Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Hushed Port

First topic message reminder :

Hushed Port - Page 2 1925334-bigthumbnail

Hushed Port, smešten na obali Tihog Mora u Zemlji Zvuka, očarava svojom jedinstvenošću. Vazduh je u ovom predelu, iznenađujuće gust, što čini da zvukovi u ovom predelu deluju značajno tiši nego što zapravo jesu. Ovaj neobičan ambijent stvara jedinstvenu oazu mira i introspekcije, ali šetanje kroz ovo područje nije preporučeno zbog povećanih dojava o banditima.

Uperio je svoje napade u nebo kako bi se odbranio od munja koje su sa neba padale. Protivnik je bio do guše uvučen u temelj luke, još jedna potvrda za Yehudu da mu niko ne može prkositi kada je ozbiljan.

#card126
#card93
#card330
#card19

Prebacio je i ostatak palih protivnika u more i gledao ih kako spokojno plutaju i ljuljuškaju se po površini. Izgledalo je skoro pa umirujuće, par divljaka iz njegove kuće bi sigurno i nazvalo prizor predivnim. Pljunuo je u vodu na tu misao pre nego što se uhvatio. Odlučio je odmoriti pre nego što će naći vođu.

Upao je u sopstvene misli gledajući stvine kako plutaju na vodi, vratio se onome čemu se uvek vraćao - poglavarskoj stolici i svemu što je morao proći da bi seo na nju. Inače bi mu ta misao probudila gnev i razočarenje, ali sada je bio tako blizu.

I dalje je ostalo glavno pitanje - nije probudio klanske sposobnosti i oni naklonjeni tradiciji neće baš rado prihvatiti nekog takvog kao glavu kuće. Ipak, nije više bilo pitanja - zauzeće poziciju poglavara ili će spaliti imanje dok od njega ne ostane samo fusnota u pokojoj istorijskoj knjizi.

Osetio je šum iza sebe i primetio da je prošlo znatno više vremena nego što bi na osnovu toga da je imao tri misli zaključio. Mora da je upao u polumedidativno stanje, ili se samo toliko vrteo u krug? Nebitno. Napao je čoveka iza sebe.
#card127

The member 'Yehuda Kaguya' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Jonin' :
Hushed Port - Page 2 #world195

Opkolio se zidom i blokirao napad koji mu je protivnik poslao i onda prišao i zabo mu nož u sred grudi. Ovaj je imao vremena samo za nagao i neuspeo udah. Yabai nije ni likovao, samo je vrhom čizme sklonio leš kako mu se ne bi nalazio na putu.
#card92
#card330
#card19

U selu koje je bilo nedaleko od ove luke saznao sam da ovde postoji jedno veoma zanimljivo ostrvo. Odlučio sam da ga posetim i zadovoljim svoju znatiželju. Iako nisam siguran na šta je tačno grupa seljana mislili kada je rekla "laka zabava", urkcaću se na prvi brod koji vodi ka ostrvu Wano. Sunce na palubi će mi svakako prijati da prevazidjem hladno od prošle nedelje.

Stajao sam na palubi broda, gledajući u beskrajno plavetnilo mora. Talasi su lagano ljuljali brod, a vetar mi je donosio miris soli i slobode. Kapetan je prišao, ozbiljan izraz na licu. "Moram te upozoriti," rekao je, gledajući me pravo u oči. "Wano ostrvo nije mesto za lakomislenost. Tamo žive opasni ljudi, žene i druga čudovišta." Osmehnuo sam se, nimalo zabrinut. "Hvala na brizi, kapetane." Kapetan je slegnuo ramenima. "Dobro, momče. Samo pazi na sebe."

Dok sam stajao na palubi, misli su mi lutale ka pesmi koju sam često pevao u svojim mislima:

Moru pesmu pevam, vetar neka nosi,
Plavetnilo beskrajno, srce mi prkosi.
Talasi nek ljuljaju, brod nek ide dalje,
Mornarsko je srce, uvek spremno na sve.

More, more, ljubavi, ti si mi dom pravi,
S tobom nema straha, ni tuge ni mraka.
Mornari smo mi, sa hrabrošću u grudima,
Sa snovima o slobodi, uvek u našim rukama.

Dok se naš brod približavao obali Wano ostrva, srce mi je lupalo od uzbuđenja. Nikada nisam video nešto tako prelepo. Zeleni brežuljci spuštali su se ka tirkiznoj vodi, a bele peščane plaže pružale su se duž obale. Iznad njih, planine su se uzdizale kao stražari, obavijene maglom koja je dodavala mističnost ovom rajskom prizoru. "Prelepo je," promrmljao sam sebi, ne mogavši da skrenem pogled. Zamišljao sam ljude koji žive ovde. Video sam ih kako rade na poljima, smeju se i razgovaraju pored plavih potoka. Njihove žene, obučene u šarene kimone, hodale su dostojanstveno, noseći korpe s voćem i cvećem. Njihova lepota bila je prirodna, kao deo same prirode koja ih okružuje. "Pitamo se kakvi su," rekao sam kapetanu, koji je stajao pored mene "Jedinstveni," odgovorio je kapetan, smešeći se. Uzdahnuo sam, očaran lepotom ostrva i znatiželjan da upoznam njegove stanovnike. "Spreman sam za sve što Wano donosi." Dok smo pristajali, osećao sam kako me avantura vuče ka obali. Svet Wano ostrva bio je ispred mene, spreman da ga istražim.

Uff koliko moram da putujem  da bi došao do moje mete. Nakon nekog vremena puta pristigao sam do jednog pristaništa, u ruci sam držao isečak iz bingo knjige sa slikom čoveka koga tražim, sve sa maskom na glavi i listom paprira sa mojom metom sve sam sam sebi ličio na pripadnika anbu jednice. 

Štetao sam se po pristaništo dok nisam video jednu kućicu nalik biletarnici, prišao sam tom objektu i unutra sam video nekog čiču kako sedi. Odlučio sam da pitam tog čoveka da li je negde ovde osoba koju tražim. 

"Dobar dan, da niste kojim slučajem videli ovu osobu?"
Rekao sam to čiči pokazivajći mu sliku. Jesam, otišao je brodom do ostrva Wano, lično sam mu prodao kartu. 
Čuo sam šta mi je rekao stari gospodin, pa sam odlučio da ga pitam  za jednu kartu.b]"Dobri čoveče koliko je jedna obosmerna karta za to ostrvo Wano?"[/b]
Nije ti puno skupa 25 ryoa, ti je. Ali pazi ovo je danas zadnja vožnja za ostrvo. "Hvala kupiću je, preko mi je potrebna."

Kada sam kupio kartu video sam da brod samo što nije krenuo pa sam požurio da stigen da se ukrcam. Uspeo sam na kraju da se ukrcam i da krenem prema ostrvu. Dok sam bio na brodu dobio sam puno čudnih pogleda od ljudi koji su bili tu, valjda su uplašeni što nosim pravu masku anbua i sve sa znakom Uzumakija. 

Nakon nekog vremena putovanja pristali smo na ostrvo Wano, iskrcao sam se i krenuo sam da tražim Tendoua. 

Malo zanet momak