Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Selo paukove strune

First topic message reminder :

Selo strune je poznati po tome što je prepuno antetatora i raznih kriminalaca,prvi pokušaj da se ovi kriminalci isele desio se pre 20 godina i evo sad nakon 20 godina ostalo ih je četvoro nakon što je HUgomecuov šef to otkrio poslao je Hugomecua i još jednog šinobija kako bi očistili kriminalce koji su ostali ovde.

Masato, dobivši misiju da postavi zamke u okolini, susreo se sa grupom summonera koji sklapaju ugovore sa moćnim stvorenjima. Korakajući danima, naišao je na selo koje se zvalo Selo paukove strune. Na komadu drveta bilo je ispisano ime, a Masato je pretpostavio da je to malo selo koje ne obećava mnogo. Krećući se u jednom pravcu, Masato je pokušavao da sazna gde se nalazi skrovište tih grupa summonera.

Nakon dugog hodanja, stigao je do izlaza iz sela, što ga je iznenadilo jer je selo bilo zaista malo. Međutim, u daljini je ugledao nešto neobično.Kolibu koja je, iako blizu sela, bila prilično velika. Privukla je Masatovu pažnju, pa je odlučio da se približi kolibi kako bi saznao više detalja i bio siguran da je to skrovište summonera. Približavao se polako, pazeći da ga ne primete.

影 Masato Nara 影

Približavajući se kolibi, Masato je, pre nego što se skroz približio, hteo da bude siguran da nema nikakvih zamki na njegovom putu.

#card245

Nakon što je uključio senzor da proveri da li ima nečeg, nije bilo ničeg, te je nastavio i stigao ispred kolibe. Nije osetio ničije prisustvo, što mu je dalo prednost da uđe unutar kolibe. Nakon što je prišao vratima, pažljivo je otvorio vrata i prvo što je video bila je dnevna soba koja je bila u potpunosti prazna. Pažljivo je počeo da ide iz sobe u sobu kako bi mogao da analizira gde može da postavi zamke. Nakon što je bio uveren da nema nikoga, pomoću svog senzora počeo je da smišlja načine gde može da postavi zamke. Počeo je da meditira i da sklapa planove za zamke.

影 Masato Nara 影

Masato meditacijom smiri svoj um i opusti se, što ga smiruje i olakšava mu da razmišlja. Nakon nekoliko minuta, Masato je došao do ideje gde će da postavi zamke po kolibi. Izvadio je alate iz svoje male torbice koju nosi na sebi, izvukavši kunai noževe, papirne bombe, tanke niti i dimnu bombu.

#card330#card344#card398#card837

Izvadivši sve to, počeo je da omota papirnu bombu oko jednog kunai noža, zavezao je žicu oko kunaija i prišao vratima, zabijajući ga pored njih. Zatim je nit omotao oko papirne bombe tako da će, ukoliko se nit prekine, aktivirati papirnu bombu. Vezao je žicu oko kvake, pa će se, čim je neko pritisne, žica odvezati i aktivirati papirnu bombu. Nakon toga je krenuo ka drugim sobama, povezujući papirne bombe tako da se aktiviraju istovremeno s ovom prvom kod vrata.

影 Masato Nara 影

Masato, nakon što je vezao niti oko svake papirne bombe i nekoliko kunaija gde je bilo potrebno, radio je na postavljanju zamki pola sata. Na kraju je, ispred vrata, dodao dimnu bombu koja bi se prva aktivirala, a zatim papirna bomba, kako ninje ne bi bile spremne da se odbrane.

Nakon što je završio sa postavljanjem zamki, počela je polako da pada noć, pa je morao pažljivo da se kreće između žica jer bi, i na najmanji kontakt, sve moglo da eksplodira. Krećući se između žica i ostalog, Masato je otvorio prozor i zatvorio ga tiho za sobom da ne bi stvorio nikakav zvuk. Zatim se popeo na drvo da sačeka i vidi da li će zamke uspeti da raznesu ninje i kolibu.

Nakon sat vremena čekanja, Masato je počeo da gubi strpljenje, ali su se tada tri ninje približile kolibi, noseći sa sobom razne stvari. Masato je strpljivo čekao pravi trenutak, kad će jedan od njih otvoriti vrata. Kada je jedan od ninji uhvatio kvaku, zamka se aktivirala, prvo bacajući dimnu bombu, zbog čega su ninje počele da kašlju i pokušale da izađu iz dima. Ali, bilo je prekasno papirne bombe su se aktivirale i raznele celu kolibu zajedno sa njima. Cela koliba je gorila, a Masato je aktivirao svoj senzor kako bi bio siguran da niko nije preživeo.

#card10

Nakon što nije osetio nikakav znak života, odlučio je da se vrati nazad ka selu.

