Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Nivo 2 - Sale Za Sastanke

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Nivo 2 - Sale Za Sastanke

Nivo 2 - Sale Za Sastanke 9xiYMWz

Na drugom spratu nalaze se sale za sastanke. Svaka prostorija ima svoj jedinstveni izgled noseći unikatan pečat tradicije u svakom elementu pozivaju na ozbiljan razgovor. Većina protorija zrači sa tradicionalnim šarmom sela. Ova sastajališta imaju savršenu harmoniju tradicije i funkcionalnosti.

Uchiha Ston ostavlja Sekija u kancelariju 4. Tu su već dvojica ninja analitičara koji spadaju u grupu ljudi koji se brinu o bezbednosti grada i samog venčanja. Sekiju je rečeno da treba da objasni sve što se desilo. Nakon što analitičari zapišu situaciju Ston mu je rekao da ga sačeka na nivou jedan te večeri i da želi da razgovara sa njim.

Storynote: Seki


Objasni sve što se desilo u tvom boravku u Shiroi ostrvu. To moraš uraditi u tačno 4 posta.

Nakon što me je Ston ostavio u kancelariji broj četri smestio sam se u slobodnu stolicu, analitičari su već zauzeli svoje pozicije. Svestan sam njihove uloge u otkrivanju istine. Bili su već uvedeni u razlog mog prisustva. Prvih nekoliko dana na vašem ostrvu proteklo je mirno. Držao sam se po strani čekajući svečanost, ali tog dana stvari su postale... Komplikovane. Zastao sam na trenutak osećajući pažnju koju moje reči privlače nakon čega sam prešao na suštinu. Primetio sam nož na podu koji ranije nije bio tamo. Neko ga je ostavio tamo neprimetno. Jedan od analitičara je prekinuo beleženje usmeravajući svoj pogled direktno prema meni. Kao nindža, očekivao bih da primetim bilo kakvo prisustvo u mom prostoru, ali to nije bio slučaj. Što mi je otkrilo da ga je, neko vešt, dovoljno sposoban za neprimetno kretanje ostavio tamo. Dok sam im objašnjavao pažljivo sam birao svoje reči dajući im do znanja da ne želim deliti previše o sebi ali dovoljno da otklonim sumnju sa svog imena. Pustio sam da reči vise u vazduhu stvarajući misterioznu atmosferu. Bez očiglednih odgovora očekujem da će analitičari nastaviti ispitivanje.

Smiren čekam njihovu reakciju na moje reči, očigledno je da prate svaki moj izraz lica i pokret tela. Posumnjao sam da ovo nije običan nož. U svoje slobodno vreme volim čitati, naučio sam da oružja posebnih sposobnosti postoje. U tom trenutku postavio sam sebi pitanje, zašto bi nindža takvih sposobnosti ostavio običan nož u mom apartmanu, iako nisam kvalifikovan u ovoj oblasti zbog navedenih okolnosti posumnjao sam da ovo nije obično oružje. Analitičari su razmenili poglede prepoznajući ozbiljnost situacije. Razmišljao sam o strategiji svestan da svaki moj pokret može odvesti u smrt. Detaljno sam im opisao izgled noža pokušavajući svojim rečima usmeriti da razmišljaju izvan okvira uobičajenog ostavljajući im prostor za razmišljanje.

Odlučio sam otkriti ključne detalje strategije analitičarima. Smatram da običan stražar nije kvalifikovan da reši situaciju u kojoj sam se tog trenutka pronašao. Nisam želeo rizikovati da me ne razumeju ozbiljno. Svestan sam da moje reči same po sebi ne bi bile dovoljne, zbog čega sam osmislio dogadjaj koji bi privukao pažnju i podstakao nindžu visokog kalibra poput Stona da deluje. Ovo je bilo neophodno kako biste adekvatno odgovorili na potencijalnu pretnju koja se pojavila. Zatim okrećem se načinima na koje bi ovo moglo uticati na svečanost. Upućujem ih da pažljivo razmotre činjenicu da je neko sposoban neprimetno ući i izaći iz moje lične sfere što izaziva ozbiljnu zabrinutost za bezbednost dogadjaja.

