Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Tipsy Dragon Inn

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Tipsy Dragon Inn

Tipsy Dragon Inn 78053f853b9a4268b1bb456fb87489e4

Kafana za pijanice ili prenoćište za putnike, sa odličnom lokacijom u samom centru Keona. Kako god se okrenulo Morimoto Inn predstavlja odlično mesto da se prezalogaji kvalitetna hrana, zalije nešto boljim pivom i prenoći u još udobnijoj postelji. .

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Napustio je zamak i jos uvek mu nije bilo najjasnije sta se dogodilo. Jos par puta je u glavi preslisavao ono sto mu je receno po dolasku ovde. Da li je sve ovo stvarno ili samo iluzija. Ni sam nije bio najsvesniji. Bilo je cudno hodati mestom koje ne poznaje ali je brzo pronasao bar i odlucio da udje ne bi li popio pice. Tada je pomislio kako ce platiti, ali kada zavuce ruku u svoj dzep vide da ima nesto novca. Usao je unutra i kratko rekao kada sede za sank.

"Burbon."

Te razgleda oko sebe cekajuci svoje pice.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon što sam doručkovala, pa može se reći, vrlo kvalitetan burek sa sirom, prošlo je još neko vreme. Nabavila sam nekoliko knjiga koje će me zabavljati neko vreme, očistila kuću i uredila dvorište. Sve to me je umorilo, a voda nije bila tečnost za kojom sam vapila.

Šetala sam glavnom ulicom i naišla na prvu gostionicu. Vrata su se otvorila i čuo se onaj zvuk koji najavljuje svakog ko uđe. Uvek me je nervirao, ali šta ćeš. Mesto nije bilo krcato, no taman onako kako treba. Čini mi se da ovde mogu pronaći mir. Prišla sam šanku i sela. Razgledala sam police s pićem, a kao po običaju uzela uvek istu stvar.

Daćeš mi jedan liker, s jagodom.

Šanker je klimnuo glavom i za nekoliko trenutaka željeno piće našlo se preda mnom. Ispila sam pola čaše, a onda primetila da me momak, nedaleko od mene za šankom, posmatra.

Izvini, znamo li se? - pitala sam ga prekinuvši taj duboki pogled i tišinu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Dok mu je konobar spustao pice na sto, vrata kroz koja je malocas prosao se opet otvorise i on kraickom oka osmotri ko je usao. Uvek je bio radoznao. Devojka plave kose je usla i sela za sank, ne tako daleko od njega. Privuklo mu je paznju pice koje je ona narucila. Liker je nesto sto svakako u zivotu ne bi popio. Tek kada je primetio da nepristojno bulji u plavokosu devojku ona mu postavi pitanje. Uzeo je svoju casu i otpio mali gutljaj, te joj dao odgovor.

"Siguran sam da te nisam sreo ranije. Danas sam doputovao ovde, ako je doputovao prava rec za nacin kako sam dosao ovde."


Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kakva slučajnost, i ja isto.

Zaćutala sam na trenutak, postidevši se malo. Ovaj lik ima tako dubok i hrapav glas, kao da pričam sa nekakvim herojem. Dovršila sam svoje piće. Zanimalo me je nešto više o njemu, ali sam smatrala da je malo glupo zapitkivati nepoznatog gospodina. Pored svega toga, njegov izgled nije mi odavao utisak da želi da komunicira. Poručiću još jedno piće.

Daj mi isto to opet.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
U sekundi ga je devojka zainteresovala mnogo vise nego sto je ocekivao. To je znacilo da nije jedini koji je na taj nacin dosao u grad sto je bilo i potpuno logicno. Zanimalo ga je kako je to dospela ovde, jer se on svojih poslednjih trenutaka ne seca bas najbolje. Bilo bi glupo i nepristojno samo najednom pitati pitanje poput toga "Kako si dospela ovde?", pa je odlucio da samo nastavi konverzaciju u nekom laganom ritmu.

"Liker sa jagodama? Ne postoji manje odvratno pice koje bi zelela da popijes?"

