Priča: Pronalazak Vođe
Nakon sati borbe i izbegavanja zamki, konačno sam stigao do unutrašnjeg dela tvrđave. U središtu velike dvorane stajao je njihov vođa, okružen svojim najvernijim mačevaocima. Njegova prisutnost bila je zastrašujuća."Čekao sam te," rekao je hladno, njegov glas odjekivao je kroz dvoranu. Njegov pogled je bio proračunat i smiren, kao da je već predvideo svaki moj potez. Bez reči, krenuo sam u napad. Vođa je bio neverovatno vešt, svaki njegov pokret je bio brz i precizan. Dok su naši mačevi sevali, shvatio sam koliko je ova borba ozbiljna. Njegovi sledbenici su napadali sa svih strana, pokušavajući da me obore."Neću te pustiti da pobediš," rekao sam dok sam parirao njegovom udarcu. Borba je trajala satima, iscrpljujući me do krajnjih granica. Ali nisam mogao odustati.Napokon, uspeo sam da ga oborim. Njegovi sledbenici su se povukli, ostavljajući ga samog. "Završeno je," rekao sam, osećajući olakšanje. Ali znao sam da još ima posla.
Nakon što sam savladao vođu Kurayami Udruženja, Sue Zemlja je konačno mogla da odahne. Njihova vladavina terora bila je prekinuta, ali moje misije još nisu bile završene. "Moram osigurati da ne ostane nijedan sledbenik," rekao sam dok sam pregledao tvrđavu. Pronašao sam skrivene zalihe oružja i dokumente koji su otkrili njihove planove. Uništio sam sve što bi moglo poslužiti kao oružje za buduće napade.Dok sam se vraćao kroz šume Sue Zemlje, osećaj olakšanja bio je pomešan sa oprezom. Znajući da je ovo bio samo jedan od mnogih zadataka koji me čekaju, nisam mogao priuštiti da se opustim.