Nakon što su analitičari uneli u svoje beleške detalje mog razradjenog plana i odvijenih dogadjaja pušten sam iz analitičarske kancelarije. Razmišljao sam o razlozima Stonovog poziva. Bio sam svestan da se moram tamo pojaviti, ali njegova tajanstvenost ostavljala je mnoga pitanja otvorenim. Malo reči, mnogo značenja. Daj mi odmor... Nisam znao šta da očekujem, osećao sam težinu trenutka dok sam razmatrao šta bi mogao biti moj sledeći korak za večeras.

Ah, sada je malo smešno pomenuti ali razumećete bilo bi još lošijeg ukusa ispričati ovo nakon ostalog. Ozbiljno me mori to što u svoj zbrci događaja koje ću vam za koji trenutak ispričati. Proklet bio, kakav sam ja to gost![/color] Skrušeno je odmahnuo glavom. Bio bih Vam neizmerno zahvalan ako biste u malo vremena koliko je ostalo do ceremonije angažovali nekoga da ostavi poklon vredan veličanstvenosti dobrog lorda i njegove ljubljene. Cena nije problem, uveravam Vas. Možete upisati „Sa iskrenim divljenjem i najboljim željama Senshua Hyuge.” Novac, obećavam Vam, nije nikakav faktor. Poslednje je bilo odurna laž, nije imao prebijene pare, ali računao je da će sebi kupiti dovoljno dobrovolje kod činovnika da će to uraditi kao prijateljsku uslugu.

Za ubistvo ste čuli, svakako ste čuli a verovatno ste i vi sami ili neki vaš saradnik zadali mudru komandu da se selo zatvori. Pre nego što se vratim na taj užasan događaj, moram postaviti sitnu podlogu, siguran sam da neće smetati. Slučaj trovanja na sitno, sa kojim ste možda upoznati a možda ne, desio se pre te objave. Kako sam bio u blizini nekolicine onesvešćenih gostiju, preuzeo sam inicijativu da ih zajedno sa stražarima koji su izgledali malo pometeno razbudim. Dvojica koju sam, nesvestan njihove neobuzdane sposobnosti za razbojništvom, razbudio bili su bitni akteri idućih događaja. Takođe ovime želim da Vam objasnim da je jasno da se, bez ikakve želje da krivim ikoga, u obezbeđenju desio neki propust. Nakon toga je usledila objava ubistva i odsecanje izlaza.
Kao neko ko želi svo dobro ovog sveta milim mladencima, nisam mogao samo skrstiti ruke i čekati slavlje, učinio sam se korisnim gde sam mogao. Naleteo sam na Bobo Boba, nemilo moram priznati da mi je njegova titula promakla, ali tražio je pojačanje u ljudskoj brojnosti kako bi se instigatori pohvatali. Ja i još jedan momak, momčina štaviše, Kakao Oliva, smo se našli tu i prihvatili zadatak. Dao mi je ovo.
Pokazao je metalnu spravu koju je u međuvremenu skinuo sa ruke. Mada sam siguran da će ako ga pitate i sam potvrditi priču. Moja prva pomisao bila je da odem u bolnicu, da vidim da li neko od ogrešenih ima neki trag koji mogu ispratiti. Tamo sam video lopovčića koji je krao od onesvešćenih ljudi, i mnogo interesantnije momka pod imenom Koga Yari. Tu počinje priča o ubistvu.

Vidite, na osnovu prethodnih događaja iz restorana zaključio sam da je bio žrtva još jednog zločina. Nesreća se na nesreću lepi, znate već. On mi je ispričao da se u apartmanu tri našao leš. Ranu mu je, tvrdi, naneo čuvar Yane u zanosu, mada oklevam da okrivim njega, sa obzirom na to da je momak pronađen sa strvinom u sobi. Prosto preneražen, smesta sam otišao da ispitam i ako sreća dozvoli privedem počinioca pravdi. Isprva sam zatekao praznu sobu, no sa jasnim tragovima smrti - krvlju i užeglim mirisom koji je prati. Zatim, dotični gospodin Yane uputio me je da se drugar Koga Yarija, samuraj kog sam nešto ranije spasio od trovanja.
Napravio je zgrožen izraz lica kako bi bilo jasno da se oseća prevarenim što je pomogao takvom zlobniku. Pobegao sa misterioznom damom - upravo damom koja je nemalo pre toga bila prilično groteskno izlomljena. Kao, dozvolićete mi da se pohvalim, veoma sposoban shinobi, dat mi je u kontrolu omanji tim stražara i čuvara, i udarili smo u poteru njima i kada sam bio svega na nekoliko koraka, ta žena je, na moje neizmerno iznenađenje, jer osećam da moja chakra teče kanalima kao da je smola, upotrebila jutsu tehniku vode kako bi me odgurnula i umakla.

