Smaragdne Doline su zeleni labirint šuma, gdje svjetlost igra kroz gustu krošnju, stvarajući čarobne uzorke na tlu. Zvuk tihih potoka dopire iz dubina, dok šumsko bilje mami posjetitelje svojom mirisnom raskoši. Ovdje se svaka staza pretvara u avanturu, otkrivajući tajne prirode u svakom koraku
Re: Smaragdne Doline
Ali opet,ovo stvorenje nije znalo kad da prestane pa ga je opet krenulo napasti,ovo mu je postajalo dosadno pa kad se svinja dovoljno približila on je ispružio ruku i iskoristio bakuton c1 najobičniju tehniku..#card1246
Bombica je eksplodirala pravo u svinjsko lice i ono se uplašilo i pobjeglo u sekundi. Rikuto je uzdahnuo. Ovo nije bilo realno....
a
Kada sam se probio kroz gustu sumu video sam ravno polje dok me je sunce zarcilo direktno u oci.Jedino sto sam mogao da cujem je zvuk reke kako prolazi pored mene i par zivotinjica na toj reci.Cuo sam zvuk ptica koje su cvrkutale preglasno.Toliko glasno da sam jedva cuo vetar koji mi prolazi kroz usi vellikonm brzinom
a
Video sam granje kako se savija ka meni zbog vetra.Dosao sam na ideju da se popnem gore i posmatram ovu livadu sa velike visine.Drvo je bilo veliko tolikom da su ptice prolazile pored mene.Polse velikog i lkepog pogleda otisao sam da vidim ostale delove ovoga
a
Kako sam otisao sa mesta video sam jedno drvo koje je bilo spojeno sa drugim drvetom.Ta dva spojena drveta su imala nesto crno u sebi sto je bilo nalik nekoj velikoj rupi.Prisao sam tom drvetu i ubacio ruku u nutra da vidim sta se nalazi u unutra.Prvo sam osetio negu gljidu koja mi ide po ruci,to je bila jedna pcekla pa zatim jedan roj pcela.Ja sam se odaljio par metera od tog drveta i gledao samo kako izlaze.Svi su stali na pod bez ikakvog razloga.Video sam da su bilje ljutite.Nisam se osecao bas siguurnao pa sam morao da ih eleminisem #card162 Kada sam se uverio da su mrtve krenuo sam ka dalekom zapadu.
Kada sam se vracao kuci kroz smaragdno selo odlucio sam sesti malo na pod u hlad i naslonio sam se na drvo odmarao sam tako petnaestak minuta ustao te nastavio put ka kuci. Posle par sati iscrpljujuceg setanja zastao sam na tren kako bih popio vodu, dok sam pio vodu imao sam osjecaj da me neko prati pogledao sam iza sebe i nista nisam video popio sam vodu i nastavio da lagano setam, ali mi iz glave nie izlazio osecaj da me neko posmatra okrenuo sam se jos jednom kako bih proverio ali opet nikoga.
Nastavio sam put kada su me u tom trenutku zaskocile cetri ninje jako su me uplasile nusam imao vremena da se branim u tom trenutku jedan od njih je bacio kunai prema meni zabijo mi se u ruku (-30hp) gotovo pa sam je jedva osecao skoro nisam mogao da radim tehnike odma sam uzvratio.!
The member 'Aske' has done the following action : #RP-OPCIJE
#1 ' NPC Genin' :
--------------------------------
#2 'NPC Chunin' :
Odmah su poceli jako da me napadaju i vec sam u prvom napadu izgubio nadu. Ali nisam imao drugog izbora pa sam bio primoramn na borbu... blokiram vase napade#card9 te odmah napadam najjace nadavsi se da cu nekoga ubiti.#card340
#1 ' NPC Genin' :
#2 'NPC Chunin' :
Bezim sa mesta bitke kako ne bih primio udarce i kako ne bih bio pogodjen gromovima#card21 te sa lednja na njih bljujem ogromnu kuglu vatre. Izbagnite to#card1373 uzimam u ruke tantoo te se munjevito zalecem kako bi probio jednog od vas#card334#card1375 pa u tom trenutku aktiviram i sharingan#card1366(+100dmg)
#1 ' NPC Genin' :
#2 'NPC Chunin' :
Koristim tehniku zamene kako bih izbegao vase napade.#card1 i sa svojim sharinganom koristim genjutsu#card1366#card1383
#1 ' NPC Genin' :
#2 'NPC Chunin' :
Uz pomoc genjutsua ubio sam trojicu sada mi je ostao jos samo jedan koi salje napad nazad na menete ponistavam taj genjutsu#card6 #card5(200def)uzimam tantoo te se zalecem na ninju i pokusavam ga probosti#card1375#card334
'NPC Chunin' :
Odlucuje da primi dmg iako je velik uspece da izdrzi..Uzima BOW sa ledja i gadja strelom na protivnika#card335 i gadjam ga kunaijem#card330 izbegni ovo ako mozes
'NPC Chunin' :
Uzimam iglu iz torbice sa alatom te za nju lepim papiric koji eksplodira te kombinujem napad (ukupno 230dmg) #card332#card381 ninja je bio pri kraju pa se nije previse trudio mada nikad se ne zna.!!