Rekavsi to, uze jos jedan gutljaj iz case i ostavi u njoj tek za jos pola gutljaja.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Član 'Damon Salvatore' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Tipsy Dragon Inn #world48

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Pa zapravo, možda i postoji. Viski, i to onaj na b... Kako li se zove? Burbon, da da. - nasmejala sam se na njegov komentar i vratila istom merom.

Ko bi rekao da ću se još i zabaviti ovde. Naručila sam isto što i on i sada pred sobom imala dva pića. Ovo će biti dovoljno neko vreme.

Neću te pitati šta te dovodi u krčmu, ali me zanima, ako nije previše lično, šta ćeš ovde,u ovom gradu? Kojim poslom? Znam da nisi odavde.

Ozbiljnim glasom učinila sam da deluje kao da sam ovde odavno. Želela sam saznati o drugima, da li su baš svi ovde dospeli na isti način, ili pak ima i starosedeoca...

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nasmejao se na gomilu pitanja koja mu je postavila od jednom i zavrsio casu svog pica, te zatrazio jos nesto. Izbegao je odgovor salom.

"Ne znam dolazimo li iz istih svetova, ali se kod mene prvo pitalo za ime."

Izvadio je paklicu cigara i jednu stavio u usta, a zatim i ponudio devojku pred njim.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
E pa, ako je tako, onda je red da se i predstavim. Treba se prilagoditi svim svetovima. Ime mi je Ines, Ines von Salome. Kako se ti zoveš?

Razgovor je tekao nadasve zanimljivo. Možda nisam uspela da saznam ništa novo, ali mi se čini da ovo nekuda vodi. Uzela sam ponuđenu cigaretu i sačekala da mi pruži upaljač.

Samo ovaj put.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Svidelo mu se ono sto je rekla. Treba se prilagoditi svetovima. Otvorio je upaljac, i nakon drugog pokusaja ga zapalio. Primakao je njenoj cigareti i zapalio je, a potom se i nasmejao kada je Ines pocela da kaslje zbog dima. Zapalio je svoju i povukao dim, pa je spustio na pepeljaru.

"Zovem se Damon Salvatore. Imam... am... koliko god da ovo telo ima godina"

Rekao je i zapitao se cije li je ovo telo i kome li je pripadalo.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Zaista, malo sam se nakašljala, ali to je bilo zato što se ne sećam kad sam poslednji put zapalila cigaretu. Nerviralo me je što je on to primetio. Dok sam udisala taj otrov, odmerila sam ga nonšalantno. Čini mi se kao zgodan momak.

Ih, kako to misliš ne znaš koliko imaš godina? Pa nisi valjda žena, pa da kao kriješ. Ili možda jesi? Onda izvini na pitanju.


Sad sam se i ja nasmejala. Na mojoj kartici koju sam dobila pisalo je 20, kao broj mojih godina. Ako je i on završio kao ja u ovom gradu, sigurno je trebalo to da zna...

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Damon se nasmejao na njenu foru jer je bio pristojan, nije mu bilo smesno. Kada bi je stiglo pice uzeo je casu i prineo je na nekoliko centimetara od usta, ali pre nego sto popi rece.

"Ako sam sve dobro shvatio, u zadnjih sat vremena sam ubijen, putovao kroz medjudimenzionalni prostor, reinkarnirao se u ovom telu sa smesnom kosom i dosao ovde. Imao sam par vecih briga od broja godina."

Prevrnuo je ocima i uzeo veci gutljaj pica.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Vidim da ih rešavaš na pravom mestu.

Rekla sam to ravnodušno i cinično. Kakav namćor. Bar sam saznala ono što me je zanimalo, upecao se. Ispila sam burbon do kraja, a onda uzela još jedan dim. Izdahnula sam pravo k njemu. U međuvremenu, dobila sam potrebu za izvršenjem ljudskih potreba i pošla ka toaletu. Nisam mnogo očekivala od ovog mesta.

Kada sam stigla, dočekalo me je celo ogledalo, sapun za ruke i ubrus. Vau, ovo je baš napredno. Ubrzo sam se vratila do šanka i sela odmah do Damona.