Nesumnjivo, ovo je izuzetno bitna informacija. Ne znam detalje i ne želim previše nagađati ali pretpostavio bih da je devojka bliska vrhu ove države, uzevši da je izuzetno dobro poznavala prolaze kroz hotel i da nije bila ograničena kao ostali. Zbog te činjenice sam svojeručno odlučio da uputim tim stražara koji mi je dat da okruži hotel i pojurim ovde. Uradio bih sve i sam ali znate, obogaljen sam bez upotrebe chakre. Ne želim se nametati, ali ukoliko Vam je potrebno pojačanje na venčanju, biću počastvovan da taj posao obavim.
Senshu je uzeo gutljaj vode da osveži grlo. Bio mu je preko potreban.

Analitičar pre samog Senshuovog izlaganja uzeo i o popio pola čaše vode. Krenuo je zapisivati i bogme je zapisivao dosta. Dao je znak u jednom trenutnku da uspori čisto jer nije mogao u glavi da formira slike koje je Senshu opisivao (nije mu zadatak samo da piše očigledno). Informacije su bile zabrinjavajuće i dobio ih je već dosta tog dana.

Klimnuo je glavom kada je Senshu pomenuo poklon. Nastavio je i zapisao je sve do kraja.


Na kraju zapisa je rekao:

Gospodine Senshu za poklon ćemo se pobrinuti mi. Nakon vjenčanja možete nam se javiti za nagradu za vaš trud i dobru volju da pomognete kako ovom lepom dogadjaju tako i samom gradu.
Naravno vaša pomoć je dobrodošla od kad je Bobo Bobo ostvario vašu da kažemo regrutaciju.

Storynote:


Ostvarujete imunitet u Shiroi gradu na 2 meseca igre. Do 17 marta ovaj imunitet važi.

Dawn je dugo čekao kako bi predao na kapiji. Ali nakon sto je rekao zasto je dosao i koga trazi čuvari su ga odmah pustili da udje u grad. Prvo se malo prosetkao i pogledao grad nakon toga je odlučio da ode u salu za sastanke jer je tamo ocekivao Watatsu ili nekoga drugog... Ulazeći kroz hodnike rekao je :Uuf ovo mjesto je tako veliko vjerovatno su momci cim imaju ovako veliki,bogat o jak grad. Sjeo je na stolicu u sali za sastanke i ocekivao je nekog. Nadao se da ce doći Watatsu licno,ili neki shinobi koji isto predaje kristal Watatsu. Odlučio je da sjedne na stolicu pije vodu i strpljivo čeka dok Watatsu ne primi pismo da ga neko trazi...Yabai i Mujin su pratili strazare koji su ih sproveli do citadele, razmisljao je o tome kako ce sve ovo ispasti, dok su tiho koračali hodnikom ka sali za sastanke. Njihovi koraci odjekivali su u tišini prostora, stvarajući zvuk koji je odražavao težinu ovog sstanka. Hodnik je bio osvetljen suptilnim svetlom koje je prodiralo kroz prozore, stvarajući nijanse senki duž zidova.

Dok su se približavali vratima sale, osetio je kako mu srce ubrzano lupa u grudima. Njegovi koraci postali su sve pažljiviji, kao da su svesni značaja trenutka koji se približavao. Osećao je težinu odgovornosti koja leži na njegovim ramenima, svestan da se nalazi na korak bliže ostvarenju svojih ciljeva.

Kada su stigli do vrata, zastao je trenutak, uzimajući dubok dah kako bi skupio hrabrost za sledeći korak. Onda je pružio ruku prema drvenoj ručki i polako otvorio vrata, otkrivajući prostoriju koja je bila pred njima.


Sada nema nazad, Mujine.