(Ninja ima 350hp)
'NPC Chunin' :
(Chunin ima 120hp) izmacinjam se u stranu kako bih izbegao napad#card2 vadim tantoo munjevito se zalecem te pokusavam da probusim protivnika.#card334#card1375
'NPC Chunin' :
Theme :
Kako je otišao namisiju, odlučio je da opet malo prošeta posvetu da vidi nije li negde propustio da nađe imanje svog kalna, koje mu je ostavljeno u imanet. Nejogvo traganje ga je dovelo do mesta koje odisalo lepotom i bilo ispunjeno predivnim proplancima i šumom. Nije mogao da ne bude začuđen izgledom prirode. Njegov pogled je lutao po krošnjama drveća. Osećaj smirenosti je preplanuo njegov um, video je lepotu koju nikada neće razumeti.
Tako je odlučio d asedne na travu i posmatra proplanak i prirodu okio njega. Opuštalo ga je. Morao je malo da se odmori od problema i moralnih pitanja koja su ga mučila. Imao je bezbroj problema ali jako malo rešenja. Imao je i on svoj probelm, mučilo ga je to što nije mogao da se pokaže kao najjači u svom selu, nego je ostao u senci nekih drugih njegovih sugrađana, to ga je bolelo iznutra.
seconda thema :
Nastavio je da razmišlja u tom pravcu, morao je da smisli neki način kako da se dokaže da je jako sposoban ninja. Imao je ideal za koji se zalagao. Trebao je samo da ga ostvari što pre. Nije imao plan kako bi to uradio. Ali svakako se osećao mnogo jačim nego što jeste. Da li ga je njegova zabluda o moći udaljaval od sela i njegovih prijatelja, nije znao. Ostao je da sedi i da misli o svom životu.
Susetsu Sakai
Dok sam bio na jednoj od svojih anbu misija, kage je poslao posebnog orla-tragača da me nadje i obavesti o situaciji. Naime, jedan nindža iz sela Kiše je zalutao u našu teritoriju i pretpostavlja se da ima zle namere. Poslednji put je bio vidjen u oblasti 58. koji je (u tom trenutku razume se) istraživao chunin našeg sela - Torei Uchiha. Moja nova naredjenja su bila da se vratim na teritoriju našeg sela, obustavim svoju anbu misiju i pomognem Torei,u da neutrališe nepoznatog nindžu.
Dovraga, gde je ovaj Torei.
Rekao sam na sav glas dok sam bio uzrujan i sludjen ovom besmislenom potragom. Kage mi je dao misiju koju moram da ispunim ali od moje misije ni traga ni glasa: nigde nisam mogao da pronadjem svog saborca Torei. Nastavljam da lutam po dolini koja je bila poznata kao Smaragna dolina i onda sam se i sam iznenadio.
Na prostranom dolinskom proplanku, baš tu, kada sam izašao iz šumice, ugledao sam belokosog nindžu. U trenutku kada ga nisam prepoznao moje srce je počelo da lupa i pomislio sam:
Da l'...Da li ovo moja misija sedi na travi, 30 metara ispred mene.
Tu je bio on - nindža koji je došao iz sela Kiše kao pretnja trećem takikage,u i selu Vodopada. Kada sam shvatio da me još uvek nije primetio odlučio sam da ga iznenadim i savladam što pre. On je bio mogući neprijatelj našeg sela i kao takav nije zaslužio milost. Vratio sam se tiho u šumu kako bih pripremio svoj napad i plan cele borbe.
Ova budala se ne pomera.
Komentarisao sam svog protivnika dok sam ga pažljivo posmatrao iz šume. Ovaj nepoznati nindža ništa nije radio, samo je tamo sedeo i čekao.
#card754 Odjednom je Susetsu počeo ispod sebe da oseća neku čudnu tečnost. Tečnost je bila hladna i čudnog mirisa, a onda uz poslednji grohot prica koje su bile na ovoj dolini mogao je da čuje nepoznati glas. (40 chakre i 2 slota)
Yūdokuna!
Ovo će mu nesumnjivo staviti do znanja da je u velikom sranju, dok teren tone u moje kiseline odlučio sam da ga napadnem što jače mogu.
#card53 Na mestu gde se nalazimo odjednom počinje da prska jaka kiša. Aktivacijom ove tehnike ujedno aktiviram i pasivnu tehniku vode tako da će moj sledeći napad vode trošiti 50 chakre manje. (40 chakre i 3 slota)
#card63 Onda svog protivnika zatrpavam svojim vatrenim perima. (30 chakre i 2 slota)
theme :
Osetio je kako se teren natapa nekom sluzavom i smrdljivom masom, nije znao šta je to niti odakle dolazi. Ustao je i pogledom je počao da traži onoga koji odgovoran za narušavanje njegovog mira. Našao je pogledom osobu koju je tražio, bio je to neki lik jako čudnog izgleda, nosio je traku neke tamnozelene boje. "Da li je to jonin." Pomislio je dok tumačio fizički izgled nepoznatog ninje. Malo je bolje pogledao njegovu trako i video je iz sela, nije bio iz sela kiše, njegov znak na traci ga je jako zbunjivao. Ko si ti i odakle dolaziš? Pre noego što napadneš treba da se predstaviš. Ja sam Susetsu Sakai. Izgovorio je te reči i usredsredio se na odbranu.
Prema njemu si išao samo jedan napad vatre i voda koja je padala sa neba, morao je da se zaštti od toga. Napadi su jurišali sa distance od tridest metara. "Idealan razmak." Pomislio je. Izveo je prvi set znakova rukama i spred njega se stvorila zaobljena struktura, tako da ga je štititla od kiše i vatrenih pera.