Želiš li da olakšaš dušu?
- upitala sam ga posmatrajući svoju dogorelu cigaretu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Damon se nasmejao na to kako mu je obrusila i otisla u toalet. Povukao je dim cigarete i priznao sebi da je u potpunosti u pravu. Kada se vratila ona sede blize njemu i dunu mu dim prema licu. Voleo je dim, ali ne kad mu neko duva dim u lice. Napravio je smesnu facu, a onda joj odgovorio.

"Nije potrebno, okej sam. Kako ti se svidja grad?"

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Ima tu i tamo neke mane, nije izgrađen u potpunosti, ali je simpatičan. Možda osnujem svoju porodicu ovde jednog dana.

Ni sama ne znam zašto sam rekla ono poslednje. Nisam čak ni imala prijatelja, a kamoli partnera. Trebaće mi vremena da se naviknem na novo okruženje. Još se sećam kako se sve završilo. Čudno je što se on ne seća...

A tebi, kako se čini? Znaš, ima jedno mesto gde je strašno dobar burek, to mogu potvrditi. Za ostalo nisam sigurna.

Polako sam počela da se otvaram, pa šta bude.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nasmejao se na njene reci. Burek mu je mozda cak i omiljena hrana. Dovrsi pice i razmisli da li da poruci jos jedno ali je odustao od toga. Cigareta je vec dogorevala, ali se nije obzirao na to.

"Pa osnivanje porodice je valjda neki cilj vecine ljudi. Precenjeno ako mene pitas, ali ko sam ja da sudim?"

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Pa kakvi su tvoji životni ciljevi?

Zanimali su me detalji o njemu, no nisam htela da se namećem previše. Odlučih da ovo bude poslednje pitanje koje ću mu postaviti. Treba mi nešto da operem grlo.

Daj mi jednu čašu hladne vode.

Zabacila sam svoju kosu unazad i počela da tražim nešto po torbi.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Da saznam sto sam ovde i koliko imam godina."

Rekao je neozbiljno jer ne voli da prica o tome. Prosao je rukom kroz kosu, a onda prisao malo blize devojci i tiho govorio, ne zeleci da ga neko cuje.

"Um... jel u tvom svetu postoji neka vrsta... moci?"

Pitao je i zeljno isxekivao odgovor.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Pa, nadam se da si punoletan. - namignula sam mu.

Osmehnula sam se pri pomisli da ovo pored mene može biti maloletni momak s tako grubim glasom.

Ne bi valjalo da piješ i pušiš, a da si mlađi.

Ispila sam čašu vode i prstom pokazala da želim još jednu. Neobična žeđ me obuze.

Moć? Pa, postojala je u mom prošlom životu. Valjda i sad postoji, samo je još nisam otkrila, pravo da ti kažem. Mislila sam da odem u gradsku biblioteku danas.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Damon se nadao da je punoletan, ali i da nije to sto pije i pusi mu ne bi smetalo i da je maloletan. U proslom zivotu je poceo relativno rano. Klimnuo je glavom, a potom i ustao sa stolice.

"U tom slucaju idemo zajedno. Interesuje me ovaj svet cini se da cemo ostati ovde neko vreme. Posle toga castim burek."

Namignuo joj je i platio konobaru ono sto su popili.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Za ljude iz njene prošloživotne zajednice, ona je smatrana bezobraznom, loše formiranom i ne tipično normalno socijalizovanom individuom, posebno ne u društvu koje je pratilo od samog rođenja. Tamo, lutajući ulicama sela odakle potiče, nailazila je na odbijanje i negodovanja od ljudi sa ulice, ili – u najgorem mogućem scenariju, preteće poglede. Uprkos tome, us pomoć svog lično odabranog društva, očuvala je svoju veselost i razdraganost koja nije prijala baš svima, posebno ne onima koji su je gledali popreko.
*****************
Prolećno vreme i vedro nebo  pravili su joj društvo do kafane Tipsy Dragon Inn. Noć je već pala i sa sobom odnela vedro sunce i nežan povetarac. Hitomi se probudila ovog blistavog dana sa neodlučnošću u svom umu i bojaznošću vezanu za obilazak novog mesta u kojem će se snalaziti nadalje. Iako je pratio osećaj kako bi trebala da se vrati kući što pre, njega je nadjačao osećaj da duguje sebi nov početak. Nije poznavala nikog ovde, međutim i ona sama je bila nepoznata. Mogla je otkriti svašta o drugima i saznati, a o sebi pak odabrati šta će reći. Mogla je birati šta god i ne očekivati ništa. Ceo život, prošli, pokušavala je da pobegne od raznih restrikcija svoje familije, njihove bezobzirnosti prema njenim potrebama, željama da uradi ili ne uradi nešto... a sada je sve, pa i to postalo totalno nešto strano. Potajno je mrzela sebe u prošlosti, upravo zbog toga mislila je da je i drugi samo to vide u njoj. Hitomi je znala da sve ono ružno koje je pokazala svojoj nekadašnjoj zajednici,ostalo je jako urezano u njenoj podsvesti.Bila je ispred vrata gore pomenute kafane, kupajući se u nežnoj svetlosti koju je ulična svetiljka bacala na nju, dok je melodija iz unutrašnjosti prostorije mamila da kroči napred.