Kročio je unutra, osećajući kako se njegov korak uskladjuje sa ozbiljnošću prostora. Svestan je bio važnosti razgovora koji ih je očekivao, ali je istovremeno osećao odlučnost da se suoči sa svim izazovima koji su pred njim. Zauzeo je svoje mesto i mirno cekao dalji tok situacije.

Nivo 2 - Sale Za Sastanke 80dbc885e91371a0d9a72a773e64a301

Straža nas je sa kapije uvela u grad gdje smo ignorišući sve oko nas pravom linijom se zaputi li do citadele grada. Na kraju hodnika Yabai i ja smo se mentalno pripremili za što sljedi "Sada nema nazad, Mujine." Njegove rječi su dodale na pritisak ali sasvim je bio u pravu.

Nakon toga smo se našli okupljeni svi na drugom spratu koji je namjenjen za sastanke.

Mjesto je zračilo čistoćom pri ulasku se odma gost osjeća osvježeno i smireno sbog same atmosfere ovoga mjesta. Ali uprkos ovakvo uredjenom mjestu tenzije su bile na visokom nivou, svi koji su se nalazili ovdje su pažljivo posmatrali jedni druge, po priči ispred kapije smo saznali razloge posjete jedni drugih.


Nivo 2 - Sale Za Sastanke 274d5c434c9a37a1a63a757c855b9cbae6429b59


"Ako ništa barem cjenim toplu dobrodošlicu. To je i ovako više nego što se može tražiti u današnjici."


Rječi su bile usmjerene ka Yabaiu koji je sjedio pored mene za stolom, sa namjerom da nam smirim živce. Svi smo iščekivali odgovor Shiroi organizacije ako je moguće, direktno od samog čovjeka koji vodi mjesto po imenu shiroi. . . . . .Watatsu-a.

Jedan od zaposlenih u centralnoj komandi, Pietro se zvao ušao je u prostoriju i pozdravio prisutne. Objasnio im je da je njihov dolazak pozdravljen i da Shiroi ostrvo ima veliku zahvalnost za odluku koju su donijeli. Naravno Watatsu, lider Shiroi ostrva je preneo pozdrave i ostavio svakom po vrećicu od 50000ryo u novčanicama po 1000 u znak zahvalnosti. Takodje pozvani su na ručak u obližnjem restoranu i ponudjen im je odmor i prebivalište na Shiroi ostrvu na neko vreme.

Storynote:Pored roleplay nagrade od 50000ryo dobijate i 30 levela, 3 skrola. Takodje dobijate imunitet dok ste na Shiroi ostrvu na 30 dana.

Dawn je dugo iscekivao strpljivo sa jos 2 shinobija. Čekali su 1 dan ali odjednom u salu ulazi shinobi i predaje pismo. U pismu Pise: Da smo dobili nagradu od 50000 ryoa 30 lvl i 3 skrola. Cak smo dobili i poziv za ručak i dobili smo besplatno prenoćiste i dobili smo zaštitu na Shiroi ostrvu na 30 dana (rekao je Dawn presretni).
Sjedio je pio vodu i rekao:Top presrećan sam dobio sam super nagrade i cak nam se Watatsu legendarni ninja i vodja Shiroi grada zahvalio ,osim njega su nam se kod ljudi zahvalili. Cak nam je ostavio poklone . Dawn je rekao: Kakve sam sreće prvo nadjem kristal i nakon toga dobijem vrijedne nagrade mislim da sam drevnim(rekao je i smijao se).
Sada ću otići na ručak na koji sam pozvan i nadam se da cu upoznati nekog dobrog shinobija (rekao je presrećno Dawn)
Nakon toga mogu da ostanem jos 5-10 dana ovdje i mislim da je vrijeme onda da krenem.
Idemo!!!!!!!!

Kako se sve razišlo i vreme je prolazilo u stražari su me konačno uputili u sobu za sastanke kroz čija vrata upravo prolazim. Kako ulazim u sobu atmosfera je vrlo tiha i vidim 3 Shinobija od kojih nijedan nije bio Watatsu ali bih predpostavio da dolaze iz istih namera kao i ja


Kako ulazim u prostoriju zatičem praznu stolicu sa strane gde niko nesedi. Kako sam ušao seo sam za tu istu stolicu i vrlo duboko sam uzdahnuo., Verovao sam da svi ostali ovde takođe imaju kristale ali nisam ništa hteo upitivati.