#card92
Struktura deluje kao kišobran i odbrana. 25ch
secunda thema :
Ostao je iza strukture nije heteo da se pomera. Zatim je izveo još jedan set zakova ruku i izmenio je malo izgled terena.
#card113
Prekidam gorenje vatre. 15ch.
Nadam se da si spreman da zaplešemo malo.Rekao je to sa velikim osmehom na licu, dobio je ono što je želeo. Priliku da se pokaže u pravoj borbi. Osećao se živo i nekako ponosno, samo je imao jedan cilj, da neumre. Nastavio je dalje da izvodi znakove rukuma, iz zemje se stvorio zmaj koji je pojurio prema nepoznatom ninji.
#card102
Zmaj probija strukturu i ide ka tebi. 800dmg. 15ch.
Na tebe ide 800 dmg-a (100 bdmg-a)
Susetsu Sakai
Kada je nepoznati nindža rekao svoje ime tada mi je sve bilo jasno: To je nindža koji je bio moja misija.
Pošto nisam uspeo da nadjem Torei,a izgleda da ću morati ovo sam da završim.
Promrmljao sam sebi u bradu nadajući se da me ovaj čudak nije čuo. Prvo je stvorio neki čudni zemljani oblik na terenu a onda je probao da uguši moju vatru i kselinu, ali džaba. Kada je moja kiselina ponovo izbila na površinu terena samo sam mu se osmehnuo. Zaista, delovao je naivno a potom i jezivo, promrljao je nešto čudno a onda me je napao zemljanim zmajem, napadom koji je bio dečija igra.
Sansei ame!
Viknuo sam radeći brzo znakove rukama.
#card752 #card750 Prvo: tvoj zagarantovani demage je negiran jer imam 100 refleksa, što u potpunosti negira tvoj blast. Drugo: ispaljujem dva kisela metka na tvoj napad a zbog pasivne tehnike Acid,a PH kontrol oba moja metka imaju po 450. Kada je tvoj napad u potpunosti nestao ka tebi nastavlja 100 demage, moj mali drugi metkić pogadja tvoju strukturu ispred sebe. Tvojoj strukturi je ostalo još 200 hp. (40 chakre 0 slotova)
#card755 #card66 #card408 Ka tebi šaljem ogromni vatreni-kiseli napad (ovaj ukombinovani napad će imati oblik mog prvog napada ali biće ojačan vatrenim svojstvom moje vatrene kugle). Ukombinovani demage mog napada je 1200. Napad ima zagarantovani demage od 200. Posle sudara sa tvojom strukturom napad koji nastavlja ka tebi je 1000 demage jak. (90 chakre i 3 slota)
#card40
Pošto sam u prošlom potezu aktivirao efekat vode sada mogu izvesti ovaj napad za 50 chakre manje. Ovo će takodje prokovati pasivni efekat vode. (10 chakre i 3 slota)
thema :
Nekulturno je da ignorišrš ljude koji su te nešto pitali. Tvoje ponašanje mi blago ide na živce. Rekao je ovo ninji sa kojim se borio. Posmatrao je kako izvdi neke jako neobične znakove rukama i spaja dva napada u jedan. "Ovaj ninja je jako opasan." Pomislio je tražeći način da se odbrani. Na umu je imao nešto, ali je morao da nastavi da se brani. Morao je nekako da se provuče kroz ovu borbu. Morao je da pobedi zarad svog ideala. Šta ja to čujem, govoriš smrt kiši jeli pacove. Videćemo čija majka crnu vunu prede. Rekao je tu u želji da isprovocira svog protivnika. Imao je osmeh na licu, zabavljao se.
Prema njemu je išao jedan veoma veliki napada, te je morao da se odbrani. Spretno izvodi znakove ruku i ispred njega se stvara ogromna struktura zaobljenog oblika da ga štiti od napada i kiše.
#card1435
Iz kvarca u safir.
#card1427
70ch 1000def. Struktura je napravljena tako da me štiti i od dmg i od kiše.
Nakon što je stvorio strukturu brzo se pomerio pored nje i nastavio je sa sa znakovima rukama. Stvorio je statičko naelktrisanje koje je posalo svom neprijatelju.
#card760 #card165
Pomerio sam se na pola metra od strukture i posalao statični elektricitet ka tebi.
Na tebe ide 400 dmg-a.
Nije odustajao hteo je da pokaže sve od sebe. Na njemu je bilo samo da pobedi da pokaže svetu i njegovom selu, da je mnogo jak i sposoban da se bori i da sebi dokaže da se ne boji smrti. Nadam se da se zabavljaš koliko i ja. Rekao je to i čekao je rakciju njegovog protivnika.
Susetsu Sakai
//ako u istom potezu stvoriš strukturu da se odbraniš od kiše a onda se pomeriš od te iste strukture koja ti je bila zaklon (pa makar i pola metra, šta god to značilo) kiša te kvasi jer ona pada tokom čitavog poteza. Imaš 50 chakre manje//
Moj neprijatelj nije pokazivao neku veštinu, stekao sam utisak da je upao na "našu" teritoriju na svoju ruku. Selo Kiše mora da ima neke jače shinobije, nadam se da ovo nije sve što imaju da pokažu. Dok sam razmišljao o ovome moj talas kiseline je izazvao ogromnu eksploziju...Trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim šta se dogodilo, nekoliko sekundi da se dim raščisti. Susetsu je stvorio neku ogromnu zaobljenu kristalnu strukturu ispred sebe.