Kao i prethodno, njeno novo telo odisalo je gracioznom lepotom, uprkos njenoj čudnoj boji kose, koja joj je bolje stajala sada na ovoj bledoj puti nego na prethodnoj bronzanoj koži koja je krasila u prošlom životu. Pitala se da li će ova bleda koža poprimiti onu istu zlatnu boju kada krene sezona sunčanja. Kako će se uklopiti sa njenim ružičastim usnama, mačkastim očima i naravno njenom kosom koja se mogla nazvati egzotičnom naročito kada sunce krene da baca zrake i pravi odsjaje boje jogrovana – gledala je na to kao prirodan dar, koji je mogao usrećivati svakodnevno. Mlađa verzija nje, ona pre nego što je došla do svog svršetka, želela je gracioznost i zgodnoću kada dostigne ove godine koje sada naprasno ima. Yap, znala je sada da ne bi nikada menjala svoju kožu, posvetljenu kosu, i oči boje koje nebo samo u ponekim navratima poprimi. Sve ovo moglo joj je pomoći da izgleda manje na demona kako je svoj duh smatrala sada kada zna da menja tela.

Odabrala je da sedne za sto što bliže prozoru, sa kojeg je imala vidik na neki mostić prekoputa. Tihi glasovi ostalih gostiju ovoga mesta jedva da su i dopirali do nje, a i njeno čulo sluha fokusiralo se samo na umirujuću muziku dok je pogled i dalje bio prikovan za ono napolju.

„Zdravo! Služite li kafu u ovo doba?“ upitala je slabašnim ali efektnim glasom šankera koji joj je prišao da primi porudžbinu, a zatim se vratio da skuva njeno piće a onda posluži i druge goste, koji su sedeli za šankom. Mirno, baš kao što je i ona sama bila, sedela je...čitavih 45 sekundi. A onda je brzo ustala, ispravila čvoriće koji su krenuli da se prave na njenoj kosi od šnalica, podgila malo tesne farmerke koje su izazovno spadale sa njenih kukova, uprkos kaišu, i požurila da zauzme  svoje novo mesto, baš kraj šanka. Odavde je imala bolji pogled na  okruženje, posetioce mesta, neki su vodili rasprave, neki su izgledali kao da su se upravo vratili i svratili posle napornog radnog dana, neki su uživali u pogledima koje su razmenjivali dok su sveće gorile na njihovim stolovima, a neki su čak i večerali. Mogla je uklopiti se sa nekima od njih.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Čovek od akcije, a?

Iznenadila me je njegova hitra reakcija. Mada je bio u pravu, ne treba gubiti previše vremena jer ko zna šta nas očekuje na ovom nepoznatom putu. Drago mi je da ću imati saputnika, bar za sad.

Ustala sam i zakopčala svoju torbu na ramenu. Klimnula sam glavom šankeru i pošla ka izlazu.

Hoćemo li onda?

Izašli smo zajedno i uputili se ka biblioteci. Na samom izlazu primetila sam devojku sive kose.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Izgleda da je to mesto."

