Nasmejao se banalnoj cinjenici koja mu je prva pala na pamet. Vise bi voleo da sad u ruci drzi dve karte i prevrce zetone po prstima, ali sta je, tu je."Our bodies get bigger, but our hearts get torn up." :
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Znam da se tako igra, ali ovo su teška vremena. Ja kažem istina.

Kada sam to izgovorila, ustala sam da izvadim picu iz peći. Malko je bila reš, ali taman po mom ukusu. Stavila sam je na tanjir a onda ga odnela u dnevnu sobu i sela na isto mesto gde sam i pre. Želela sam da uzmem parče, ali je još bila vrela.

Jesam li pogodila? - upitala sam Damona.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Tesko mi je da priznam, ali jesi. Kako neko uopste to moze voleti. Ah, kako god. Sta zelis?"

Pitao je Damon prevrcuci svoje zeleno-zute oci i cekajuci da plavusa pred njim odluci sta li ce to biti. Ocekivao je nesto ludo od nje, to je bilo sigurno."Our bodies get bigger, but our hearts get torn up." :
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Pa onda imamo isti ukus. Hmmm, želim poljubac, evo tu. - pokazala sam na levi obraz, koji mu je bio bliži.

Verujem da se iznenadio, ali zašto ne bih učinila situaciju zanimljivijom, kad već nema alkohola. Ponovo sam uzela dim cigarete. Prekrstila sam noge i čekala da vidim šta će uraditi, sa sve osmehom na licu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nasmejao se na ono sto je trazila od njega. Bilo je dosta detinjasto. Prevrnuo je ocima i poljubio je tamo gde je zelela, a onda i rekao:

"Izazov sa poljubcem? Koliko ti je? 7?"

Rekao je kroz osmeh i uzeo dim cigarete i cekao da ona iznese cinjenicu. Bio je njen red."Our bodies get bigger, but our hearts get torn up." :
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Jao, mani me tih fazona. Nisam nikad ubila dete.

Rekla sam to nonšalantno i uzela dim cigarete. Najzad sam i odcepila parče pice i jela s najvećim uživanjem. Zaista je bila ukusna, a kako i da ne bude kad sam je ja sama pravila. Ustala sam da otvorim prozor ne bi li se malo izvetrila ova divna prostorija koja je malko mirisala na picu a malko na dim cigareta koji se širio svuda.

Broj reči: 80

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Namrstio se na njene reci. Nije ocekivao tako nesto posle njegovog opustenog i lakog pitanja. Prosao je rukom kroz kosu i sa velikom nadom da je ono sto ce reci istinito, rekao recenicu:

"Ne. Nisi nikada to uradila. Nadam se."

Uzeo je dim cigare.

Broj reči: 54"Our bodies get bigger, but our hearts get torn up." :
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Prpa, a? Pa zašto se nadaš, i sam si rekao da sam ludača. To bi onda potpuno opravdalo moje ponašanje, zar ne? Ali šalim se samo, nisam to nikad uradila, bar ne još.

Kad sam to rekla Damonu je laknulo, videla sam mu po licu. Ugasila sam cigaretu, a onda završila parče pice jednim velikim zalogajem. Kad sam sve to sažvakala, progovorila sam.

Kaži šta hoćeš?

Broj reči: 80

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Laknulo mu je kada je cuo njen odgovor. Pao mu je kamen sa srca. Nije mogao a ni da zamisli da je osoba koja je ubila dete podigla noz na njega dan pre toga. Bilo je jezivo.

"Hocu da mi kazes sta zaista, najiskrenije mislis o meni? Zasto bi me tek tako pustila da prespavam kod tebe?"

Pitao je pitanja koja su ga interesovala od samog pocetka.

Broj reči: 74"Our bodies get bigger, but our hearts get torn up." :
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Zbog svoje sebičnosti i ega, naravno. Podsećaš me na nekog ko mi je značio, pa sam htela uživati u takvom društvu još malo. Eto, ako hoćeš, slobodno idi. A može se reći i da si simpatičan.

Gledala sam ga pravo u oči izgovarajući te surove reči. Verujem da mu nije bilo svejedno što ovo govorim, ali jbg, život je surov.

Broj reči: 75

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nasmejao se na ono sto mu je rekla. NIje zeleo da prokomentarise to ni na koji nacin, vec joj se samo zagledao u oci na par sekundi. Kada je shvatio da bi nesto trebalo da kaze, pomerio je pogled u stranu i zatvorio oci pokusavajuci se seti necega.

"Poceo sam da pusim sa 16."

Rekao je bas kada je izudvavao poslednji dim i gasio cigaru u pepeljari.

Broj reči: 77"Our bodies get bigger, but our hearts get torn up." :
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Istina. Dosadilo mi je ovo. Hajde da idemo napolje. Naći ćemo već nešto da radimo. Ne mogu više da sedim ovde.

Ustala sam i spakovala picu u nekakvu kutijicu i stavila je u svoj ranac. Otišla sam i obula svoje patike i stavila ranac na leđa.

Hajdemo! Ne zaboravi cigarete, sigurno će ti trebati.

Broj reči: 65

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Cinjenica koju je rekao nije bila tacna. Poceo je dosta ranije ali opet, to nije bilo nesto cime se treba ponositi. Bez dorucka je ustao i krenuo za njom. Dok se obuvao pitao je:

"Gde idemo?"

Broj reči: 46"Our bodies get bigger, but our hearts get torn up." :
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++