#card10 Nisam želeo da išta prepustim slučaju, u trenutku još nisam video gde si ili šta radiš pa koristim svoje senzor sposobnosti kako bih otkrio šta se to dešava iza tvoje zaobljene strukture. (od ostatka poteza branim se čim mi otkriješ svoj skriveni). (30 chakre i 1 slot)
Nemam ništa
Susetsu Sakai
Kada sam bio siguran da moj protivnik nema ništa spremio sam se da ga napadnem i uništim. Svako ko je bio pretnja selu na bilo koji način je morao biti neutralisan, pa makar to bila minorna pretnja kao Susetsu Sakai. Belokosi nindža je u momentu dok sam ja pokušavao da očitam njegovu chakru izašao iz svog zaklona i probao da me pogodi preciznim elektricitetom od chakre, ali naravno, baš kao i prošli napad i ovaj napad nije bio značajan za ovu našu borbu. Bio sam ubedjen da ovaj nindža ili nešto krije ili da nije chunin sela Kiše.
#card2 Pomeram se brzo u stranu i elektricitet udara u zemlju gde sam stajao, ovo će izazvati blagu pometnju i dim koji će polako prekriti teren. (ovo je samo scenski opis). (20 energy i 1 slot)
#card4 Iz tog dima će se moja sen izbaciti poput mačke, istrčaću iz dima ne bi lih došao desno od tvoje strukture. Postavka je sledeća: ti stojiš levo od tvoje strukture onda se izmedju nas naših pogleda nalazi tvoja zaobljena struktura i onda desno od tvoje strukture nalazim ja. (20 chakre 40 energy 1 slot)
Ovako to nekako izgleda
#card60 Gledajući u svoju strukturu primetio si da neku crvenu iskru u tvojim kristalima i samo nekoliko sekundi kasnije ispred tebe će se istopiti sav taj kristal. Ispred tebe se pojavljuje veliki vatreni metak koji je "upio" tvoju strukturu. Na tebe ide 1200 demage sa ključnom rečju PROBOJNO. Ovaj napad ima i 200 zagarantovanog demage od razornosti (blast demage). (10 chakre i 1 slot)
Imaš 50 VATRE NA TERENU
Nastavio je borbu sa sve đanje nade da će kz nje izvi živ. Nada je umirala poslednja, ali u njegovom slučaju bilo je vroma neizbežno. Morao je nekako da se izvuče iz ovog pakla. Svi njegovi planovi i namere su padale u vodu. Imao je samo jednu šansu da napusti borbu, i morao ju je pametno iskoristiti. Ali imao je problem napad je imašo prema njemu. Morao je da se reši pretnje takve vrste, da bi mogao da stvori sebi priliku da preživi. Ovo mu je bila zadnja opcija da preživi, nije smeo da posustane. Izvodi brzo znakove rukama, vidno uznimiren. Ispred njega stavra jedan zid.
#card107
35ch 100def i 800 hp.
Zatim je opet izveo znakove rukama i izbegao prostali dmg.
#card1
10ch 300 dmg-a.
Izveo je znakove rukuma i spremuo se za bežaniju. Išao je na sve ili ništa. Pukovnik ili pokojnik. Izgovorio je glasno i ponosno.
#card21
15ch
Susetsu Sakai
The member 'Susetsu Sakai' has done the following action : #RP-OPCIJE
'Kockica 6' :
Ovaj ludak je pred mojim razornim napadom stavio zid, ovaj zid će nestati u deliću sekunde. No, ovaj put je Susetsu Sakai imao sreće, uspešno se odbranio od mog napada.
Šta je, bojiš se?
Viknuo sam mu dok sam gledao kako se krčka u svoj onoj vatri i bezuspešno pokušava da pobegne.
O svemu je trebalo da porazmisliš malo ranije, pre nego što si ušao u neprijateljsku teritoriju. Nadam se da tvoje selo Kiše nema ništa sa ovim tvojim ispadom.
Nastavio sam da mu pričam, malo i zgrožen njegovom pojavom. Takikage mi je dao jasnu misiju - nema milosti za one koji narušavaju teritorijalni integritet i teritorijalni suverenitet sela Vodopada. Kada se dim od njegovog neuspešnog Shunshin no Jutsu,a rasčistio odlučio sam da je zagrevanje prošlo.
#card68 Pošto već imam dovoljno vatre na terenu: aktiviram svoje pacove koji će još više upaliti teren koji gori oko tebe. (30 chakre i 2 slota)
#card72 Potom stvaram vatrenog pauka (30 chakre i 1 slot)
#card74 I još 4 vatrene glave oko sebe (20 chakre i 2 slot)
#card69 U svog zmaja dodajem sve prethodno stvorene elemente, ka tebi leti zmaj (koji te brati) i ovaj zmaj ima 1200 demage i 200 zagarantovanog blast demage. (40 chakre i 2 slota)
Ne zaboravi da na terenu još uvek pada moja kiša i da sada IMAM 180 VATRE NA TERENU.
Veruj m,i i ja bi voleo da ima, imao bi barem šansu da preživim. Rekao je to znajući da su mu šanse za preživljavenje smanjene, prepušten je na milost i nemilost nepoznatog ninje. Preipremio se da se odbrani od još jednog napada nepoznatog ninje. Izvro je znalove rukuma i oko njega se stvorio naboj čakre koji ga je čuvao od kiše i vatre.
