Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Grandmasters Forge

Ninja World is roleplay card game. Forge your legend, rise in power: Unleash your inner ninja!

To continue please log in.

RegisterJoin DiscordGame Trailer
Walk the path of shinobi!
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Grandmasters Forge

Grandmasters Forge E4f9e6925c081593a12cf8d338ab1b4b

Jedna od najpoznatijih kovačnica u regionu. U njoj od bezbroj popravki možete i da unapredjujete svoj arsenal raznim izborem oružja koja ne potiču sa ovih prostora. Kunai - borbeni nož nindža je jedan od takvih primeraka. Uz veću doplatu, možda vas i kovač iznenadi sa jednim od njegovih ručnih radova.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Po uputstvima koje je dobio od slučajnog prolaznika najbolja kovačnica je trebala da se nalazi u ovom delu grada. Istraživao je malo dok konačno nije ugledao znak sa nakovanjem. Otvorio je vrata i ušao unutra. Čovek srednjih godina sa čekićem u ruci udarao je u užareni metal na nakovnju.

"Izvinite, imam jedan posao za vas."

Malo glasnije je rekao kako bi ga čovek uočio, a onda prišao bliže.

"Evo ovo bih želeo da mi napravite ako možete. Želim da bude od najčvršćeg materijala koji posedujete."

Pružio je crtež sa tačnim dimenzijama mača. Znao je da na maču ne treba štedeti i da je to jedino što će ga braniti od tame u ovom svetu. Nakon što su dogovorili posao okrenuo se i izašao ostavljajući deo novca kao kaparu. Po onome što mu je rekao mač bi kroz par dana trebao da bude gotov.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kako je stigao dosta rano izgleda da kovač još uvek nije došao na posao. Bilo mu je malo čudno, ali rešio je da pričeka neko vreme. Vrzmao se tu po kraju tražeći neku zanimaciju, ali ovako rano grad Keon bio je poprilično mrtav. Konačno ugledao je kovača kako otvara radnju pa je požurio ne bi li se što pre domogao mača.

"Dobro jutro. Došao sam po mač, ostavio sam vam nacrt pre nekoliko dana."

Ušavši na vrata odmah je prešao na stvar. Nije mu se gubilo vreme u nepotrebnom razgovoru, a i konačno će moći da trenira malo. Kovač se brzo dosetio i posle pretraživanja nekog magacina izašao sa mačem baš nalik na onaj što je Ichigo tražio.

"Lagan je, to je dobro."

Presekao je kroz vazduh par puta ne bi li osetio oštricu. Za nekog poput njega oštrica je značila sve u borbi. Znao je da taj mač nije ni približno maču koji je imao u borbi protiv tame u prošlom životu, ali u oštricu moraš uneti dušu da bi postala nešto stvarno dobro.

Zahvalio se kovaču uz reči da će ga preporučiti svima kojima je potreban, uredno platio punu cenu materijala i ruku kovača, a onda krenuo napolje.

#card808

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Putem, dok se šetkao, čitao je dokumentaciju koju je pokupio u biblioteci koja je bila vezana za historiju ovog grada.Sve što je više čitao to ga je sve to više i znimalo.Prolazivši jednom od ulica, sa svoje lijeve strane osjetio je jedan, dosta blag val toplote.Okrenuo se i vidio znak ispred ulaza.Bila je to kovačnica.Kroz čitavo Hanovo odrastanje želio je da postane jedan od svjetskih kovača.Odlučio je ući i zamoliti nekoga da ga poduči tom zanatu ako je ikako u mogućnosti.Kročivši u kovačnicu, vidio je dosta mladu osobu za koju je odmah pomsilio "sigurno nije u stanju da me poduči jer niti on nema dovoljno radnog iskustva", te se samo okrenuo i nastavio čitati dokumente koje je posudio iz biblioteke šetkajući se ulicama grada.

Broj reči: 147

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Prolazio je pored kovacke radnje. Nije ulazio, ali je voleo da cuje taj zvuk kovacnice. Kada se pod plamenom zagreje metal, a potom stavi na nakovanj i udara, a zatim i cvrcanje dok se vreo metal stavlja u vodu. Medjutim, trenutno mu nista posebno nije bilo potrebno, te se on samo nastavi dalje, nakon par sekudni stajanja ispred radnje.

Broj reči: 66"Our bodies get bigger, but our hearts get torn up." :
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kisuke je nastavio sa setnjom gde je naisao na kovacnicu kazu da je ovo najbolja kovacnica u cijelom svijetu.Mada Kisuke je znao da je ovo jako dobra kovacnica.Nije imao vremana da je poseti pa ju je samo zaobisao.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Tokom hodanja cuo je zvuk kovanja i naravno drugih stvari koji su bili zanimljivi kad se pravi nesto poput oruzija ili kovi.tada je zastao na trenutak kada je video tog gospodina koji je vredno radio,bilo je sigurno vruce i ako je sa svojim trudom uspeo esto napraviti,tada mu je tapsao jer je bilo kuliraja.nakon toga je otisao dalje nadajuci se da nece naleteti na neke sektase sta god.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kill bi dosao kasnije do najpoznateg kovaca u regionu i hteo da namesti sebi jedno lepo oruzije. Rekao bi mu:

Hteo bi da mi napravis jedan lep nozic za seckanje i borbu protiv tame !

Nakon toga Kill bi mu dao malo novca za to i sacekao.
Napokon bi dobio svoj nozic i bio bi veoma srecan jer izgleda jako lepo. Nakon toga bi krenuo do neke kafane.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++