Nije mi trebalo dugo, našao sam se na pragu preporučene kafane. Prvi utisak, pre podne je bilo, dakle ni žive duše sem mene i konobara. Barem neko vreme dok se ne nakupi gužva za ručak. Napolju beše toplo, a ja željan osveženja naručio bih najhladniju žestinu. Koju? To sam ostavio konobaru da odluči. Eksirao bih malu čašicu, sa očima uperenim u vrata, čekajući ni sam ne znam više koga.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kako je otvorio vrata, tako je promaja počela da ga udara sa leđa. Zadržao je svoj šešir na glavi dok mu je povetarac rasprsivao kosu. Sa nakrivljenom glavom ka dole, mogao je samo da vidi šank ispred šankera. Izgleda da je naišao baš na ono što je i tražio. Seo je potpuno sam za šank i tihim ali jasnim glasom izgovorio je.

Rakiju. Kajsiju.

Uopšte mu na umu nije bilo da je ovo potpuno drugi svet i da hrana i piće možda nisu kao i u njegovom, ipak je ova radnja za njega bila jutarnja rutina. Skinuo je šešir i stavio ga na šank pored pepeljare dok je vadio cigaretu i upaljač iz poluprazne pakle.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
U sekundi atmosfera bi se promenila u baru, svega troje ljudi. Nepoznato lice, kao da sam mogao očekivati poznanika u ovo doba. Ko zna šta oni rade sad, sa kakvom su se sudbinom susreli tamo, no, nazad na prezent. Bio sam šarmer u suštini, imao sam neki svoj način sa ljudima. Prosto nisam mogao bez interakcije da nastavim, što se može videti i sa onom cigankom. Nije čekao više,

"Buon giorno."


Pozdravio sam nepoznatog lika, te nastavio

"Nemaju oni kasniju, al imaju nešto jače."

Na šta bih nagovestio konobaru da mi donese dve čašice, jednu za novog poznanika a drugu za mene.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Palivši cigaretu, nepoznati plavi Italijan mu se približio i odbacio njegovu porudžbinu govorivši svoju. Tek sad kad mu je Italijan rekao da nemaju, shvatio je da verovatno nemaju ništa šta imaju nazad na Zemlji. Konobar je bio dosta brz i već je imao spremljene dve čašice sa ledom i limunom koja ispunjava providna tečnost. Pomirisao je tekućine i pitao je Italijana.

Jesi ti baš sa ovoga sveta ili...?

Izgleda da mu je razum i dalje bio pomućen. Nije pomislio da čim priča Italijanski da ima neke konekcije sa njegovim svetom. Cigarale je gorela u pepeljari dok je riđokosi držao čašu u rukama i gledao plavokosog.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Uzeo je gutljaj, ostavljajući čašu polu praznu. Pitanje je samo po sebi bilo čudno, setio bih se reči čuvara u hramu, spomenuo je više svetova, te bi samo odmahnuo rukom i rekao

"Odavde, ne. Sa nekog drugog sveta, da. Al sve je to samo po sebi veoma insolito."

Nije želeo da nastavim o tome da razmišljam, odakle god bio, doživeli su istu sudbinu. Nabacio sam smešak, te rekao

"Scusa, nisam se predstavio. Ja sam Cezar."

Ispružio sam svoju ruku, u nadi da sam stekao novog prijatelja.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nagnuo je čašicu i popio celu. Nije mu ovo baš prijalo. Piće je imalo nekakav ukus votke, ali kao razblažene kiselom vodom, što uopšte ne godi njegovim nepcima. Uzimajući dim cigarete gledao je pravo u Cezara dok se rukovao sa njim.

Naka-.

Krenuo je da izgovori svoje ime, ali je na trenutak razmislio i zapitao se da li želi da igra po novim pravilima. Sad kad je već u ovom svetu može malo i da se zabavi. Verovatno u skorije vreme neće upoznati nekog koga poznaje, pa želi da iskoristi priliku najviše što može dok se ne vrati u svoj svet.

Vule. Drago mi je.

A onda se zagledao iza šankera u staklene boce i birao je svoje sledeće piće.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Sa osmehom na licu, nastavio je

"Anche."


Dosta mi je bilo dva pića, mogao bih uz nešto da razblažim, ako toga uopšte ima ovde. Gledao sam police, čitajući imena pića i pokušavajući na osnovu oka da proceni koje je najbliže običnom soku. Prošao bi okom preko žućkastog sirupa, te uperio prst i rekao konobaru

"Čaša onoga."