#card1440
Stavram ovo oko sebe tako da mi svi efekti preko terena ne mogu ništa.
Nastavio je sa svojom odbranom, sa brzim pokretima ruku stvorio je veliki zid ispred sebe.
#card108
800 def. 85ch
Zatim je nastavio da izvodi znakove rukama i stvorio je munjevitog zmaja.
#card168
Zmaj ide da poništi ostatak dmg-a i ide na tebe.
Nastavio je da izvidi znakove rukuma i poslao je svoj zadnji napad.
#card93
Nula slotova 10ch.
Na tebe ide 100 dmg od zmaja i 250 dmg sa svih strana.
Susetsu Sakai
Susetsu Sakai je osramotio svoje selo, njegove veštine ne zadovoljavaju moja očekivanja. U još jednom pokušaju da se odbrani iskoristio je tehnike koje me neće čak naterati ni da se pomerim sa svog mesta. Shvatio sam da Susetsu još uvek ne zna moje ime a evo bliži se kraj naše borbe.
Moje ime je Tatsuko Reika Susetsu Sakai!
Dok me je jurio njegov slabi elektricitet praćen lavinom kamenja viknuo sam mu svoje ime kako bi znao ime nindže koji će ga ubiti. Neverovatno je da je selo Kiše poslalo ovakvog slabića pomislio sam a onda uradio hrpu znakova.
#card98 Ojačavam svoje telo debelim slojem zemlje, ovom tehnikom ću ujedno aktivirati i pasivnu tehniku zemlje. Pošto su se tvoji napadi obrušili na mene ostalo mi je još 50 hp štita. (30 chakre i 2 slota)
Iz gomile nepreglednog kamenja izbija se moja silueta koja kao džin stoji nad slabašnim Susetsu,om. Sigurno mu je delovalo kao da će ga progutati mrak. Njegovi napadi su bili slabi i nisu uspeli čak ni da me povrede.
#card58 Zbog mojih pacova uspešno na terenu sada imam 200 vatre, upijam ovih 200 vatre i radim sledeću kombinaciju)
#card61 Sada svi moji napadi vatre u naredna četiri poteza imaju +400 demage. (30 chakre i 1 slot)
#card71 Koristim flame hurricane i ulažem dodatnu chakru u ovaj uragan vatre (80 chakre i 2 slota)
#card63 Za kraj te napadam vatrenim perima čiji demage je 700. (30 chakre i 2 slota)
VATRA U MENI: 200 VATRA NA TERENU: 75
Uvideo je da je njegov pritivnik preveliki zalogaj za njega. Nije mogao da parira njegovom iskustvu. Mlađani Sustesu iako pun pontecojala jednostavno ne može da pariria iskustvu. Morao je da se snalazi i da se vadi iz ove situacije. Veruj mi Tatsuko, da selo zna da sam ovo uradio imao bi šasnu da preživim. Rekao je ovo sa balhom tugom u svom glasu, borba se vidno pribliđsvala kraju tako da je morao malo da donese živosti pre kraja. Krenuo je da izvodi znakove rukuma i promenio je izgeld svojih kristala.
#card1435
Iz safira u kvarc.
Zatim je vemoma brzo izveo znakove rukuma i stvorio zid koji ga je štitio od protivničkog napada.
#card103
Zatim je opet izveo znakove rukuma i stvorio je jedno kristalno ogledalo pored sebe.
#card1438
Ogledalo nije dugo potrajalo sa jednim zamahom njegove ruke ogledalo se rasprslo u hiljadu parčića. Nastavio je da izvodi znakove rukuma i stvorio je mali naboj struje.
#card1428 #card164
Kristim efekat pasivne.
Nastavio je da radi znakove ruluma i stvorio je tri kristalna zmaja i poslao ih na Rreiku.
#card1429
Tri zmaja 0slotva 75ch.
Na tebe ide 1800 dmg-a i 200 bdmg-a za tebe (200)
Susetsu Sakai
Kada su se zmajevi uzdigli pomislio sam: "KONAČNO. Da li ću konačno videti nešto u ovom sparingu". Brzim znacima stao sam ispred njegovih zmajeva spreman da ih uništim kao od šale.
#card49 Pošto sam poslednji put aktivirao napad vode sada ovaj napad koristim za 1 slot manje. (70 chakre i 1 slot)
#card60 Veliki metak će istopiti tvoju strukturu i pojačan njenim def napasti te. Moj vatreni metak ima 1000 demage (200 osnovnih + 300 def od earth shore,a i +500 od mojih buffova vatre). Ovaj napad ima 200 zag od razornosti. (10 chakre i 1 slot)
Posle mog prvog napada samo sam se nasmejao svom protivniku, konačno je pokazao da nešto i zna ali mislim da je bilo prekasno. Videlo se da će moj protivnik uskoro pokleknuti, vidi se da je iscrpljen i umoran.
SUSETSU!
Viknuo sam mu dok je jedna crvena svetlost počela da blješti iza mene. TO je bio razarajući talas vatre koji će uništiti sve pred sobom.
#card80 U sebi imam 200 upijene vatre tako da je demage ove tehnike 2500. Ovaj napad ima i 500 zag od razornosti. (50 chakre i 3 slota)
VATRA U MENI: O VATRA NA TERENU: 155
Video je da se nalazi u jako nezahvalnoj situaciji. Nije imao neku strategiju sli je znao šta će da uradi. Iz svoje torbe izvadio je dve pilule.
#card379 #card378
Uzimam po jednu od svake 2 slota.