Jednsotavno sam samo sedeo smireno i opustio se pažljivo gledajući osobe koje stoje u istoj sobi kao i ja iz verovatno istih namera kao i ja

//Dolazim u skroz drugom tajmlajnu od svih prisutnih, te pišem roleplay kao da oni zapravo nisu tu//

Šetajući Shiroi gradom vladala je neka tužna atmosfera koja je vukla od onog dogadjaja. Ja koji nisam odavde sam je mogao osetiti, ne bih mogao da zamislim kako je ovim ljudima ovamo. Nisam obično bio ovako depresivnog karaktera, ali nisam mogao ostati ravnodušan.

Prišao bih sali za sastanke gde me je sačekao jedan od zaposlenih. Naklonio bih glavu u znak pozdrava, a potom objasnio svoju situaciju

'Poštovani. Verovatno ste upoznati sa mojom pojavom kroz pismo koje sam ranije poslao.'

Oprezno bih stavio dlan u unutrašnji džep mog kaputa koji je skladištio ljubičasti kristal umotan u parče Armani marame. Predao bih kristal zajedno sa maramom zaposlenom, a potom rekao

'Ne znam čemu služi, al na kraj krajeva nadam se da sam namestio dobru odluku.'

Kako je kristal napustio moje ruke - u istom momentu mi je laknulo. Poslednjih nedelju dana nije bilo lako, al je konačno gotovo. Osećaj olakšanja mi je odmah otvorio apetit, te bi nonšalantno poćaskao malo sa zaposlenim, čisto neke preporuke šta-gde ima po Shiroiu da se jede, odmori.

Nakon kratke diskusije, uz tople pozdrave i uručene nagrade izlazim iz sale za sastanke.

Pietro je proćaskao malo sa Esauom i kroz priču mu uručio poštenu nagradu koja mu sledi. Shiroi ostrvo ima veliku zahvalnost za odluku koju si doneo.

Storynote:

Pored roleplay nagrade od 50000ryo dobijaš i 30 levela, 3 skrola. Takodje dobijaš imunitet dok si na Shiroi ostrvu na 30 dana.

Nakon sto je dobio nagradu za kristal, zahvalio se te ustao sa stolice. I ne previse zadovoljan nagradom, mahnu rukom Mujinu u znak pozdrava. Ocekivao je da ce se obojica zadrzati na ovom ostrvu neko vreme. Sada je cilj bio da krene prema jednoj lokaciji i obavi misiju u njoj, pa ce videti sta ce dalje da radi. Laganim koracima je napustio halu za sastanke i uputio se prema sledecoj destinaciji.

Kako bih sedeo na mojoj stolici ljudi iz Shiroia su nam uručili nagrade na ruke. Pogledao bih u nagradu i rekao bih da nije ništa puno a ni ništa malo i da ništa više od ovoga nmi nije trebalo za onu kuglu čiju namenu uopšte ne znam.


Kako bih ustao nakon par sekundi kad sam uzeo nagradu jednostavno bih se poklonio i zahvalio se Shrioi gradu na dobroj saradnji u vezi ovih kristalnih kugli.


Dok sam tako razmišljao odlučio sam da nije loše da ostanem ovde jer ovo mesto pruža sjajne prilike i ovo mesto je budućnost. Izašao bih iz sobe sa namerom da ostanem na ovom ostrvu jer mi je tako izgledalo kao najbolja opcija, nisam puno dužio jer nisam imao više šta raditi u ovoj sobici te sam jednostano izašao

Nakon što su nam nagrade uručene od strane shiroi osoblja svi su se brzo razdvojili čak je i Yabai nastavio svojim putem nakon običnog maha ruke....

Iako smo se relativno skoro upoznali taj dečko stvarno nema manira i bez ikakve riječi je izašao sa svojim djelom nagrade. Pa kad su već svi otišli nemam šta da se kiselim ovdje sam.

Ustadovši sa stolice zaputih se da malo razgledam po ovom mjestu, iako je sada veći dio nje smanjen na ostatke od eksplozije ovdje su idalje proživljeni zadnji momenti tada najsnažnijih shinobia svijeta.

