Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Story

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Story

"Naše je postojanje svetlost u večnosti tame"
- Corasone Mik, prvi čovek Keona

"Naš svet nije jedinstven, postoji beskonačno različitih svetova (univerzuma) koji pokušavaju da urade istu stvar - prežive."
- Menindas, mudrac

Tama je entitet neograničene moći koji je postojao pre anime svetova i koji će postojati posle anime svetova. Svaki svet ima svoj pocetak i svoj kraj. Kraj će svakako doći nekada, ali borba da se taj kraj odloži u daleku budućnost je suština postojanja. Kraj je krenuo odjednom i borba je bila gotova i pre početka. Tama je progutala većinu poznatih svetova.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Vaš karakter nije rodjen u ovom svetu. On potiče iz originalnog sveta vašeg izabranog animea i umro je u tom svetu. Vaš način smrti je nepoznat (ostavlja se vama, obično je u borbi protiv tame), ali jedno je sigurno  - vaša duša je nepoznatim moćima prenešena u novo neiskusno telo (godine po želji).

Iskustvo reinkarnacije Vasilia Korena, godina nepoznata :


Vaša reinkarnacija se dogodila u Keonu jedinom velikom gradu u Avorldu i vama je šaopšteno sledeće:

1. Umrli ste u vašem originalnom svetu (svetu iz koga potičete, svet animea kog ste izabrali).
2. Reinkarnirani ste u novi neistrazeni svet, jedinstven po tome što tama ne može u potpunosti da ga osvoji.
3. Smatra se da je ovaj svet ključ u pobedi protiv tame i trazi se za takozvanim "Oslobodjenjem".
4. Oslobodjenje (Sveti gral, Kamen Sudbine, Onositakos) je naziv za predmet ili pojavu koja ima mogućnost odbijanja tame i koja će biti rešenje u ovoj beskonačnoj borbi.
5. Cilj ovog sveta je samo jedno - pronaći način da se pobedi tama.


Potrebno je da napišete vaš prvi post gde ste reinkarnirani u ovoj temi:

https://www.ninjaworldrpg.com/t166-reincarnation-temple

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon informacija koje su vam date nakon vaše reinkarnacije dobili ste odredjenu svotu novca dovoljnu za par meseci zivota. Preporučena vam je akademija koja će vas naučiti o Avorldu.

Svet Avorld iako je samo manjim delom obuhvaćen crnilom je pun sluga Tame koje lutaju bezivotne svuda po njemu. Ako ste u otvorenom svetu i nemate neki item koji će vas kriti od tame svaki treci potez (počev od prvog) morate raditi opciju NEŽIVE TVARI da bi videli jel se pojavilo neko tamno cudoviste koje ce da vas napadne. Više o ovome imate u tutorialu o Roleplay opcijama.

Vama kao novom članu društva predložene su vam dve životne opcije:

1. Da zivite u gradu i budete od pomoći ako treba grad da se brani. U gradu ste relativno bezbjedni ali ne mozete preci level 100.

2. Da napustite grad i postanete Keon Rimor - istrazivac sveta. Detaljno o tituli Keon Rimor mozete pogledati ispod, kako se dobija i sl. Skraćeno na levelu 50 imate pravo da napustite grad sa jednim prijateljem. Postajete tim koji ide i istrazuje svet, dobijate slobodu ali povremno se od vas trazi da ostavljate raporte svojih istrazivanja.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Da bi ste napustili grad potrebno vam je da imate item koji ce vas stititi od tame (bicete skriveni). Istrazivaci Keona su napravili Solar Kiss - poseban kristal koji omogućuje da dvojica boraca budu nevidljiva tami u nemirnom svetu. Zato Rimori rade u parove.

Da bi ste postali Rimor morate naći saborca koji će zajedno sa vama krenuti u svet. Dodatni uslov za ovu titulu je level 50.

Titulu i Solar Kiss dobijaju ceremonijalno clanovi na mestu gde grad ispraća istraživače. Ako ne želite da imate svog para (forumskog igrača) možete po roleplayu da nadjete NPC-a koji će po levelu biti jednak vama i tako sa njim napustite grad.

Vi kada napustite grad i dobijete kristal možete se odreći Rimor titule i raditi šta god želite, imate potpunu roleplay slobodu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++