Nastavio je dalje da se barni i spremuo je jop jedan set znakova rukuma i ukopao se u zemlju. Bio je svestan da ovaj potez nije baš efektivan ali je morao nekako da de spase na bilo koji način. Ostalo je samo da smisli svoj kontra napad. Imao je sve u glavi samo je to trebalo izvesti.
#card116
35ch usađujem se u zemlju.
Nakon što se usadio u zemlju oko njega se stovrio kameni sloj koji ga obmotavao.
#card89
400 hp štita, hp štit prima tvoj zag. Ja primam ostatak.
Kada ga je napad presišao izašao je iz zemlje i uradio brzinske zankove rukama. I iza njega se stvorio kameni zmaj koji je jurnuo ka protivniku.
#card102
15ch. 700 dmg.
Nikada se lepše nisam osećao, nadam se da uživaš.
Na tebe ide 700 dmg.
//Vojne pilule su mi odma dale +30ch kao i blood increase pills 50hp-a.//
Susetsu Sakai
//kao što smo već raspravili sve si pogrešno izračunao i umalo nisi sebe ubio: posle pilula si imao 700 hp i 100 hp štita, nisi se odbranio lepo od celokupnog zagarantovanog demage koji je ukupno bio 700 (200 od prvog i 500 od drugog) tako da posle ispravke ti u stvari imaš 100 hp 0 hp štita, 800 energije i 180 chakre.//
Video sam Susetsu,a koji je grcao u povredama zadobijenim mojim napadima vatre, na trenutak mi ga je bilo žao ali sada sam siguran šta želim da uradim sa njim. On je obična zalutala kukavica i izdao je sebe i svoje selo a takvim shinobijima nema mesta u ovom našem okrutnom svetu. Gledajući zmaja koji leti ka meni smešio sam se celoj ovoj situaciji. Šteta koju mi je mladjani momak naneo je toliko mala da ne može ni da se izmeri.
Njegov zmaj od 500 demage mi ne može ništa (buff munje koji si aktivirao buff samo sledeći NINJUTSU za 200 a to su bili tvoji kristalni zmajevi, i to je bio demage munje koji sam primio. Zmaj od zemlje samo udara u moje vodeno telo, raznosi vodu na sve strane ali se ja ponovo stvaram ispred Susetsu,a
Sigurno sada drhtiš i sigurno te je strah ali trebalo je o tome razmišljati RANIJE! Susetsu ovo je tvoj kraj!
Posle njegovog neuspešnog napada počeo sam da radim ono što najbolje znam a to je da uništavam sve pred sobom. Vikao sam na njega i galama mu nije prijala, delovalo je kao da hoće da se baci sa mosta.
Ovo je poslednji potez kada moja tehnika fire rats pali teren, trenutno na terenu imam 185 vatre
#card8
Pre nego što te napadnem želim da se malo odmorim i povratim svoju snagu (5 slotova)
#card66
#card755
#card408
Flame hurricane i toxic pool mi daju mogućnost da izvedem ove dve tehnike, moja zabranjena mi dozvoljava da ih ukombinujem i ojačam. Dozvoli mi da ti opišem moj napad: ispaljujem ova dva ukombinovana napada i negde na pola puta do tebe ova dva napada se razdvajaju u 2 jednaka dela i jedan napad te napada sa leve a drugi sa desne strane. Demage moje tehnike je 600 + 500 + 400 + 400 (1900), dakle, svaki deo koji ide ka tebi ima 950 demage, mogućnost da više puta aktiviraju PH control i svaki deo ima po 100 zag od razornosti.
NA TERENU IMAM 200 VATRE
Thema :
Već je bio na izmaku svojih granica, morao je da nasttavi da pruža otpor, zaslepljen pogrešnim mišljenjem o sebi, doveo se u takvu situaciju da mu život visi o koncu. Imao je plan kako je mogao da se odbrani, ali i to bi ga koštalo života. Morao je bar još koji potez da ostane u životu. Bio je skoro nemoćan u ovoj situaciji, bez izgleda da može da preživi, nastavio je da veruje u svoje sposobnosti. Koliko god on sebe smatrao najjačim svih vremena nije imao iskustva u pravim borbama. Morao je ovo da završi što je brže mogao.
#card113
Gasim svu vatru na terenu. 15ch.
secunda theme :
Ja. ja da se nečega bojim. To je samo nemoguće, od kako sam zakoračio ovde, imao sam jednu namreru. A to je da neđem jednog od najjačih Uchica koje postoje, čuo sam da se negde ovde nalazi, umesto njega naleto sam na tebe, koji mi pružižaš izuzetnu borbu, pitaću te još jednom. Da li se zabavljaš koliko i ja?
Uprkos situaciji koja je bila sve bliža njegovm potazu Susetsu je nastavio da se osmehuje, pozdravljao je smrt koja se bližila iz svkog ugla. Kernuo je da izvodi znakove rukuma i istvrio je ispred sebe jedan ogroman zid.
#card120
85ch 1500 def. Nakon što me ovaj zid odbranio od napada krenuo je ka tebi u vidu napada od 750 dmg-a
Poslao je možda svoj zadnji napad. Nije heto da se preda. Izguraće ovu makar do kraja.
Na tebe ide 750 dmg-a.
