Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Torei - Kuća - Page 3

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Torei - Kuća

First topic message reminder :

Torei - Kuća - Page 3 883f03c575280d1cbd6376930fa9318f

Kuća se nalazi nedaleko od centra sela. Unutrašnjost je prostrana, sa visokim plafonima. Podovi su prekriveni tatami prostirkama, dok zidovi od papira propuštaju blagu svetlost i stvaraju osjećaj topline. Kuća ima prozore sa pogledom na vrt sa bonsai drvećem, kamenim stazama i potočićem. Zidovi su ukrašeni drvenim panelima i slikama.

Vratio sam se kući, i čim sam ušao, otišao sam do kuhinje. Stavio sam pizze koje sam kupio kod Azume na pult u kuhinji. Sad neću morati da kuvam danas i sutra, pomislio sam. Uzeo sam jedno pivo iz frižidera.

Uzeo sam jednu od tri pizze koje sam kupio ranije, i otišao sam do dnevne sobe. Sjeo sam na kauč i stavio pizzu i pivo na sto za kafu ispred mene. Uzeo sam novu knjigu sa stola i počeo čitati.

Dok sam čitao, pojeo sam pizzu i popio sam svoje piće. Kad sam završio sa čitanjem već je bila pala noć. Ustao sam sa kauča i pospremio sam smeće na stolu za kafu. Otišao sam u kupatilo da se spremim za spavanje.

Istuširao sam se i oprao sam zube. Izašao sam iz kupatila i obukao svoju odjeću za spavanje. Legao sam u krevet, i sjetio sam se da sam zaboravio svoj mač u dnevnoj sobi. Otišao sam po katanu. Vratio sam se u svoju spavaću sobu, legao na svoj krevet i ostavio sam katanu pored kreveta. Ubrzo nakon toga sam zaspao.