Pitam se jer stvarno samo pepeo ostao iza njih i ništa više po čemu bi se pamtili.


"Ko zna možda i upoznam nekoga novog dok sam ovdje."
"Svakako nemam šta bolje da radim smorio sam se od sve te potrage vrjeme je da malo i ja uživam."


Tako opuštenim hodom i sa rukama u džepovima krenu svojim putem.
Nivo 2 - Sale Za Sastanke 3dcce12058800f7d741f2e04a777f79ae05c1253
Ako se dobro sjećam onaj nesrećnik Watatsu je bio vješt u kreaciji pečata i barijera? Možda nadjem kakvu zanimljivu kreaciju njegovih ruku.


Nakon sto su dva cuvara poceli da ga vode do nivoa 2 citadele, sale za sastanke poceo se uzbudjivati. Rekao je strazarima.
"Hvala sto mi verujete momci, ovo vam necu zaboraviti."
Zatim su ga doveli do sale za sastanke gde je usao i seo na stolicu dok su mu ponudili kafu ili caj na sta je on uzeo caj. Sedeo je sa znojem na celu iscekivajuci taj trenutak kada ce neko doci. Strazarima koji su stajali na vratima rekao je.
"Pozelite mi srecu, momci..."

"Ovo je taj trenutak!"
Rekao je u sebi.Malevolent Pressence
: :
Nasuprot tradiciji gde na svakog čoveka neobičnog izgleda i neznanog porekla pošalje Stona, nakon što je dobio informaciju da nepoznati ninja Yuri Uchiha čeka prijem odlučio je to uraditi sam ovog puta. Nije to bilo zbog nekog velikog raspoloženja već je eto ugrabio nešto malo slobodnog vremena tog popodneva.

Ušao je u salu za sastanke gde ga je čekao ninja. Mršav, sive duge kose. Delovao je nekako namučen ninja životom.

Dobar dan.

Rekao je dok je hodao na čelo stola. Bili su udaljeni 4 stolice jedan od drugog. 

Kako ti Shiroi ostrvo može biti od pomoći Uchiha Yuri?

Rekao je sa blagim pristojnim smeškom. Imao je standardan pristup sastanku kao da je došao i neki član ostrva. 

Dok je sedeo na stolici cekajuci nekoga i pijuckajuci caj mogao je konacno cuti korake koji su se priblizavali. Odmah je popravio odelo i skinuo kapu stavljajuci je na sto i ustajuci sa stolice. Na vrata se pojavio plavokosi gospodin, cija je prisutnost davala osecaj komforta Yuriju. Od cuvara koji su stojali ispred vrata mogao je cuti kako su mu se poklonili i pozdravili ga sa velikim postovanjem. Dok je ulazio mogao ih je cuti kako pricaju.


"Nisam mislio da ce bas Gospodin Watatsu doci."

Yuri zatim, cim je cuo cuvare, ustao je sa stolice i poceo je odgovarati gospodinu.

"Dobar dan i vama, cast mi je sto sam ovde."

Zatim, kada su obojica seli na stolice i kada je on presao na stvar Yuri ga je pazljivo slusao.
Onda je odgovorio vadeci iz ranca dve neobicne kockice koje iz kojih su izbijale chakra cestice.

"Ovo je ono zbog cega sam dosao, takozvane, Seiki Kockice."
Nivo 2 - Sale Za Sastanke Hz2uPTG

Zatim je poceo objasnjivati ono sto je znao o njima.

"Naime, pre nekog vremena, nindza Nota Zeno od Hanatsu kraljevstva okupio je nindze sveta u potrazi za ovim kockicama, bio sam jedan od njih, nije nam puno objasnjeno o njihovoj prirodi i istoriji , ali ono sto znam je da nisu sa ovog kontinenta, vec na dalekom istoku , na kontinentu Muraso, daleko od sada nama znanog kopna, tamo su nindze , sa minimalnim chakra kapacitetima, uspeli da postave pecate na ove kocke koje bi upijale chakru iz prirode, zatim su izgubljene po nasem kontinentu pa je to bila misija koju smo mi imali, vazno je napomenuti da ih je on zvao senjutsu kockicama a ninje kontinenta Seiki kockicama."