Susetsu Sakai
Pre nego što si uspešno uspeo da zatvoriš moju vatru i ugasiš je
#card113
Delovalo mi je kao da je od straha sam Susetsu zaboravio da i ja poznajem veštine zemlje, otkrivam svoju vatru ali i sprečavam te da pokriješ moje jezero od kiseline. Kiselina i čudan miris su svuda oko nas, moja vatra neprestano uništava teren, sve je bilo savršeno. Delovalo je kao da smo u svetu samo za mene i Susetsu nije moga da pobegne od svoje kazne. Na teren vraćam svoj toxic pool ali i 200 vatre, ujedno ovom tehnikom aktiviram i pasivnu tehniku zemlje. (30 chakre i 2 slota)
#card103
Tvoj Doton je toliko slab da ne uspeva da uništi strukturu iza koje se nalazim, ostajem skriven iza strukture i ti me ne vidiš (30 chakre i 2 slota)
NA TERENU GORI 200 VATRE
Nije posustajao da se bori, osemh na njegovom licu bio je sve veči. Ostaće umpamčen po ovoj veličanstvenoj borbi, smatrao je da je pružio veoma jak otpor svom protivniku. Zato je sada odlučio da ide još jedan korak dalje. Vreme je da pokuša da završi što je započeo. Nije drhtao pred pomisli da uskoro treba da umre, uprkos je stajao mirno i krenuo da izvodi znakove rukuma. Iz svoje trobe izvadio je dve pilile koje je pojeo da vrati izgubljenu snagu.
#card379
2pilule 2slota. +60ch i 60hp.
Samo jednim blagim ppkretom ruke njegovi kristali su se promenili.
#card1435
Iz kvarca u safr.
Zatim je nastvio da izvodi znakove rukama. I obmotao je svoje telo kristalima koji su ga štitili od vatre i svega što će njgeov protivnik poslati na njega.
#card1436
Ulazim u imunitet 40hc tvoji efekti i napadi mi ne mogu ništa.
Zatim je nastavio da izvodi znakove rukuma i iza sebe je stvorio munjevitog zmaja koji je brzinom svetlosti pojurio na protivnika.
#card168
Na tebe ide 500 dmg.
Susetsu Sakai
Tvoj napad besmisleno samo udara pravo u moju strukturu (napad ne može da zaobidje moju strukturu, provereno). Ja ostajem sakriven iza svoje strukture neotkrivajući sebe ni jedne sekunde sekundarne, ti me ne vidiš pa samim tim i ne znaš šta radim iza svog čvrstog zemljanog zida.
Mogu da se kladim da se sada kaješ što si uopšte i došao ovde da napadneš člana mog sela! Spremi se da izgoriš u paklu!
Viknuo sam na Susetsu,a koji je bio zarobljen u svoj kristal, ono što sledeće uradi će i definitivno biti poslednje što će ikada uraditi. Moja vatra je polako počela da nagriza čitavu Smaragnu dolinu, sve je gorelo oko nas i on nije imao izlaza iz ove situacije niti će ga imati!
NA TERENU GORI 200 VATRE IMAM 100 HP ŠTITA
Thema :
Čuo je reči svog pritivnika i mogao je da kaže samo jedno, išao mu je na živce. Rekao mu je već da se nekaje, ali ovaj je zaista toliko glup da ne shvata. Iako je na izmaku svoj snaga, on se zabavlja. Našao je način da razbije svoju dosadu. Tražanje jednog od najtalentovanijih ninji, ga je dovelo do susreta sa jednim od najjačih. Da se kajao za svoje odluke odavno bi molio za milost, to mu se nije radilo. On je hteo da se bori. Da li sam ikada rekao da mi je žao što sam naleteo na tebe? Upitao je svog protivnika užarenim tonom, sada kada je već bprba dolazila kraju nije hteo da beži. Krenuo je da izvodi znakove rukuma.
#card164
Ojačavam moj nareni ninjutsu napad.
Krenuo je dalje d aizvodi znakove rukuma i stvorio je džinovski stub je krenuo da se obrušava na njegovog protivnika.
#card1443
Zatim je krenuo opet da izvodi znakove rukuma i stovrio je uluju koja će da gađa njegvog protivnika.
#card171
Gađa direktno Tastuka.
Na tebe ide 500 dmg probojnog i oluja od 200 fdmg-a.
Imunitet mi je aktivan samo još sada, te nisam primio dmg vatre.
Susetsu Sakai
Skrivene poteze ću ti poslati na diskordu jer igram potez preko telefona i ne mogu da ih upload ovde.
#card2 Prvih 500 demage probojnih izbegavam tako što se brzo pomeram u stranu od svoje strukture i tvoj napada.
Pošto me je munja opalila i nanela 100 demage jer sam imao 100 hp štita počeo sam samo da se smejem i onda sam rekao Susetsu:
Ovako bi rekao svaki slabić, selo Vodopada nema slabiće zato i ne mogu da se saosećam sa tobom.....Mislim da je vreme da ovo privedemo kraju.
Znao sam da je Susetsu bio na izmaku i da je ovo sigurno bio njegov poslednji potez zato sam poželeo da mu dam sve što imam. Ovo nije bio težak protivnik ali je opet bio protivnik i svaki protivnik sela Vodopada....Zaslužuje da tako bude i tretiran, bez obzira na rank, pripadnost ili seksualno opredeljenje. Pošto su njegovi napadi prošli počeo sam ludo da se zabavljam i izvodim znakove rukama. Moja vatra je preuzimala teren a kiseline su nagrlizle skoro celo ovo područje. Posle ovog mog poslednjeg poteza od Smaragne doline neće ostati ništa
Susetsu ovo je tvoja poslednja šansa! NAPADNI ME SA SVIM ŠTO IMAŠ!
