Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Hram Tan Tsu - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Hram Tan Tsu

First topic message reminder :

Hram Tan Tsu  - Page 2 B434f1f5a309ad8ddac1673a4e1c3e57
Hram Tan Tsu je bilo sveto mesto, mesto isceljenja i oporavka. Pre napada Aoi Kumo klana ovo je mesto vrvilo od života, monaha koji su bili izvrsni u lečenju i spremanju "čarobnih" napitaka.

The member 'hiroshi123' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Jonin' :
Hram Tan Tsu  - Page 2 #world191

Hiroshi nakon sto je napokon zavrsio sa joninom odlucio je da se odbrani od ovoga napada i nakon toga napokon krene negdje drugo.
#card92
Sada ulazem 40 chakre i ovaj zid ima 600 defenca primam 200 jer je dmg 800 jer je prepolovljen.
Nakon sto se odbranio od napada Hiroshi se odmah zaputio prema svojoj kuci.

I naravno da nisam bio u pravu, pravo iz šume nabasah do nekog napuštenog hrama. Odlučio sam da pogledam nadajući se da će možda onih monaha iz hrama zvuka da se kriju ovde ali nažalost ništa. Posle kratkog obilaska idem dalje.

Na svome putu u potrazi za ovim kockicama sam naleteo na svoju drugu metu u hramu, već je toliko star da čovjek nije mogao biti siguran u njegovu konstrukcija. Na tome mjestu ninja koji je u bliskom selu prodavao male sitnice religioznih rekvizita je takodje boravio u ovom mjestu i čim me je ugledao oči su mu umalo ispale iz glave. Pokušao je da pobjegne ali sam uz jeziv zvuk struje najurio na njega ludačkom brzinom

#card1366#card186#card1325#card1326

1000DMG CHHIDORIA U ŠACI NA CHUNINA!.

Ni na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Chunin' :
Hram Tan Tsu  - Page 2 #world184

Prije nego što je mogao da trepne moja ruka je ukrala njegovo srce, samo što ovaj put kontekst nije bio toliko romantičan. Zaprepašten je ostao u mjestu i sada sa idalje toplim srcem počeo sam da pretražujem njegove ostatke za kockicu. Bilo bi dobro da nisam svoje vrjeme protraćio u ovoj vukojebini skroz u ruševinama. Barem tako mogu spavati mirno večera.

#card168

Sa munjevitim zmajem sam nabio ovaj napad u kuruze i tako se odbranio.

Ni na nebu, ni na zemlji.
The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Šanse' :
Hram Tan Tsu  - Page 2 #world1

Pre nego što ode u Akumetsu, usput mu je bilo da proveri još jednu lokaciju. Bio je to jedan od veoma starih i skoro napuštenih hramova koji čuva jedan čuvar preko koga je Genji prvo morao da prođe. Verovao je da je ovo dobro mesto gde bi mogla da se nalazi jedna od Keiki Kocki, ali da bi se u to i uverio morao je savladati čuvara hrama. Došao je na desetak metara od čuvara i samo napravio šakama oblik pravugaonika sa prvim pokušajem da ga uspava jednom od svojih iluzija.
#card1314

Hram Tan Tsu  - Page 2 Removal-ai-06d22897-e124-4085-8154-ff99140c7a92-ddv1kx7-2efa66f8-54bc-49bb-85ba-4edc7a600385-4-opt
The member 'Genji' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Chunin' :
Hram Tan Tsu  - Page 2 #world188

Napad čiste chakre leteo je ka Genjiju, posle prvog napada znao je da ova borba neće potrajati dugo, jer napadi tog kalibra nisu bili nikakav problem za odbraniti se. Napravio je oblik pištolja svojim prstima i poslao oštar mlaz vode pod pritiskokm koji će poništiti njegov napad, a potom šalje narednu iluziju.
#card33 #card220

Hram Tan Tsu  - Page 2 Removal-ai-06d22897-e124-4085-8154-ff99140c7a92-ddv1kx7-2efa66f8-54bc-49bb-85ba-4edc7a600385-4-opt

'NPC Chunin' :
Hram Tan Tsu  - Page 2 #world181

Protivnik je onesvešćen pao na zemlju, a Genji je vatreni talas blokirao malim tornadom vode koji je napravio paru kada su se oba napada sudarila. Nakon što je borba bila gotova Genji se popeo stepenicama i ušao u napušteni hram. Svakim njegovim korakom sa poda se dizala prašina, moglo se reći da niko ovim zamkom nije koraćao dugo vremena. Istraživao je sobe, sve što je za sada mogao videti su bile stare police, neke ćak i popucale od starosti i truljenja, stari svitci koji su od starosti požuteli i njihov sadržaj se nije mogao pročitati. Ušao je u poslednju sobu koja mu je preostala nadajući se da će pronaći još jednu kocku i...

'Šanse' :
Hram Tan Tsu  - Page 2 #world1

Na jednom stubiću mogao je videti ono što traži, bila je to jedna od Keiki Kocki koja ko zna koliko vremena stoji na tom mestu netaknuta, bez ikakvih informacija ko je i stavio tu. Genji je prišao stubu i uzeo kocku pre nego što je izašao iz hrama njegovim starim hodnicima kroz koje je već prošao. Nastavio je svoje putovanje ka Akumetsu gradu gde će predati ove kocke na ispitivanje kako bi se otkrila njihova stvarna uloga i moć u ovom svetu.

Put kroz sumu je vodio prema nekom hramu o kojem se pricalo da je bio svet dok nije napdnut posijetio sam misleci da cu naci neki scrollove ali nista sve je bilo u rusevinama

Uchiha Yorusu