"Znam o vama, gospodine Watatsu, znam kako ste menjali ovaj svet vasim pronalascima, pa sam mislio da ste vi bas osoba kojoj bih se mogao obratiti kako bi saznali nesto vise o ovim misterioznim predmetima."

Nakon toga je ustao i odneo jednu od kocki Watatsuu kako bi mogao da vidi nesto detaljnije.

"Slobodno pogledajte, mozda izvucete nesto vise od njih."Malevolent Pressence
: :
Standardni dnevni poslovi su možda ipak njegov životni put - pomislio je Watatsu videvši kakvu je zagonetku pred njim doneo Yuri. Od prvog trena kada je ugledao kocku nije skidao pogled sa nje. Bila je previše interesantna za njega. Nikada nije video tako nešto, simboli koje nije poznavao, drevna arhitektura sklapanja. Podsećalo ga je na oružja kletve ali čak i od njih je bilo interesantnije.

Pomalo uzbudjen gledao je kocku i Yuri mu je potom i dodao u ruku.

Jesi probao propustiti chakru kroz nju?

Pred njim je bila zagonetka koju je morao rešiti. Već je bio spremio desetak pitanja, a sada je očima bio fiksiran za Yurija čekajući odgovor.

Izgledalo je kao da je Watatsu bio dosta zaintrigiran kockicama sto se Yuriju veoma dopalo.
"Drago mi je sto vam se dopada."
Zatim je odgovorio na Watatsuovo pitanje.

"Nisam nikada probao, plasio sam se da ne ostetim kocke, dajem vam da probate ako zelite, imamo jos jednu na kraju krajeva , ali mislim da ne bi trebalo da rizikujemo sa ogranicenim resursima."

"Dok sam ih nosio sa sobom kroz kontinent, mogao sam osetiti s vremena na vreme strujanje chakre koju su one privlacile."

"Nisam nikako mogao desifrovati simbole ugravirane na njima, i bile su doista cudno izgradjene, tako da sam ih prvo zeleo doneti vama da cujem vase misljenje."Malevolent Pressence
: :
Toliko je bio obuzet kockama da su mu se misli tek sada vratile na ostale reči koje je Yuri rekao. Kao da se trgnuo iz sna Watatsu se setio dela gde su kocke skupljane po zadatku Zeno-a...

Činjenica da si ovde živ i razgovaraš samnom je da Noti ne smeta tvoj dolazak. Možda misli da na Shiroi ostrvu uraditi ne možemo uraditi ništa sa kockama. Ili čak i nasuprot...

Nadovezao se na svoje reči.

Možda želi da pokušamo nešto ostvariti sa kockama...

1000 misli mu se vrtelo po glavi. Da je Uchiha šaringan bi se vrteo ko rulet da shvati sve moguće ulaze i izlaze ove puzle.

Yuri, avanture sa njima se neće desiti ovdje u kancelariji. Medjutim jako sam zainteresovan za njih pa bih te i stoga bogato nagradio da mi ih ostaviš. Nastavio bi ih izučavati u ANBU labaratoriji.

Okrenuo je pogled sa kocke na Yuriju čekajući odgovor. 

Ako podeliš sa nama informacije Yuri i obavežeš se na strogu tajnost i odanost ovom mestu možeš učestvovati u analizama.

StorynotePred Yurijem su dvije opcije:

Opcija 1: Prezeti nagradu za kocke (100tokena) i napustiti Shiroi ostrvo.

Opcija 2: Ostati na Shiroi ostrvu i napisati u labaratoriji 80 postova ninja analize iz koje može ostvariti nove moći.

Watstsu mu se obratio sa dve ponude koje moze uzeti. Prva je bila nagrada koju bi dobio ako ostavi kocke na ostrvu a druga je bila da ostane na ostrvo proucavajuci kocke sa naucnim timom. Yuri je zaista zeleo da Shiroi kao i on uspe u ovom podvigu i da saznaju tajnu izmedju ovih misterioznih kockica.

"Gospodine Watatsu, odluceno je, bice mi zadovoljstvo saradjivati sa vasim timom, mogu se odmah zaputiti ka laboratoriji."

Nakon cega je ustao sa stolice, uzeo kockice i zaputio se ka ANBU laboratoriji.Malevolent Pressence
: :