影 Masato Nara 影

Trkao sam za neprijateljima, držeći pristojnu distancu. Bili smo u šumi okolo sela paukove strune, pokušao sam koliko toliko da izbegnem tu neprijatnost borbe pred civilima. Bilo je lepo pokazati se, ali nije bilo lepo paziti ostalih 100 spektatora. Banda chakre se odvojila, ka meni je krenuo mocan protivnik dok je ostatak bežao.

#card1448 #card1420 #card1459

Podigao sam pesak sa tla, zavejao nebo a potom pretvorio tlo terena u peščano more, napadajući neprijatelja.

Selo paukove strune - Page 2 NyUixBx
The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE

#1 'Kockica 6' :
Selo paukove strune - Page 2 #world48

--------------------------------

#2 'NPC Yunin' :
Selo paukove strune - Page 2 #world223

Kako je protivnik zanemario moj pesak, spremio sam se za njegov kontranapad. Vodeni štit se stvorio ispred mene, a kako se protivnik zaleteo, tako ga je šuma zaustavila. Odskočio sam od protivnika na 10 metara, a potom bacio vodeni zatvor, pokušavajući da ga onesposobim za dalju borbu.

#card34 #card1215 #card26

'NPC Yunin' :
Selo paukove strune - Page 2 #world217

Protivnik se samo trgnuo od vodenog mehura, on više nije imao uticaj na njega. Bilo je vreme da se uozbiljim. Peščani napad za korenjem je krenuo ka neprijatelju, pokušavajući da ga dokrajči. Nisam se za sad nadao ničemu, znao sam da će borba da se oduži.

#card1446 #card1206

950 talas peska i korenje ima 750 dmga. Ne koristim preciznost kod oba napada.

'NPC Yunin' :
Selo paukove strune - Page 2 #world218

Nakon neuspešnog baraža peska i granja, krenuo sam ubrzo opet sa znakovima ruku. Zamahnuo sam jedanput, na šta se peščani talas zaleteo ka protivniku, a iza njega su leteli šiljci od leda. Pokušao sam da ostanem miran, iako sam bio svestan da je protivnik bio spreman da uzvrati sa još jačim napadom.

#card1452 #card1412

950 dmg ekstremitet, 750 dmg led

'NPC Yunin' :
Selo paukove strune - Page 2 #world220

Igrom sreće, protivnik je primio moj baraž ali pri izmaku snage, uspeo je da ispali svoj poslednji napad. Uz brze znakove ruku, prekinuo sam lanac jutsua koji sam do sada skupljao a potom ispalio ojačan napad leda ka njegovom napadu. Kako bih se odbranio od ostatka napada, ledena barijera se formirala oko mene, negirajući ga.

#card411 #card1418 #card1415

2450 dmg ice spears, 400 zagarantovanog ce ponistiti. Ledena barijera će imati 1200 defensea.

Nakon nešto kraće borbe, krenuo sam za preostala tri chakra traga koja su se držala zajedno. Nisu uspeli odmaći daleko, dovoljno da ih sustignem nešto bržim trkom. Tokom potere održavao sam neki normalnu brzinu, uzimajući neke kraće pauze da bi povratio to malo chakre što sam potrošio.

#card8

Nakon 20 minuta, uspeo sam im ući u stope. Bili su možda na nekih 100 metara od mene, ali i dalje sam ih mogao videti. Nisam bio najsigurniji dal oni mogu mene, ali pokušao sam iskoristiti tu priliku u svakom slučaju.

Na tlu terena se našao svež sloj peska koje se ubrzo pretvorilo u more koje je počelo da usisava neprijatelje. Moje sharingan oko je zablješalo u prelazu izmedju dva jutsua, ubrzavajući me.

#card1448 #card1366 #card1459

' NPC Tennin' :
Selo paukove strune - Page 2 #world205 Selo paukove strune - Page 2 #world214 Selo paukove strune - Page 2 #world205

Protivnici su uspeli da odreaguju na pesak, prizivajući pojačanje, ali zbog njihove kasne reakcije nisu ništa uspeli da uzvrate. I dalje imam šanse da ih sasečem. Stvorio sam ledeno ogledalo ispred sebe u koje sam ušao, te poslao peščano oko visoko u nebo da nadgleda protivnikove poteze. Prekidam lanac jutsua, a potom šaljem razornog zmaja od vetra ka svojim protivnicima.