#card84 Pojačavam svoje napade vatre za sledeći potez (30 chakre i 2 slota)
#card72 I prizivam jednog pauka za sledeći potez, ovaj pauk će biti pored mene i čekati da ga ukombinujem sa sledećim napadom. (30 chakre i 1 slot)
Video je da e njegov protivnik sprema zs jedan veoma žustar napad. Pre nego se očeo braniti pojeo je jednu pilulu.
#card379
Slot.
Nije znao da li je samo to uradio. Krenuo je da radi znakove rukuma sto na sat i da se sprema da izvede svoju narednu tehniku. Morao je da bude jako brz u tome, jer neće imatti kasnije vremena da to uradi. Morao je da e sabere, privodio je kraju izvođenje znakova i oko sebe je postabio strukturu koja ga je branila i od vatre.
#card108
Stavaram je oko svojih nogu da mi tvoja vatra ne može ništa.
Zatim je krenuo opet da izvodi znakove rukuma i stvorio je jednog klona.
#card11
Stvram jednog klona koji ima 4 slota na raspolaganju.(15ch i 3slota)
Klon i on su lrenuli da rade znakove rukama.
#card102
Klon je srvorio zemljanog zmaja.
#card1432
Ja izvodim ovu tehniku.
Nakon šo su obojca zavrpili stavaranje njihovih napada iskombinovali su ih u jedan napad napad koji bio neverovatne jačine.
Na tebe ide 1000 dmg i 100 zag. (200)
Susetsu Sakai
//Sasvim slučajno si se odbranio od mog skrivenog poteza (poslaću ti ga na diskordu) ali sada je stvarno vreme da se ovo završi//
Kada sam video da tvoj blesavi napad ide ka meni samo sam se predao ovom momentum udahnuo sam duboko i viknuo.
#card66 #card757 Ispaljujem na tebe ogromnu vatrenu kuglu, jača je nego bilo koja pre ove i ojačana je mojim vatrenim paukom i kiselinom. U trenutku kada moja lopta dodatkne tvoje kristale demage mog napada aktivira PH control i demage mog napada je onda 1000 + 300 + 400 (1700). Moj napad ima 300 zagarantovanog od razornosti a posle sudaranja sa tvojim napadom na tebe nastavlja 700 demage i 200 zagarantovanog od razornosti. (50 chakre i 2 slota)
#card58 Upijam 200 vatre sa terena
#card73 Odmah posle moje vatrene kugle na tebe pada džinovska vatrena glava čiji demage je 1000, ovaj napad takodjer ima 200 zagarantovanog demage od RAZORNOSTI. (60 chakre i 3 slota)
thema :
Sa njegovim životom je sve bilo gotovo, nije moga okako da se odbrani od napada koji je išao ka njemu. morao je nakako da se snađe da se pruvuče još ovaj put.
Bio je primoran da se oprosti od ovog života na način da baci svoj poslednji napad i kaže svije zadnje reči. Krenuo je da izvodi zadnje znakove rukuma u svom životu, bio je svestan da će da ostane bez čakre i da umre. Zato je stao je hrabro i poslao podzemni napad protivniku.
#card99
2slota i 15ch.
Sada je bilo zvanično, prema njemu je pohitao napad i pogodio ga, u trenutku sudara izgovorio je seledće. Ja se nikada nisam bojao smrti. Uzgovorio je te reči i skončao je. Pred njegovim očim su se vrtele slike njegovog života. Moralo je oavako da se završi iamo je osmeh na licu. Bio je zadovoljan svojim živitom, nije hteo ništa da mnja. Ovo je bilo njegovo zadnje zbogom.
secunda thema :
Pozdravio se od života i skončao. Njegovo telo više nije živo.
Susetsu Sakai
Ova budala je i poslednjim svojim uzdahom pokušavao da naruši selu Vodopada, ovo me je još više naljutilo na kraju. Bio sam spreman da uništim svaki trag njegovog postojanja, i to me je radovalo. Pomislio sam u sebi: živeo Tatsuko, posle ovoga Torei mora da me časti nekom dobrom klopom jer je ovo bio njegov posao.
#card98 Stvaram 500 hp štita na sebe i potpuno izdržavam ovaj suludi napad pred smrt. Bedan i jadan napad mi nije mogao ništa, i hvala Bogu ovakvi slabi napadi ne bi povredili nikoga. (30 chakre i 2 slota)
#card80 Pošto sam u prošlom potezu upio 200 vatre, ostatak smaragne doline ali i Susetsu,a će nestati u plamenu osvete. Ispaljujem zrak vatre koji će uništiti sve oko mene (2200 demage). (50 chakre i 4 slota)
Ovo je stvarno bilo poslednje od mene. Sada je sve bolje!
Govorio sam naglas dok sam hvatao dah jer sam bio potpuno iscrpljen. Ispred mene se nalazila dolina koja je bila sva u plamenu i koja je bila potpuno uništena. Od mog protivnika, Susetsu Sakai, nije ostalo apsolutno ništa čak ni pepeo nije ostao za ovakvim slabićem. Moji plamen ga je potpuno izbrisao iz istorije shinobi sveta.
Smaragna dolina je postala Krvava Krajina, vatrena grobnica. Sa poslednjim plamenom moje vatre izgoreće ova čudna i glupa šuma.