Konobar mi je sipao, a ja sam pokušao da nastavim razgovor sa Vuletom.

"Pa, kako ti se čini ovde?"


Okusio bi sok na kraju pitanja, beše zova i to dobra, taman da ugasi buru koja se stvarala u njegovom želudcu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nekako nije hteo da ulazi ovde u kafani tako se i cinilo dok je ispred mogoa videti coveka kako povraca onako seljacki i nehumano,al staces pijandure,pogledao je ispred i mogoa je iz tog ugla primetiti da je jako zanimljiva i da ce doci ovde kada mu bude to trebalo i ako je zasad popio i jogurt i drugih stvari.otisao je negde dalje da razgleda zapamtujuci ulicu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Konacno su usli u jednu dobru birtiju, postajala je ovakva slicna u njegovom svetu te mu se zbog toga svidela. Trazili su slobodno mesto gde bi mogli da sednu da popiju koju, te Jojo uvidi jedno prazno mesto i obrati se Ichigu.

”Eno tamo praznog mesta, ocemo li tamo sesti?”

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nije znao kuda ide, ali pretpostavio je da će Jotaro da ih odvede na neko dobro mesto. Malo se iznenadio kada je video da ulaze u kafanu, ali šta je tu je.

"Svejedno mi je. Možemo tamo?"

Rekao je i zaputio se ka praznom stolu na koji je Jotaro pokazao.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Laganim koracima su se uputili na mesto gde ce sesti. Odma cim su seli zapalio je svoju cigaru, cekajuci da konobarica dodje. Nakon sto je dosla odluci da naruci sta ce popiti.

”Daces mi jedan koktel, Ichigo uzmi sta oces, ja castim.”


Te je preostalo samo da Ichigo naruci i da budu posluzeni od strane konobarice.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Hmm nemam pojma šta da uzmem. Donesi mi nešto po tvom izboru."

Kako je prvi put bio ovde nije znao šta služe pa mu je ovo bila najbolja opcija. Podbočio se na sto čekajući narudžbinu.

"Imaš li povoda da častiš"

Upitao je posle par trenutaka.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
”Hm, neka bude u cast naseg ponovnog rodjenja!”

Ubrzo je zavrsavao svoju cigaru, dok je konobarica donosila pice dvojici mladica. Podigao je svoje pice kako bi nazdravio sa Ichigom u ime ponovnog rodjenja.


”Ziveli.”

U tom trenutku poceo je da se priseca lepih scena iz proslog zivota.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Haha neka bude onda u tu čast."

Još uvek mu je bilo čudno kada neko pomene to ponovno rađanje koje su doživeli, ali sada mu postaje i poalo smešno. U tom trenutku došao je konobar i doneo mu neku mešavinu pića. Miris je bio dobar pa se nadao da će i ukus.

"Onda za ponovno rađanje."

Kucnuli su se, a onda je ispio jedan gutljaj.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon sto su nazdravili, probao je par gutljaja koktela, bio je skoro dobar kao u njegovom svetu, bilo je tu par nedostataka, ali ipak se mogao piti.

”Nije lose, kakvo je tvoje pice Ichigo?”

Nakon sto je to pitanje postavio uzeo je jos par gutljaja, ovo pice nije sadzralo puno alkohola te se nije plasio da se mozda napiti.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon prvog gutljaj uzeo je odmah i drugi. Piće je bilo prelepog ukusa tako da bukvalno nije mogao da stane da pije.

"Inzvaredan ukus moram priznati. Verujem da ovako šta nisam probao još uvek."


Moraće da pita konobara na kraju šta mu je to dao.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
”Ne znam tacno koje ti je to pice donela, ali po njenom mirisu, i tvojoj reakciji verujem da je odlicno!”