#card1417 #card1447 #card411 #card135
1800 dmg

#1 'NPC Chunin' :
Selo paukove strune - Page 2 #world186 Selo paukove strune - Page 2 #world185

#2 ' NPC Tennin' :
Selo paukove strune - Page 2 #world208 Selo paukove strune - Page 2 #world209 Selo paukove strune - Page 2 #world202

Chakra kroz moj šal je prostrujala, spremajući se za nešto jaču odbranu. Kako su napadi krenuli ka meni, sferni napad vetra ojačan istim krenuo je da se širi, poništavajući svaki njihov napad i nastavljajući punom snagom. Chunini su pali, 1/3 tenina takodje, valjda će nešto proizvesti ova jača ofanziva.

#card576 #card146 #card148

1950 dmg

' NPC Tennin' :
Selo paukove strune - Page 2 #world211 Selo paukove strune - Page 2 #world203 Selo paukove strune - Page 2 #world207

Sferni krater se formirao ispod moga ogledala i na ostatku terena. Dvoje Tenina je samo nestalo, njihova tela i chakru su iščezli. Poslednji tenin je bio na izmaku snage, ali spreman i dalje za ostatak borbe. Ispružio sam moju 2d ruku, na šta se vodeni babl krenuo formirati oko poslednjeg neprijatelja.

#card26

' NPC Tennin' :
Selo paukove strune - Page 2 #world206

Protivnik je izbegao sferu i kontrirao je chakra kuglicama koji su krenule da pršte. Ušao sam u hidrifikaciju, pre toga oblagajući svoje telo vetrom. Ispružio sam ruku ka protivniku još jednom, na šta se iz ogledala preslikala ruka od vetra koja je išla pravo ka protivnikovom grkljanu.

#card144 #card49 #card127

' NPC Tennin' :
Selo paukove strune - Page 2 #world213

Protivnik se shunpovao, izbegavajući moju šaku od vetra i napadajući me s ledja - srećom, ti napadi nisu samo imali uticaja na mene. Izlazim iz ogledala (ako već nije uništeno) i odskačem od neprijatelja. Dok sam u vazduhu, pretvaram tlo u pescano more, napadajuci neprijatelja

#card1459

' NPC Tennin' :
Selo paukove strune - Page 2 #world214

Nisam želeo više da se zadržavam ovde, ma koliko on chunin pojačanja dovodio i prizivao. Zamahnuo sam rukom na šta je peščani talas krenuo ka teninu, a iza talasa peska razoran napad leda koji je išao na svu trojicu neprijatelja.

#card1414  #card1455

900 dmg

#1 'NPC Chunin' :
Selo paukove strune - Page 2 #world182 Selo paukove strune - Page 2 #world187

#2 ' NPC Tennin' :
Selo paukove strune - Page 2 #world207

Kako su se protivnici svi odbranili bez nekih težih problema, samo sam stvorio štit od vode koji me je zaštitio od talasa vode i kusanagija. Kako su napadi ponestali, odskočio sam u stranu te prekinuo lanac jutsua. Iz mene je krenulo sferno korenje da raste, napadajući i malog chunina, i tenina.

#card34 #card411 #card1214

1750 dmg korenje ukupno (1000 baf, 200 base, 300 sal, 150 ona treca klasa i 100 prec od senz)

#1 'NPC Chunin' :
Selo paukove strune - Page 2 #world190

#2 ' NPC Tennin' :
Selo paukove strune - Page 2 #world203

Korenje je uspelo da uništi tenina, ali mali Chunin se samo odmakao od napada, nastavljajući borbu. Divio sam se entuzijazmu, ali nisam želeo da ga podržavam, te sam poslao talas peska ka svome poslednjem protivniku, nadajući se da neće nastaviti da izbegava.

#card1446

1150 dmg

'NPC Chunin' :
Selo paukove strune - Page 2 #world188

Kako se chunin opet odbranio, samo sam odradio znakove potrebne za substituciju, zamenjivajući svoje telo sa panjem. Nisam želeo previše da se igram, al neka mu. Ekstremitet od peska je bio sledeći od bezbroj spremnih napada koji su čekali da vide svetlost.

#card1 #card1452

1150 dmg

'NPC Chunin' :
Selo paukove strune - Page 2 #world188

Opasan je bio chunin, ali bio sam odlučan da završim ovo i predam svoju misiju zaduženom. Ovaj put, nešto jači talas peska je prošao kroz teren, progutajući napad od chunina, nastavljajući ka njemu skoro punom snagom. Ajde odšetaj od ovoga.

#card1461

1250, ali poništava 350 i dodaje 200 što je 1100 dmga ka chuninu

'NPC Chunin' :
Selo paukove strune - Page 2 #world184

Kako je peščani talas zakopao protivnika, mogao se videti blag smešak na mome licu dok sam odmahnuo rukom, završavajući njegov bedni pokušaj sa blagim povetarcem. Nakon uspešno završene misije, sklopio sam par znakova na šta je gust dim obmotao moje telo, nestajući.

#card129 #card21