Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Sumski put - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Sumski put

First topic message reminder :

Mali , uski putic koji ide kroz sumu ove oblasti .

Sa svih strana bogata priroda i netaknuta ljepota .

Ovde mozete pronaci veliki broj ljekovitih biljaka , rijetkih zivotinja , cudnovatog voca i neistrazenih insekata.

The member 'Jamisumi' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Chunin' :
Sumski put - Page 2 #world188 Sumski put - Page 2 #world185

Jedan se odbranio,a drugi nije izgleda da je ovaj opasan mada ne deluje mi kao da mi moze nesto.Sada necu da se salim sa vama sada idem ozbiljno.
#card172 #card172
I dalje mi traje onaj mod i imam idalje 400dmg
posto ta dva napada idu isto pravim kontra napad i oba napada imaju 650 dmg ta jedna lopta ide na oba dmg i sudara se i na jednog chunina ne ide nista,a na drugog 650dmg #card127
Na ovog na kojeg ne ide nista pokusvama da ga stun.

'NPC Chunin' :
Sumski put - Page 2 #world190 Sumski put - Page 2 #world189

Dobro ste izbegli ovaj napad to nisam ocekivao sada ide nesto mnogo bolje i zanimljivije od ovog predhodnog.Takodje gasim mod.
#card353
Vadim mac i pravim sledece
#card191
Ulazim u stance i dobijam 200 dmg dok sam u ovom stavu
#card200
Idem pored napada i dolazim pored protivnika(primam 50 dmg)
#card190
Izvadio sam mac 200 dmg od stance+150 od maca+ 350 dmg + sam zamahnuo na jednog dok je drugi stojao sa strane.

'NPC Chunin' :
Sumski put - Page 2 #world181 Sumski put - Page 2 #world190

'NPC Chunin' :
Sumski put - Page 2 #world188 Sumski put - Page 2 #world181

Malo sam se zajebao i ova prva dva chunina vaze.
Dok je je ovaj jedan se odmakao od mene i blokirao moj napad sa ledja me napao drugi chunin.
#card132
Ovo bacam na chunina koji se izmakao 400dmg
#card1
Odbranio sam se od njegovog napada
#card163
Dok sam se okretao bela svetlost je krenula da svetluca svuda oko mene pokusvajuci da ga stunjem.

'NPC Chunin' :
Sumski put - Page 2 #world183 Sumski put - Page 2 #world187

Dobro je sto je ovaj mrtav,ali iapk moram da se odbranim od njegovog napada.
#card1
Odbranio sam se i krenuo da se odbranim od jos jednog chunina.
#card138
Izbegao sam napad tako sto sam poleteo
#card123 #card123 #card123
Ispalio sam nekoliko metaka od vazduha na ovog drugog u nadi da nece da se odbrani.
150+150+150=450dmg na ovog drugog.

'NPC Chunin' :
Sumski put - Page 2 #world190 Sumski put - Page 2 #world181

Vidi ti to izgleda da  im je dosao jos neki prijatelj koji je izgleda zainteresovano da umre na ovakvom mestu,ali sta ces nije svakom sudjeno da zivi u ovakvom svetu.Sada silazim sa krilima na polje ispred tebe
#card1
Izbegao sam tvoj napad laganim koracima
I dalje imam mac,ako nisi znao.
#card165
Saljem elekcitritet ka tebu u nadi da neces da se odbranis jer me je muka od vas.

'NPC Chunin' :
Sumski put - Page 2 #world189

Opet se odbranio izgleda da ce ovo da bude jedna od duzih borbi na ovom mestu.
#card168
Kontra napd ide na tebe i sudara se sa 400 dmg i na tebe ide 100 dmg
#card162
Ovo ide direktno prema tebi 300dmg+100=400 taman da te ubije.

'NPC Chunin' :
Sumski put - Page 2 #world184

Napokon sam ga ubio i zavrsio ovu misiju.Izgleda da sam pogreio kada sam rekao da ce ovo da bude duga borba steta za njega.
Trenutno imam mac u ruci i pokusavam da mu pridjem najsporije sto mogu da bi sto vise patio.Izgleda da je ovde tvoj kraj.
#card19

Alan bi hodao uskim putićem kroz gustu šumu s osećajem divljenja prema netaknutoj prirodi koja ga okružuje. Njegovi koraci bi bili tihi, dok bi pažljivo proučavao svaki detalj okoline. Sa svih strana bi ga obavijala bogata vegetacija, a mirisi svežih biljaka i zemlje ispunjavali bi vazduh.
Dok bi prolazio kroz ovu živopisnu oblast, Alan bi primetio raznovrsne lekovite biljke koje rastu uz stazu, šarene plodove neobičnog voća, i retke životinjske vrste koje se kriju među drvećem. Svaki korak bi otkrivao nove tajne prirode, a Alan bi pažljivo beležio sve što vidi, fasciniran bogatstvom života koje postoji u ovom skrovitom kutku sveta.
Putujući kroz ovu šumu, osećao bi se kao istraživač na ivici otkrivanja nepoznatog, okružen netaknutom lepotom i misterioznim čudima prirode.