Ubrzo je zavrsavao i svoje pice, razmisljao je da li jos da naruci. Pre te odluke odlucio je da zapali jos jednu cigaru, nista lepse od cigare posle jela i uz alkohol, definitivno. Izvukao je par cimova i nastavio da uziva u picu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Posle mrcvarenja po kuci Ban je dosao na ideju da se proseta kroz ulice grada da bi barem malo uhvatio tog vitamina i da ispruzi noge. Tako se kretao po ulicama samo kako bi istrosio to malo energije sto ima.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Dok je gledao poluprazne boce iza šankera, zapalo mu je za oko neka tekućina crne boje. Poput koka kole samo što nema mehuriće. Uperio je prstom ka toj boci i sačekao je da mu šanker to prinese dok je sagorevao poslednje grame duvana u njegovoj cigareti. Okrenuo se opet ka Cezaru.

Za sad nikako, a tek sam došao.

Skidao je rukom malo pepela koji je pao na njegov crni šešir.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Izgleda da se ovaj svet ne razlikuje mnogo tome po prošlom."

Nakon soka niko nije mogao ostati ravnodušan, nisam nešto gotivio obične voćne sokove ali bilo šta što me je asociralo sa mojim svetom beše dobrodošlo. Završio bih ga uskoro, na šta bih nastavio

"Sve je stvar prihvatanja promene, nisam ni ja nešto za ovo, ali takva je situacija."

Signalizirao sam konobaru da mi donese isto piće, te htedoh da nazdravim sa Vuletovom čašom kole, u znak novog prijateljstva.

"Sarà meglio, prijatelju."

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"I više nego ukusno. Iako ga nisam pio do sada imam neki nostalgični osećaj"

Taman kada je krenuo da nastavi sa rečenicom posle gutljaja pića još jedan fragment sećanja pojavio mu se ispred očiju. On je isto tako sedeo uvaljen u neku fotelju dok je osoba potpuno zamućenog izgleda sedela naspram njega. Pokušao je da je dozove, ali scena je ubrzo nestala, a on je opet bio u kafani sa Jotarom.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Dobio je od šankera ono što je tražio. Pomirisao je prvo i njegove sumnje su sve bile tačnije. Slabo je slušao šta mu Cezar pričao i više se nadao da je ovo piće što drži u ruci ono što on misli da jeste. Čuo je neko Italijansko mrmljanje i video je da plavokosi drži čašu u visu.

Štogod, uzdravlje.

Zvuk udara stakla o staklo prozujali je kroz kafanu, a Vule je uzimao gutljaj i nadao se da je to ono što on misli da jeste.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Izgleda da su se Ichigu kao i Jotaru krenula vracati secanja iz proslosti, ko zna kada ce ih skroz povratiti. Mozda vracanje njihovih secanja pomogne u ratu u koji ce sigurno doci kad tad. Svi su oni ovde, zato sto im je data druga sansa, da isprave greske iz proslosti. Zavrsio je svoje pice te je upitao Ichiga.

”Ocemo li po jos jednu?”

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Može, ovu turu ja dajem."

Ispi na iskip svoje piće, a onda mahnu konobarici da dođe da ih usluži. Mala se brzo stvorila kod njih. Delovala mu je slatko mada crna kosa nije njegov tip. Toliko se sećao u prošlosti.

"Donesi nam isto ovo."

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Ovoga puta ce probati pice koje je Ichigo pio, nadao se da ce uzivati i da ga nece previse uhvatiti zbog mesanja pica. Konobarica je ubrzo stigla i Ichigo je za obojicu porucio pice. Dok su cekali da pice stigne, Jotaro odluci da zapocne neku temu sa Ichigom.

”Trebali bi uskoro da pocnemo sa treningom, izgubio sam sve moci iz proslog zivota.”

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Trening nije loša ideja. Ovo telo je ništa u poređenju sa mojim prethodnim, a takođe nemam ni svoj mač pri ruci više. Znaš li neko mesto gde bi mogli trenirati i nabaviti nešto opreme?"

Ipak je Jotaro mesec dana duže tu. Trebao bi da zna takve stvari, bar se nadao tome.


Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
”Sto se tice mesta za trening, jos nisam pronasao adekvatno mesto za to, a u gradu postoji popularna pijaca gde se mogu naci razne vrste oruzja.”

Nakon sto mu je to rekao ubrzo je stigla konobarica sa picem, konacno ce da proba pice koje je preporuka ovog lokala.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++